Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Некой да даде инфо. заЯзовира до Хисаря.
Модератор: Paublo_Eskobar
- borislav58
- сериозен играч
Некой да даде инфо. заЯзовира до Хисаря.
Колеги дайте информация за язовира до Хисаря казахами че са го пуснали на такса 5 лв и кво си хфанеш .Ако некои има повече инфо то нека я сподели.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Некой да даде инфо. заЯзовира до Хисаря.
Ако става въпрос за Миромир, информацията ти е вярна! Вчера бях там, много ситна каракуда, има и екземпляри до половинка, ама са на моменти! Шарана се бие и само можеш да се надяваш на нещо заблудено
Язовира го изпускат от водното, щот пак чакат потопи и тази година 

Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
- borislav58
- сериозен играч
Благодарско за информацията колега Avrionov . Моят информатор малко е понадул нещата и затова исках нещо по ясно.Наслука................
Всичко заебавам и за риба заминавам!
На Миромир и аз бях оня ден. На домлян много духаше и не ми се прибираше, та резултата -1 кофа каракуда около 100гр. бройката и 5 парчета по 500-600гр. . Тва е за 4 часа никви шарани никъв дявол. Иначе малките каракудки хвълиш вадиш ако е само да си начешеш крастата става . Едрата каракуда кълве много инцидентно . Това е за сега от мен.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
-
- учете се от него
Колега , дай детайли-място, дълбочина , такъм ,стръв.........gosta написа:На Миромир и аз бях оня ден. На домлян много духаше и не ми се прибираше, та резултата -1 кофа каракуда около 100гр. бройката и 5 парчета по 500-600гр. . Тва е за 4 часа никви шарани никъв дявол. Иначе малките каракудки хвълиш вадиш ако е само да си начешеш крастата става . Едрата каракуда кълве много инцидентно . Това е за сега от мен.