Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Национална среща- едно предложение
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Национална среща- едно предложение
На всеки му се е случвало да тръгне на далечна дестинация за риба или по друга работа.
Ако там където си тръгнал не кълве и е мъртвило,почваш да обикаляш други гьолове.
Да ама нямаш никакво инфо за тия места,звъниш по телефона на колегата от най-близкото място ,град (село)и ..хоп ,получаваш прясно инфо.
Да ,ама за целта трябва даму имаш телефона
Същото се отнася и като закъсаш с колата нейде из Родината.
Та мисълта ми е всички ,които присъстват на срещата да си разменим телефоните.За това съм измислил два начина.Ако някой се сети за нещо по умно да пише.
1.Някой по свободен и с ксерокс преписва имената(от списъка на СапунаІ,на тези ,които са заявили ,че ще дойдат и прави да кажем 60 ксерокопия.Там на място, КОЙТО ЖЕЛАЕ си пише телефона на 60 места.
Вариант първи отпада
,щото някои, няма да могат да си пишат телефона и на едно копие
2.На този ,който се заеме със задачата му се пращат номерата на телефоните ,пак КОЙТО ЖЕЛАЕ, на Л.С.
Той прави готови копия и там само ги раздава.
Ако там където си тръгнал не кълве и е мъртвило,почваш да обикаляш други гьолове.
Да ама нямаш никакво инфо за тия места,звъниш по телефона на колегата от най-близкото място ,град (село)и ..хоп ,получаваш прясно инфо.
Да ,ама за целта трябва даму имаш телефона

Същото се отнася и като закъсаш с колата нейде из Родината.
Та мисълта ми е всички ,които присъстват на срещата да си разменим телефоните.За това съм измислил два начина.Ако някой се сети за нещо по умно да пише.
1.Някой по свободен и с ксерокс преписва имената(от списъка на СапунаІ,на тези ,които са заявили ,че ще дойдат и прави да кажем 60 ксерокопия.Там на място, КОЙТО ЖЕЛАЕ си пише телефона на 60 места.
Вариант първи отпада

2.На този ,който се заеме със задачата му се пращат номерата на телефоните ,пак КОЙТО ЖЕЛАЕ, на Л.С.
Той прави готови копия и там само ги раздава.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Национална среща- едно предложение
Аз съм ЗА
С много неща можем да си помогнем с тези комуникации

С много неща можем да си помогнем с тези комуникации

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Друг вариант - всеки си пише телефона в профила или в темата "Презентация на съфорумниците", редактирайки поста си. 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- fish slavi
- разбира нещата
Предварително се извинявам- не съм вещ за нещата за които ще пиша.Няма ли възможност да има отделна тема ,където всеки който пожелае да си вписва тел номера, но да не може да се отваря от всички.Който желае да има достъп до информацията, след като го заяви и получи одобрение /стават гаранти/от определен брой потребители-да получи достъп.Много от колегите по една или друга причина няма да присъстват на Езерово
-
- кандидат преподавател
Така значи доколкото ми стана ясно да се изработи телефонен указател на желаещите колеги,нямате ама никви проблеми стига да сте сериозни ,ще ги оформя под формата на малка книжка и който е успял да се влючи до 25.05.08 ще я получи на срещата кой то не дойде ако има желание ще му я пратя по пощата, значи трябва да е отбелязан град/село/околия/име/ник/и телефон,правилно ли съм разбрал или бъркам нещо,ако има някой нека допълни,та който желае да праща данни на ЛС.
-
- фен клуб-скобар
Ето това е. Поборников е нашия човек.Даже предлагам да му се заплати труда и времето .Взимаш книжката -даваш два кинта.Малко комерсиално звучи,ама си е труд и време.Поборников написа:Така значи доколкото ми стана ясно да се изработи телефонен указател на желаещите колеги,нямате ама никви проблеми стига да сте сериозни ,ще ги оформя под формата на малка книжка и който е успял да се влючи до 25.05.08 ще я получи на срещата кой то не дойде ако има желание ще му я пратя по пощата, значи трябва да е отбелязан град/село/околия/име/ник/и телефон,правилно ли съм разбрал или бъркам нещо,ако има някой нека допълни,та който желае да праща данни на ЛС.
- MITKO70
- кандидат преподавател
И аз съм ЗА идеята на колегата Поборников и съм съгласен със Сакси,той е нашия човекsaksi написа:Поборников написа:
Така значи доколкото ми стана ясно да се изработи телефонен указател на желаещите колеги,нямате ама никви проблеми стига да сте сериозни ,ще ги оформя под формата на малка книжка и който е успял да се влючи до 25.05.08 ще я получи на срещата кой то не дойде ако има желание ще му я пратя по пощата, значи трябва да е отбелязан град/село/околия/име/ник/и телефон,правилно ли съм разбрал или бъркам нещо,ако има някой нека допълни,та който желае да праща данни на ЛС.
Ето това е. Поборников е нашия човек.Даже предлагам да му се заплати труда и времето .Взимаш книжката -даваш два кинта.Малко комерсиално звучи,ама си е труд и време.

п.с.И на мен ми се объркват малко нещата ,но ще направя всичко възможно да съм там.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
Мисля да се разгледа темата по на дълбоко,смисъл да се направи нещо като членска карата с място за телефоните номера,снимка и всички дани.Да се говори с новите здружения по градове и да може с намаление да се плаща членски внос да се ходи за риба.Пък и самите ние можем да направим сдружение и от там да се вземе водоем и т.н.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
Илийка това за здружението е хубаво,ама те се правят по дестинация и трябва да имат съдебна регистрация,нестава 20 човека да се съберат и да кажат ние ще стопанисваме еди кой си водоем.
В съдебната регистрация се посочва,кметство или околия и цел на здружението.
В съдебната регистрация се посочва,кметство или околия и цел на здружението.
- emo vasilev
- сериозен играч
Бива си го предложението на Борката , съвсем наскоро имахме закъсали колеги в пернишко - добре че ми имаха номера ! 

- GODzillata
Супер предложение!Поборников написа:...ще ги оформя под формата на малка книжка...

Сметни си разходите по изработката и издаването на книжлето, за да може всеки (на срещата или с превод) да ти я заплати.
@chapara, то дали ще е с книжка или във форума - все тая относно тероризма.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- кандидат преподавател
Нищо няма да струва указатела,разполагам с необходимите материали и техника,работа за 3-4 часа стига до 25 да се запишат всички желаещи,затова пращайте на ЛС,град/село/ник/име/телефон.
-
- фен клуб-скобар
Не е същото.GODzillata написа:Поборников написа:...ще ги оформя под формата на малка книжка...
@chapara, то дали ще е с книжка или във форума - все тая относно тероризма.
В книжката могат да го видят само богоизбраните

Оформя се нова Масонска ложа

-
- кандидат преподавател
Ще ви помоля ако може като ми пращате ЛС на един ред да са написани град ,ник,име и телефон,за да мога да ги копирам по бързо а не да си играя да свалям ника и града от аватара ви благодаря предварително. 
Да поясня книжлето/тел.указател/ще е с размерите малко по голям от цигарена кутия като всяка страница ще е за определен град и на нея ще са вписани съответния ник и име на колегата и тел.номер.

Да поясня книжлето/тел.указател/ще е с размерите малко по голям от цигарена кутия като всяка страница ще е за определен град и на нея ще са вписани съответния ник и име на колегата и тел.номер.
Последно промяна от Краси_поборника на Нед Апр 20, 2008 2:19 pm, променено общо 1 път.