Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Бели Лом
Модератор: Paublo_Eskobar
Бели Лом
С двама колеги се каниме да ходиме на яз. Бели Лом, след забраната, та ме интересува някакво прясно инфо за там. Каква риба излиза, стръв, подходящи шаранджииски места, разрешено ли е нощуването, такса- ако има такава, колко пръчки, има ли хишник.
Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват на запитването ми
Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват на запитването ми

-
- разбира нещата
Re: Бели Лом
Тя докато изтече забраната инфото вече ще понамирисва,ама нейсе!
Риба-всякаква,амур,шаран,таранка и.т.н.Нощувай си,ако искаш.Такса не се плаща-онли риболовен билет,въдици знайш колко!Хищник-бяла риба,най-добре представена,но имай вредвид,че излизат много маломерки.
Шаранджийски/амурски/места-откъм с.Крояч,където има дръвчета.
Риба-всякаква,амур,шаран,таранка и.т.н.Нощувай си,ако искаш.Такса не се плаща-онли риболовен билет,въдици знайш колко!Хищник-бяла риба,най-добре представена,но имай вредвид,че излизат много маломерки.
Шаранджийски/амурски/места-откъм с.Крояч,където има дръвчета.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
-
- вече хвърля и на тежко
Колега преди две седмици ,
мои приятели ходиха но за дребни рибоци ,
излизаше червеноперка , тук таме някоя
таранка и костурчета.
За след забраната , амурските места се заемат ,
поне 2 - 3 седмици преди откриването.
мои приятели ходиха но за дребни рибоци ,
излизаше червеноперка , тук таме някоя
таранка и костурчета.
За след забраната , амурските места се заемат ,
поне 2 - 3 седмици преди откриването.

Искам Ланец Вместо ВРАТ ! ! !
След откриването същите места са ангажирани поне 2 месеца.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Първо, колега Ирсх, поне така го чета и превеждам на български преди забраната не съм ходил, но един приятел от форума - Димитър от Разград ходи и сподели, че е хванал само червеноперка и костур, имало и по някой дребен уклей, но тогава времето още беше студено рибата още не беше активна
Най-добре той може да каже, ако е на линия
Второ - колега Соколе, добре дошъл във форума, аз съм сигурен, че ти си отдавна наблюдател и четящ, но чак сега се престраши да се регистрираш и да станеш член на това добро семейство
От тук винаги има какво да се научи, пък и има и какво да кажеш от себе си, това, което знаеш, а аз знам, че то никак не е малко 

Второ - колега Соколе, добре дошъл във форума, аз съм сигурен, че ти си отдавна наблюдател и четящ, но чак сега се престраши да се регистрираш и да станеш член на това добро семейство

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Благодаря на всички за отговорите
Жалко, че хубавите места се заемат и не се освобождават, но има една приказка - рибата къща няма, тъй че може да чукне нещо и при нас. 

Ако ще ходиш на Бели Лом за шаран се готви за едно голямо КАПОirsh написа:Благодаря на всички за отговоритеЖалко, че хубавите места се заемат и не се освобождават, но има една приказка - рибата къща няма, тъй че може да чукне нещо и при нас.

Успех

Хвани и Пусни !
Точно това мислиме да направим, но задължително ще оставим и по една-- две въдици да се киснат за шаран. Колегите са много доволни от наличието на червеноперка, поне ще има с какво да се занимавамеChester написа: Ако ще ходиш на Бели Лом за шаран се готви за едно голямо КАПОако бях аз по скоро бих заложил на хищника -бяла риба и щука инъче има и ужасно много костур
![]()

Червеноперката риба ли е бе.Аз попринцип съм шаранджия човек ама нали ти казвам така стоят нещата там.И аз мисля да отида на откриването там ама нямам пушкаirsh написа:Точно това мислиме да направим, но задължително ще оставим и по една-- две въдици да се киснат за шаран. Колегите са много доволни от наличието на червеноперка, поне ще има с какво да се занимавамеChester написа: Ако ще ходиш на Бели Лом за шаран се готви за едно голямо КАПОако бях аз по скоро бих заложил на хищника -бяла риба и щука инъче има и ужасно много костур
![]()

Хвани и Пусни !
Като няма риба и рака е риба. Много добра занимавка еChester написа:Червеноперката риба ли е бе

А какво е положението със сома 

И аз си мислех да съм на откриването там.А и червеноперката е риба(ЦАЦА,ама РИБА-РИБА,амаЦАЦА...)Chester написа:Червеноперката риба ли е бе.Аз попринцип съм шаранджия човек ама нали ти казвам така стоят нещата там.И аз мисля да отида на откриването там ама нямам пушкаirsh написа:Точно това мислиме да направим, но задължително ще оставим и по една-- две въдици да се киснат за шаран. Колегите са много доволни от наличието на червеноперка, поне ще има с какво да се занимавамеChester написа: Ако ще ходиш на Бели Лом за шаран се готви за едно голямо КАПОако бях аз по скоро бих заложил на хищника -бяла риба и щука инъче има и ужасно много костур
![]()

Ми даrino712 написа:Бели лом и- ЩУКА?????????
Несъм чувал някой по скоро да е вадил сом обаче несъм и чувал някой по скоро да е ходил за сомirsh написа:А какво е положението със сома
[/quote]И аз си мислех да съм на откриването там.А и червеноперката е риба(ЦАЦА,ама РИБА-РИБА,амаЦАЦА...)

Пушка имаш ли?
Хвани и Пусни !
Какво ще я правиш тая пушка, лова ли ще откриваш или риболоваChester написа:Пушка имаш ли?