Как да се отървем от натрапниците !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Как да се отървем от натрапниците !!!

Мнение от krokibg »

Колеги,тъй като има хора които постоянно се навират из форума/баннати,обидени,разни психопати,болни мозъци и завистници/предлагам :idea: :idea: :idea: Хора/никове/ които не са се записали във презентация на съфорумците,изобщо да не им се отговаря по никакъв повод.Ще си пишат теми колкото си искат и никой като не им отговаря ще си заврът главите там където трябва :idea: :idea: :idea: :idea: :lol: Така ще се изчистят сами и няма дани притесняват :idea: :idea: :idea: Вижда му се темата,проверява се дали се е представил и го оставяме сам д а се пита и да си отговаря като лудите :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
enduro51
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Как да се отървем от натрапниците !!!

Мнение от enduro51 »

тва е добро хрумване, кефи ме и без тва либсва геноцид за хлебарките из форума :lol: остава само и останалите съфорумници да ни съдеистват и всичко ше си дойде на мястото :smt023 :smt023 :smt023
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Avrionov »

Не става :D , Помисли малко, достатъчно е да се навират по темите и да постват лайна... само бан ги оправя! Другият вариант който обаче е много сложен е: всеки един постинг минава през администратор или модератор и тогава се пуска, с една дума: ЦЕНЗУРА! Обаче за този вариант трябват поне 4-ма администратори/модератори (при този трафик на мнения във форума) които постоянно да "киснат" пред машина за да може да са актуални теми/постинги :D

Regards: Аврионов
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

колега Авринов каква цензура те преследва ,кой век сме?
Кро е прав донякъде ,но все ще се намери някой да му разтегля темата.
По скоро трябва пак лека промяна в сайта :roll: прави се следното..........
Регистрира се гадината ,но при опит да пусне тема ,му излиза надпис че не може да стори това,
поради липса на 3 или 5 ,"ПОЛЕЗНИ" мнения в раздела. А за "ПОЛЕЗНО" мнение че се определя от нас ,според отговора в дадена тема ,с нарочно бутонче ,тип цъкни и определи като "ПОЛЕЗНО" ,
По този начин ще се ограничи до спам в теми ,а за спам ,бан,бам,бан,бам :axe:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

BOVSKIQ KORMORAN написа:колега Авринов каква цензура те преследва ,кой век сме?
Кро е прав донякъде ,но все ще се намери някой да му разтегля темата.
По скоро трябва пак лека промяна в сайта :roll: прави се следното..........
Регистрира се гадината ,но при опит да пусне тема ,му излиза надпис че не може да стори това,
поради липса на 3 или 5 ,"ПОЛЕЗНИ" мнения в раздела. А за "ПОЛЕЗНО" мнение че се определя от нас ,според отговора в дадена тема ,с нарочно бутонче ,тип цъкни и определи като "ПОЛЕЗНО" ,
По този начин ще се ограничи до спам в теми ,а за спам ,бан,бам,бан,бам :axe:

Хитро :smt041 ,само трябва админа да го направи.
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Krokibg написа: Хора/никове/ които не са се записали във презентация на съфорумците,изобщо да не им се отговаря по никакъв повод.
Нещо не схванах :roll: Каква е тази презентация?Ако не се презентирам ще ме махате ли?
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Мнението ми относно предложенията:
Avrionov написа:Другият вариант който обаче е много сложен е: всеки един постинг минава през администратор или модератор и тогава се пуска, с една дума: ЦЕНЗУРА! Обаче за този вариант трябват поне 4-ма администратори/модератори (при този трафик на мнения във форума) които постоянно да "киснат" пред машина за да може да са актуални теми/постинги :D

Regards: Аврионов
Бих казал поне 4 администратора и 40 модератора!Ами то долу горе толкова пишем май!
А каква ще ни е заплатата?

Best Regards! Sapuna

В презентацията ще съм примерно:
- Жоро Лисика/Лисичков/ от Шешкинград!Пенсионер.Много обичам риболова,но нямам условия да го практикувам,поради липса на водоеми в моя регион!Остава ми едното Жребчево,ама нямам кола,а на връщане ми идва голям баира с колелото! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

sapuna написа:
В презентацията ще съм примерно:
- Жоро Лисика/Лисичков/ от Шешкинград!Пенсионер.Много обичам риболова,но нямам условия да го практикувам,поради липса на водоеми в моя регион!Остава ми едното Жребчево,ама нямам кола,а на връщане ми идва голям баира с колелото! :wink:
Ако това ще е презентацията-моята ще бая дългичка :lol: То направо на фейлетон ще го обърна :smt043 :smt044
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Абе то , че трябва да се измисли нещо трябва ама май ще е доста сложно.

Предложението на Любо става но трябва да се поровиш доста докато откриеш дали дадения човек се е представил - там са 183 мнения и 13 страници.

Предложението за точковата система с удобрението също става но трябва админа да го направи някак лесно и удобно да не се губи време.

Има доста умни хора в сайта.Нека се дадат мнения и да се направи нещо.Моето мнение ,което според мен трябва да е задължително за регистрация - да си сложи снимка и град и тн.Ми то като погледнеш нито снимка има , нито го знаеш от къде е пък ръси бисери ,че се нетрае.Като иска да се крие да не се регистрира.Не че неможе да сложи и друга снимка и да излъже но това си е за негово сметка ,рано или късно се разбира.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Danchobor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Danchobor »

Първо здравей вече съм на линия бях отпуск а нета ми е във службата ,що се отнася до темата съм на твоито мнение и те поткрепям . Предлагам на такива хора да неим се отговаря и нека си пишат сами. А сопунчето е сериозен и гледа добре. Любо ако си ходил някъде драсни два реда. Лек ден и всичко добро.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Сега ще се опитам отново да обясня какво имах в предвид !!! Още във момента във които си пусне поста,и е тъп,тъп та прост,се вижда кога се е региктрирал и колко мнения има!!!Тези дето правят простотийте са със по няколко ника исъс по 10 -20 мнения за две-три години.няма нищо сложно в това да се преценяват нещата.Тези които са активни и постоянно са на линия/почти/имат виждане,кой от тези хора се е логвал в близките месеци и е писал нещо.Аз като си помисля,знам вече горе-долу,познат ли ми е ника на пишештия или не !!!Само като го видите че е със 5 или десет мнения за 5 години,се разбира що за птица е,особенно ако няма презентация.Някой ще каже ама аз само чета.Ами такива дето само четат да нямат никакви права,както е.Хората които правят простотийте,са си направили сметката и са наясно със компютрите!!!Намират начин да се логнат и да ни тормозят,но нека да направим така,че да им отива цялата процедура на вятъра .Достатъчно е първия който прочете поста на такъв човек,да напише след него нещо от рода на ВНИМАНИЕ - дрън,дрън и никой да не отговаря или обръща внимание на този пост.Двайсет -трийсет мнания за 5 години и ника да върви в коша за боклук.Явно че не го интересува рибата и го държи ако се наложи да се изкаже умно и да всява раздор между нас.Поздрав на всички !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

Имам няколко предложения по тези въпроси/въпреки че, съм ги излагал в други мои постове/.
1. Още при регистрацията, голяма част от данните да са задължителни!!!, но не в свободно текстово поле, а от избираемо падащо меню. Смятам че, за админите няма да е трудно да въведат населените места, календар - за рожденни дати и прочие......
2. Идеята на Любо за броя мнения, тяхната стойност по преценка на админите, съотношението качественно - некачественно и изобщо общата активност.
3. Личната отговорност на пускащия темата и излизането/да или не/от контекста и, т.е. когато автора на тема забележи че, тя излиза от първоначалната идея да има право/автора/ да "отбелязва" паразитните мнения и та да отиват на вниманието на админите! След "n" на брой паразитни мнения, автора им отива на автоматичен банн, примерно.
4. Регистрация само за четящи потребители, да речем.....
Това според мен е едно начало, защото винаги ще има някой изобретателен лайнар дето да мине между капките, но нали затова сме всички тук да обсъдим варианти. Процента на коректните надявам се е повече..........
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Абсолютно съм съгласен! И от мен нещо - при регистрацията да се сложат звездички в полетата за населено място и снимка т. е. да станат задължителни (макар, че много пъти е споменавано във форума). Системата с одобрение от колеги ми допада - дано стане факт. Фикса и Барута да измислят нещо (ама и тяхната не е лесна).

Опс, Гледам, че колегата Едими също мисли като мен!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

Сега се сещам и друго, ЕГН и въвеждане на алгоритъма за валидацията му. От там и рожденна дата и регион и пол и прочие....Така някой ще се регистрира два пъти ама, друг път....много рядко някой пробива този алгоритъм, пък и толкоз играчка за някоя простотия - едва ли.....
Абе има и други неща ама са по-трудоемки....,не че, са невъзможни....
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”