Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Shimano Alivio
Модератор: sapuna
Shimano Alivio
Здравейте! Моля за информация за шарански прът Shimano Alivio BX Specimen 3 lb, 3,66m, двуколенен. Някой ако работи с такъв да даде съвет.
-------------
Грешен раздел!
-------------
Грешен раздел!
Re: Shimano Alivio
Здравей ,колега Аз имам 3 броя от въпросните въдици -според мен са много добри за цената си макар , че това е най-ниския клас на ШИМАНО - изключително тънка бланка и същевременно акция от 125 грама 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- man1966
- ще става разбирач
Аз също съм с три такива-добри са за парите си...Мятам стограмки като стой та ма гледай..
Разбира се може и по добре,но се бъркаш за още некой лев.Бланките не са от най тънките.

Разбира се може и по добре,но се бъркаш за още некой лев.Бланките не са от най тънките.
Я елате рибенца при батко...
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
pampasa написа:Здравей ,колега Аз имам 3 броя от въпросните въдици -според мен са много добри за цената си макар , че това е най-ниския клас на ШИМАНО - изключително тънка бланка и същевременно акция от 125 грама
3 lb май не са 125 гр.

Където качеството е от значение!
- malkia_joro
- разбира нещата
Колега,премести си темата в раздел "Въдица и макара",че при първата ми тема и аз имах проблем!
Красотата на живота е в това,че продължава.

Благодаря за инфото! Взел съм ги вече. Дано да са кадемлийки. Наслука и на вас след като падне забраната.