Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде кълве около гр.Сандански
Модератор: Paublo_Eskobar
Къде кълве около гр.Сандански
Колеги ще ходя през почивние дни в гр.Сандански.Риболова на р.Струма е забранен,а някой да ми каже около града или реката да има разрешени места за риболов. Може и с платена такса да е. Предварително ВИ благодаря и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- demorock
- ще става разбирач
Re: Къде кълве около гр.Сандански
здравей колега аз съм от сандански и мога да помогна значи струма е забранена ама пъстървата не е значи като доидеш питаш местноста 'попина лъка' там има един страхотен водопад които е 15 метра и е доста голям там на блесна на муха, на мъмарец.Има и по малки водопади там има много пъстърва ама ще ти трябва телескоп поне 5 метра.А иначе местноста е на 10-15 км нагоре там е страшно красиво можеш да си половиш риба и да се надишаш на много чист въздух.
Колега хубаво горе на Попина Лъка ама пътя сега е затворен за ремонт
по добре кажи му на човека как е доло положението на 4-ти километър, че аз не сам много в час сега
Весели Празници

по добре кажи му на човека как е доло положението на 4-ти километър, че аз не сам много в час сега
Весели Празници

- demorock
- ще става разбирач
сигурен ли си че е затворен на мен не ми се вярва ама ако е затворен ще ти кажа че до 4 километър рибата е мешана и пъстърва и мрена а меже е някои клен да има ама еката е малка.
- demorock
- ще става разбирач
а също има и едно платено преди града на 2-3 километра срещу магазин бамбино от другата стана ама аз не съм ходил там и незнам колко се плаща!