Новите опции на Форума

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Новите опции на Форума

Мнение от Бачо Илия »

Реших да пробвам някои от новите опции- например , ако натиснеш "врагове" и избереш нечий ник , няма да можеш да получаваш Л.С. от него и няма да ти излизат и да четеш постовете му във Форума. Ми то-супер екстра , как не съм го поразгледал по-рано. Даже го ползвах , дано да не го ползвам повече от един път :wink: Още не знам дали "работи"-дано да работи :wink:
Изображение
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Новите опции на Форума

Мнение от Бисо »

Лично аз сьм по природа от хората които виждат" полу пълна чашата" :drinkers: ,та поради тая причинка,искрено се надявам че до тия крайности нема да стигаме :wink: .НО-ташаци :butthead: /да ме извиняват риболовците/секакви,иза да се махна т от форума съм готов на всичко :axe: Чунким,останеме само свестни/ако и аз съм от тия/?!?
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Новите опции на Форума

Мнение от Бачо Илия »

Опцията работи без грешка! Като си баннеш някой по тази схема , всички постове дето ги е писал до сега-изчезват , нищо ново не излиза , включително постове който са цитирани , заедно с цитираното. Все едно че такъв човек няма и никога не го е имало :wink: Сега си възстанових първоначалното състояние- всичко се възстановява както си е било!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”