Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

тунинг на кофа, или как си реших проблема за 60 стотинки
Модератор: emo vasilev
-
- ще става разбирач
тунинг на кофа, или как си реших проблема за 60 стотинки
И така,причината да направя нещо подобно е една единствена,а именно ,че ме е яд
когато пръчката за незнам колко си лева се сурне по цимента или камънака,докато платерината бесува
на куката и ти се мъчиш да я укротиш.То не бяха подпиране на чантата,с парцалче на камъка, на коляно,
докато стоиш върху гадните мокри и хлъзгави тетраподи по буните ,но винаги накрая се чува онзи неприятен
звук на труене на карбон върху камък. Е, викам си СТИГА ТОЛКОВА.
От магазина до църквата Св. Петка си купих два накрайника за колчета по 0.30 стотинки,които не можах да
комплектовам с никакви,ама никакви гайки, и се принудих да импровизирам с две капачки от пластмасови бутилки,които
пробих с ножа, а резбата сама си стана.Направих си капака на кофата с автоматичен капаче, защото ми омръзна от оси,
мухи и кибици да си навират носа вътре. Стана с тел насукана като пружина за щипка за пране ,парче дураформ за подложка и
оригиналното парченце от капака.Време за изработка 1- час. Спестено време и нерви на морето - няма как да се опише.
Приемам критики, но мисля че само който е имал нещастието да си потроши въдицата заради липса на подходящо место
за поставяне ще ме разбере напълно. Като се завъртят напреко накрайницитесе получава чудно род-подче за две сопи за кая.
ето и снимките:

Вятъра сега наистина може да го духа колкото си иска,във всеки смисъл на думата,аз казах,ХАУ.
когато пръчката за незнам колко си лева се сурне по цимента или камънака,докато платерината бесува
на куката и ти се мъчиш да я укротиш.То не бяха подпиране на чантата,с парцалче на камъка, на коляно,
докато стоиш върху гадните мокри и хлъзгави тетраподи по буните ,но винаги накрая се чува онзи неприятен
звук на труене на карбон върху камък. Е, викам си СТИГА ТОЛКОВА.
От магазина до църквата Св. Петка си купих два накрайника за колчета по 0.30 стотинки,които не можах да
комплектовам с никакви,ама никакви гайки, и се принудих да импровизирам с две капачки от пластмасови бутилки,които
пробих с ножа, а резбата сама си стана.Направих си капака на кофата с автоматичен капаче, защото ми омръзна от оси,
мухи и кибици да си навират носа вътре. Стана с тел насукана като пружина за щипка за пране ,парче дураформ за подложка и
оригиналното парченце от капака.Време за изработка 1- час. Спестено време и нерви на морето - няма как да се опише.
Приемам критики, но мисля че само който е имал нещастието да си потроши въдицата заради липса на подходящо место
за поставяне ще ме разбере напълно. Като се завъртят напреко накрайницитесе получава чудно род-подче за две сопи за кая.
ето и снимките:

Вятъра сега наистина може да го духа колкото си иска,във всеки смисъл на думата,аз казах,ХАУ.
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: тунинг на кофа, или как си реших проблема за 60 стотинки
Прекрасна идея
Как ти хрумна
И аз съм имал подобен проблем и сега всичко ще си отиде на мястото

И аз съм имал подобен проблем и сега всичко ще си отиде на мястото

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Евала колега много е добро

Късмет с новата тунинг кофа

Късмет с новата тунинг кофа
-
- ще става разбирач
ми засрамих се
благодарско за отзивите,и дано се налага да се отваря капака,за
големите дето не влизат току тъй......
дано да ви е полезно,пък като ви писне сменете капака и готово.....

благодарско за отзивите,и дано се налага да се отваря капака,за
големите дето не влизат току тъй......

дано да ви е полезно,пък като ви писне сменете капака и готово.....

Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
- cani
- вече хвърля и на тежко
браво и аз ще пробвам 

-
- новобранец
браво че си го измислил 6те го използвам непременно