Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Какво е това добиче...
Модератор: dantho.mihov
Какво е това добиче...
Последно промяна от dekata на Нед Апр 27, 2008 7:18 pm, променено общо 1 път.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Какво е това добиче...
Конощип или рачец.Но не съм сигурен.За стръв се ползва,но рядко.Има ги много в торищата.Аз лично никога не съм ги събирал.
-
- новобранец
Колега доколкото знам това му викат Бабун,и си намира по торищата.На него сьм ловил клен на устието на яз,Искьр.
- krokibg
- учете се от него
Това е дървояд колега !!! На тези старите дървояди им викаме още "Гатери" и на тях почти невзима.Ако някога отидеш за риба на дървояд,то събирай по-младите екземпляри !!!!! Изключителен деликатес за Сом,Шаран,Кефал и т.н !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Да ама неdrebens написа:Конощип или рачец.Но не съм сигурен.За стръв се ползва,но рядко.Има ги много в торищата.Аз лично никога не съм ги събирал.

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- вече хвърля и на тежко
Точно!Krokibg написа:Това е дървояд колега !!! На тези старите дървояди им викаме още "Гатери" и на тях почти невзима.Ако някога отидеш за риба на дървояд,то събирай по-младите екземпляри !!!!! Изключителен деликатес за Сом,Шаран,Кефал и т.н !!!

All we are is dust in the wind...
първо и аз си помислих за конощип или още -попово прасе.Но съм виждал много малки напълно развити попови прасета.От тази гад имаше и малки ларви.Намерих ги на купището докато събирах червеи.Дървоядите не са ли в дърветата 

Последно промяна от dekata на Нед Апр 27, 2008 7:36 pm, променено общо 1 път.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Казах че не съм сигурен.Но все още мисля че е това,или попово прасе както казва колегата.От рибари го знам.А и пак от рибари знам че става за клен.Но все пак може и да сте прави,освен за майския бръмбар,със сигурност не е това.Katana написа:Точно!Krokibg написа:Това е дървояд колега !!! На тези старите дървояди им викаме още "Гатери" и на тях почти невзима.Ако някога отидеш за риба на дървояд,то събирай по-младите екземпляри !!!!! Изключителен деликатес за Сом,Шаран,Кефал и т.н !!!
- krokibg
- учете се от него
Ако някой се съмнява във думите ми,нека се хванем на бас и като дойде на срещата да си приготви бутилка ракия около 12 годишна !!! Може да е ларва,но незнам какво прави вътре във изгнилите дървета от които го събирам.И как аджеба се движи като дървояд и яде дървото и си прави канал,като зад себе си иставя преработеното дърво което е изял предварително.Вярно е че прилича на ларва,но само прилича !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- ще става разбирач
.Krokibg написа:Ако някой се съмнява във думите ми,нека се хванем на бас и като дойде на срещата да си приготви бутилка ракия около 12 годишна !!! Може да е ларва,но незнам какво прави вътре във изгнилите дървета от които го събирам.И как аджеба се движи като дървояд и яде дървото и си прави канал,като зад себе си иставя преработеното дърво което е изял предварително.Вярно е че прилича на ларва,но само прилича !!!
Прилича на ларва на дървояд.Не съм запознат добре с биологията им , но е ларва , не е зряло насекомо - дървояд.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Незнам!Но съм готов за баса.Само за съжаление няма да мога да присъствам на срещата,ако обаче се наложи ще намеря начин да почерпя,това да е проблема.Сега се ровя из мрежата,ако има нещо ще го гледам.
Като е дървояд какво прави в ла@ната,а на ходи при дървата
Докарах го с рима