Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Несебър-Равда?Какво излиза в момента,освен попче!?
Модератори: emo vasilev, alekst
Несебър-Равда?Какво излиза в момента,освен попче!?
Дилетански ми е въпроса,ама смятам да ходя за няколко дни в тази посока и ми иска да знам какво евентуално ще излиза!Предварително благодаря и успех на всички колеги в риболова във почивните дни!
Re: Несебър-Равда?Какво излиза в момента,освен попче!?
Попчета колега 

- krasii
- научил се да хвърля
само дребни попчета и то много слабо
-
- разбира нещата
Здр.колеги,попчета започна да дава на плажовете в поморие,доста прилично но предимно надвечер.Някакво инфо за плажа м-у Равда и Ахелои(лаинарника)Sitalk написа:Дилетански ми е въпроса,ама смятам да ходя за няколко дни в тази посока и ми иска да знам какво евентуално ще излиза!Предварително благодаря и успех на всички колеги в риболова във почивните дни!

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Благодаря на колегите,които са си направили труда ми отговорят!Наистина на "лайнарника" много дава,щом аз който съм пълен аматьор миналата година с по 20-30 иларии,платерини и барбун се прибирах,имам предвид общо това количество!Лошото е, че нещо го дават кофти времето,което може да прецака ходенето! 

-
- научил се да хвърля
може и някой дребен кефал ама слабо,предимно дребни попчета.миналата година по това време ходих до равда,пробвах с бомбардата.от сутринта до ранния следобят-2 кефалчета
СЛАБО.инак тамошните си вадеха по некое друго попче 

и ловец съм и рибар съм,и на тъщата.......съм
-
- разбира нещата
Мерсаж,Къдрав и аз си мисля че е малко рано за там ама вече се уговорихме със "алекото" след гергиовден ,да цопнем "ламбадите"на лаинарникаkudrav82 написа:може и някой дребен кефал ама слабо,предимно дребни попчета.миналата година по това време ходих до равда,пробвах с бомбардата.от сутринта до ранния следобят-2 кефалчетаСЛАБО.инак тамошните си вадеха по некое друго попче

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
-
- научил се да хвърля
успех и на тебе колегаtolio_pm написа:Мерсаж,Къдрав и аз си мисля че е малко рано за там ама вече се уговорихме със "алекото" след гергиовден ,да цопнем "ламбадите"на лаинарникаkudrav82 написа:може и някой дребен кефал ама слабо,предимно дребни попчета.миналата година по това време ходих до равда,пробвах с бомбардата.от сутринта до ранния следобят-2 кефалчетаСЛАБО.инак тамошните си вадеха по некое друго попче
![]()
![]()
То ше се чуе ако ще и на 0 да сме
Аиде успехи и на слука на всички
и ловец съм и рибар съм,и на тъщата.......съм
-
- разбира нещата
Прясно инфо: днес с Алекото от 6;10 бяхме на Лаинарника(плажа м-у Равда и Ахелои)до 9;30 нямаше никакъв удар,освен 3-4 попчета,на тръгване спряхме при колегите на вълноломите в Ахелои-пак мъка-някои друго попче,и едно момче пробвало за илария,ама след 1 час се изнесъл и тои без удар.От там на Ниссана и камшик в Поморие,на Холандското селище-до 11:00същтата трагедия,живот и здраве другата седмица пак проба,само язък за глиста-ше фтаса до ден,два