Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Езерово
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Езерово
Петък дойде и рано зарана пристигнах на язовира, тих, спокоен и скрит под ниските тъмни облаци. Разпънахме такъмите и захранихме. Аха да хванем нещо и колегата Крокибг се събуди и сипа по кафенце.
Пиинахме, поразтягахме малко рибарски и дойде време да хванем по някоя рибка.
Ловихме там квото ловихме и дойде време... абе стана си ракиено време, та се оттеглихме да вечеряме. Добре хапнахме и не само, пък и някое и друго веблерче поразгледахма, а като дойде скарата...е тогава разбрах, че нощен риболов няма да има
На сутритна времето беше прекрасно, по обиколих язовира и щракнах няколко снимки.
Езерото е страхотно, риба има много, но силно ме притеснява нещо. Дали ей тази ливада ще ни стигне за срещата?????

Ето и малко за риболова.
Езерото е буквално пълно с риба, лОвих непосредствено до стената, където този сезон трябваше да е доста слабо, но на директната 8ца и се взе здравето.На торен излиза, основно каракуда, а на царевиза повечето риби бяха шарани.
С тоя такъм нямах шанс да хвана дядо шаро и записах няколко брутални късания, но колегата до мен хвана един от злосторниците

аз пък трябваше да тръгват към Софето и приключих риболова към 13 часа.

Благодаря на Любо за страхотния излет!
Поздрави
Пиинахме, поразтягахме малко рибарски и дойде време да хванем по някоя рибка.
Ловихме там квото ловихме и дойде време... абе стана си ракиено време, та се оттеглихме да вечеряме. Добре хапнахме и не само, пък и някое и друго веблерче поразгледахма, а като дойде скарата...е тогава разбрах, че нощен риболов няма да има

Езерото е страхотно, риба има много, но силно ме притеснява нещо. Дали ей тази ливада ще ни стигне за срещата?????
Ето и малко за риболова.
Езерото е буквално пълно с риба, лОвих непосредствено до стената, където този сезон трябваше да е доста слабо, но на директната 8ца и се взе здравето.На торен излиза, основно каракуда, а на царевиза повечето риби бяха шарани.
С тоя такъм нямах шанс да хвана дядо шаро и записах няколко брутални късания, но колегата до мен хвана един от злосторниците
аз пък трябваше да тръгват към Софето и приключих риболова към 13 часа.
Благодаря на Любо за страхотния излет!
Поздрави
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Re: Езерово
chirusa_bg написа:... Езерото е буквално пълно с риба, лОвих непосредствено до стената, където този сезон трябваше да е доста слабо, но на директната 8ца и се взе здравето.На торен излиза, основно каракуда, а на царевиза повечето риби бяха шарани ...

-
- новобранец
Kрасота
А тук, целогодишният риболов ли е разрешен?

Хубави поляни, много риба, красиво езеро и всичко това съчетано с добра компания-ще бъде върха!

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Rapala_Team
- разбира нещата
- zarganski
- ще става разбирач
Брутален репортаж...
Но не останаааааа....
Надъхах се, все пак ще ловим риба значи.
Но не останаааааа....

Надъхах се, все пак ще ловим риба значи.
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Чирус не те е ли е срам да пускаш такива репортажи бре
ти си взе твойто другото го остави за след два дена
Иначе хубава полянка да му се невиди,па и шарана,иииииих ма значиии

Иначе хубава полянка да му се невиди,па и шарана,иииииих ма значиии

-
- учете се от него
От 40 мин. съм на валидол и чак сега се осиферих за да пиша - Чирус ти си луд бе, ще докараш на някой удар с тези репортажи
.
БРАВОС, не че се съмнявах в приказките за язовира, но май май виждам първи снимки от там и съм очарован.
Дали на мен ми се струва или е така - много бавно минава времето
, кога ще стане 02.05. да потегляме.......

БРАВОС, не че се съмнявах в приказките за язовира, но май май виждам първи снимки от там и съм очарован.
Дали на мен ми се струва или е така - много бавно минава времето

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- фен клуб-скобар
потеглям на 1-ви. Чирус остават ми още две безсънни нощи от твоя репортаж. Няма нищо по-красиво от див Шарко
-
- и господ не е толокова добър
Явно добре се отчита водоема,браво за риболова и браво на Любчо че го подържа на това ниво.Ако беше свободен водоем,какво щяха да хващат 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- фен клуб-скобар
Каквото и на другите свободни. Нищо или почти нищо. Илийка ти нали си от 1-виsnegk написа:Явно добре се отчита водоема,браво за риболова и браво на Любчо че го подържа на това ниво.Ако беше свободен водоем,какво щяха да хващат
-
- кандидат преподавател
Направо разби детските фантазии на всички и репортажа за излета ще е постаянно в сънищата през следващите нощи(ако някой спи де )Браво за излета и евала на бат Любо.След снимките още повече съжалявам,че ще пропусна срещата .Ама да му е.... майката на този живот и пуста каръщина кво да се прави само ще гледам и сънувам.Желая ви успешен рибалов и приятно напиване.

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- Rapala_Team
- разбира нещата
Дам от 1 ви сме тамmarinov1973 написа:Каквото и на другите свободни. Нищо или почти нищо. Илийка ти нали си от 1-виsnegk написа:Явно добре се отчита водоема,браво за риболова и браво на Любчо че го подържа на това ниво.Ако беше свободен водоем,какво щяха да хващат

CARP FISHING