Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Карагьоза взе да се показва...
Модератори: emo vasilev, alekst
Карагьоза взе да се показва...
Карагьоза взе да се показва...е време му е.Има вече уловени риби по 40 см. и нагоре на кея Славянка.Има удари и на Японското...но там охраната е жестока.
Иначе цацата си върви, езлиза и хамсийка чат-пат, атерина също.Попчето е капризно...върви с промяната на времето. 

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Карагьоза взе да се показва...
Браво!Кажи сега,че и някой чернокоп взема да се показва и идвам да живея в Бургас!
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- turing
- вече хвърля и на тежко
[quote="batmilen"]Карагьоза взе да се показва...е време му е.Има вече уловени риби по 40 см
е то туй време във варна все неидва
е то туй време във варна все неидва

Вчера след мача...един моряк взел 14 карагьоза по 40 санти всеки и толкова изтървал...вярвам му защото го познавам.Да беше ловил риба...вместо да клечи край телевизора...
Днес и аз се записах с 1 блеч...около педя.Другите ранобудници имаха повече рибки....и едри имаше...
Не коментирам защо в бургаско има повече риби...това е толкова стара и дъвкана тема...защото
при нас е по-топла водата и...всичко се плоди...тук!

Днес и аз се записах с 1 блеч...около педя.Другите ранобудници имаха повече рибки....и едри имаше...

Не коментирам защо в бургаско има повече риби...това е толкова стара и дъвкана тема...защото

- turing
- вече хвърля и на тежко

Ми затова някой варненски колеги си накупиха къщи на юг! Умни хора... 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Бате,то тука места не останаха,всичко е на ТИМ,затуй бягат на юг.batmilen написа:Ми затова някой варненски колеги си накупиха къщи на юг! Умни хора...
Ми то и морето Ви е на ТИМ, затова и рибите Ви избегаха... 

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Батьо,вярно е ,че местата ви са доста по-добри за риболов,но миналата седмица установх , че само за няколко години и вие ще изгорите "като пиперки". Миналата година на това място нямаше и помен от строежи.Виж сега какво е:

Сега е ред на следващите обекти:

Следващата година /живот и здраве/ ще ти изпратя същите места ,естествено застроени.
Смятам ,че скоро Созопол и Приморско ще станат един град. Нещо от типа на линията Елените-Влас-Сл.бряг- Равда- Ахелой- Поморие .Съвсем скоро веригата ще се затвори до Сарафово и Бургас. Въобще работата зазлява навсякъде и скоро не виждам начин да достигаме до морския бряг. Като забият и оня буй за петролопровода,нещата ще придобият съвсем завършен вид.Естествено към по-зле.
Утре съм за риба.Ще мятам само на бомбарда,пък да видим дали нещо се е завъртяло около брега.
Поздрави!
Сега е ред на следващите обекти:
Следващата година /живот и здраве/ ще ти изпратя същите места ,естествено застроени.
Смятам ,че скоро Созопол и Приморско ще станат един град. Нещо от типа на линията Елените-Влас-Сл.бряг- Равда- Ахелой- Поморие .Съвсем скоро веригата ще се затвори до Сарафово и Бургас. Въобще работата зазлява навсякъде и скоро не виждам начин да достигаме до морския бряг. Като забият и оня буй за петролопровода,нещата ще придобият съвсем завършен вид.Естествено към по-зле.
Утре съм за риба.Ще мятам само на бомбарда,пък да видим дали нещо се е завъртяло около брега.
Поздрави!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз може би ще се завъртя и аз да пробвам на трета буна.Другата седмица Солено каза,че ще се обади да отидем заедно. 
Ако някой от Варна има мерак за кагагьоз,или някакви такива екстри,да заповяда на плочата на морска гара при мръкване.Аз няма да съм там,щото тая риба не ме кефи,но който има желание-там е мястото!!!

Ако някой от Варна има мерак за кагагьоз,или някакви такива екстри,да заповяда на плочата на морска гара при мръкване.Аз няма да съм там,щото тая риба не ме кефи,но който има желание-там е мястото!!!

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Вярно е полковник, ама какво да напровим срещу настъпващия бетон и простотията към него! 

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Нищо /мамка му....../ не можем да направим. Направо ми настръхват косите като погледна /отгоре/ за какви мащаби става въпрос.Миналата седмица обикалях при вас.Снимките са оттогава,т.е. съвсем пресни. Направил съм още около 1 ГБ снимки- от страшни,по-страшни.Вярно е полковник, ама какво да напровим срещу настъпващия бетон и простотията към него!
Днес мръднахме със съпругата ми по морето, да поставим началото на сезона и да дишнем малко въздух.Мятахме само на бомбарда и направихме едно истинско "капо". Нарочно не пробвах на дъно ,нито пък чепарето. Имаше поне 30-тина лодки пред нас. Оказа се ,че едната е на наши приятели,които срещнахме като излязоха.Имаха около 5-6 килограма само едър лихнус. Казаха,че е започнал да излиза и барбун,което ме навежда на мисълта за сафрида.Вероятно ще се покаже до 2-3 седмици.
Поздрави!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Чурулик,няма нищо на чепаре.И ние бяхме пред Галата,около 10кг кая.След малко почвам да качвам снимки,в раздела за кая ще пусна репортажче.Имам и видеоклипове,но все още не знам как да ги кача.
Е поне сте излезли на въздух срай морето! 

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Ще ме изненадаш ако кажеш,че си копал лозето или си се ръчкал с някаква земеделска работа.Е поне сте излезли на въздух срай морето!