Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Мината
Мината
Значи колеги мястото е една стара мина за дървени въглища, която в момента източват за да пуснат отново в експлоатация и понеже сега е забраната, а не си падам по платените водоеми е едно приемливо място човек да си понатопи примамките. Както се казва това се случи в понеделник 28-ми. С бащата и още няколко ентусиасти решили да се измъкнат от родната София се дигнахме, не много рано сутринта
, хапнахме по едно шкембенце и някъде окло десет можи и по-късно да беше бяхме на въпросното място. Ето го и него:

Сглобихме такъмите и лекинко се придвижихме по брега. Вявтъра беше силен и вдигаше подобаващи вълни които блъскайки се в брега размътваха водата наоколо метър два навътре. Това е истинска мина и дълбочината е невъобразима. Рибата удряше аха преди границата между мътната и чистита вода. Беше трудно но за около 20 мин. набарахме примамките и тактиката, да се води примамката максимално дълбоко и максимално бавно с колкото се може повече финтове защото рибата се движеше зад примамката и само буташе. С тая тактика за около 30 мин надърпахме по 10-на клендака ей като тези:

Ей го и чичо ми Кольо със сефтето с новите такъми:

Съжалявам за качеството ма го снимах от съседен ръкав и съм зумнал на максимум
И бащата:

И моя милост:

След успешните начални минути решихме че сме хванали достатъчно риба и решихме да се поразходи, от което изгладняхме и както си му е редът седнахме да похапнем, в което време излезе такъв вярът, че спокойно можеше да се кара сърф. Събрахме багажа и изчезнахме. За да завършим риболова така:

Като цяло от този ден, в който не очаквах много получих от всички благини на риболово по-малко (достатъчно) и за мен риболова беше повече от успешен

Сглобихме такъмите и лекинко се придвижихме по брега. Вявтъра беше силен и вдигаше подобаващи вълни които блъскайки се в брега размътваха водата наоколо метър два навътре. Това е истинска мина и дълбочината е невъобразима. Рибата удряше аха преди границата между мътната и чистита вода. Беше трудно но за около 20 мин. набарахме примамките и тактиката, да се води примамката максимално дълбоко и максимално бавно с колкото се може повече финтове защото рибата се движеше зад примамката и само буташе. С тая тактика за около 30 мин надърпахме по 10-на клендака ей като тези:
Ей го и чичо ми Кольо със сефтето с новите такъми:
Съжалявам за качеството ма го снимах от съседен ръкав и съм зумнал на максимум
И бащата:
И моя милост:
След успешните начални минути решихме че сме хванали достатъчно риба и решихме да се поразходи, от което изгладняхме и както си му е редът седнахме да похапнем, в което време излезе такъв вярът, че спокойно можеше да се кара сърф. Събрахме багажа и изчезнахме. За да завършим риболова така:
Като цяло от този ден, в който не очаквах много получих от всички благини на риболово по-малко (достатъчно) и за мен риболова беше повече от успешен
-
- фен клуб-скобар
Re: Мината
Браво.
А чичо ти Кольо ,май е от Божурище
.Той без риба се не връща.Стара кримка.

Е па ЕКСТРА,като за такова време
Драго къде е тази "локва",че нещо ми е познато

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
quote="saksi"]Браво.
.Той без риба се не връща.Стара кримка.[/quote]
Да от божурище
, а тази локва не е хич малка само така изглежда и е при Драгоман но не знам как да обясня по подробно.

Да от божурище

След Владиславци ли е
Реката минава над него.

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- фен клуб-скобар
Не съм сигурен ,ама е до Габер.bkd написа:След Владиславци ли е![]()
Реката минава над него.
Да има една река дето минава над него и в момента изпомпват водата именно там.bkd написа:Реката минава над него.
неделище не свиваш към владисловци а направо докато стигнеш къщите после гледаш надолу за клен там влива се габерска река в него доста е спаднал
Браво колега за излета,а някой да е ходил на платения на Габер,дали е тръгнал шарана.
Никога на колене пред когото и да е.