Брягово

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

barabolov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Брягово

Мнение от barabolov »

колеги даите инфо,че утре смятам да мрадна
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: брягово

Мнение от chestarfield »

ето инфо. водата падна доста и рибата се драпна от устието.сега калве до станциата от ляво във залива, поне на там се орентират повичето колеги. гонат на тапа щуки на малка рибка, и на перо каракуда .за шаран не сам чул някои да се е похвалил.има и сомчета хванати на грозд от торен червеи но по едно две на седица.иначе чаушан колкото ти сака сарцето. ама колкото кутрето малак.каракудата и тия неще да дава нещо. :x наи активна е щукичката във момента.със малко късмет 5-6 на ден се правят.1-1,5кг броиката. поне аз такива хванах.и 7-8 каракуди по 700-800г. миналиа ден бях там....
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
stocher
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stocher »

Колега, преди 2г. го точиха до дъно този язовир, кога пораснаха тия риби или някой ги пуска такива големи??? :?: :?: :?:
Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

него източиха до дъно, имаше 50-60 метра вода до стената. миналата година доста шаран даде там .каракудата си остана ,шарана също.лятото пуснаха бяла риба ,щука, сом,толостолоб, амур. заредиха го доста добре.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
stocher
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stocher »

Сигурно си прав колега, не искам да споря.Аз тогава го видях до състоянието, което пишеш ти.Имам комшия , който работи в "Напоителни системи" и ми каза ,че са го източили до дъно за да ремонтират изпускател на най-низкото ниво.
А сега знаеш ли ,каква е таксата и нивото на язовира? БЛАГОДАРЯ ТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! :smt023 :smt023 :smt023
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

аз съм от асеновград но искра ми е селото, имам и къща там можи да се каже че съм през ден два там.ето малко снимки за нивото които те интерисуват?
тази е от миналата седмица.под гребната база.
Изображение
тази е от устието от преди 1 месец
Изображение
но миналата седица пуснаха водата и устието във момента е 15-20 метра по на вътре.демек на дълбокото 0,30-1 метра водата е паднала.рибата се драпна на вътре и спря да зима.но пък се активира щуката, със малко късмет 6-7 щуки на ден се правят на тапа със чаушан, от порядака на 1.200-2.00кила.можи и по големи да излезнат знам ли.а и сомчета одариха миналата седмица 5-6 килограмови на грозд от червеи.таксата 7 лева и каквото си хваниш си го зимаш, тенденциата е такасата да стане 10лева. но от кога незнам.имам ощи снимки във галериата ако те итерисуват.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
stocher
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stocher »

Много ти благодаря,колега!
Много точно и много ясно-като журналист от РОЙТЕРС.
Интересувам се ,защото имаме една къщичка в с.Патриарх Евтимиво и ме интересуват всички язовири в околността .Друго си е ,като имаш пресна информация, така спестяваме нерви,време и средства.Благодаря и успех, колега !!!:D :D :D .
Аватар
V.Meshkov
новобранец
новобранец

Мнение от V.Meshkov »

Колеги,може ли да ми кажете яз.Брягово платен ли е? Ако Да,то какви са тарифите-на въдица ли се цака,улов плаща ли се,изобщо всичко,което свързва яз.Брягово с финикийските знаци :lol: ? Ако не е платен значи ще го пробвам след забраната :roll:
Мистър Воблер--разрешава проблеми всякакви!
Аватар
gorkata_petrov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gorkata_petrov »

.таксата 7 лева и каквото си хваниш си го зимаш, тенденциата е такасата да стане 10лева. но от кога незнам.имам ощи снимки във галериата ако те итерисуват.Както казва колегата по горе.Чети внимателно
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
Аватар
V.Meshkov
новобранец
новобранец

Мнение от V.Meshkov »

Хммм,да,простете за невежеството ми,не обърнах внимание на старателната статия на колегата по горе :roll:
Мистър Воблер--разрешава проблеми всякакви!
Аватар
ksa1912
новобранец
новобранец

Мнение от ksa1912 »

Здравей те колеги .В момента не дава на брягово нивото много се покачи изведнаж няма смисал да се ходя по-хубаво отидете на езерово ще дадете 3лв повече ,но ще хванете риба па ако не :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
ivcho79
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от ivcho79 »

Здарвейте колеги искам да помоля за малко инфо за Брягово.Интересува ме какво и къде кълве на язовира,искам да знам дали мога да вляза с лодката и да ловя от нея.На каква стръв кълве и какво.Благодаря предварително за информацията!!! :) :) :)
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”