Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Около Козлодуй
Модератор: Paublo_Eskobar
- краси12345678
- ще става разбирач
Re: Около Козлодуй
Риболова на Шишманов вал е разрешен .Водоема не е платен и на него се ловеше каракуда,платика и бабушка.
Който нож вади сам пада в него.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ако знаеш Село Софрониево и Крушовица те са едно до друго и на двате има рибарници . Моето село е Софрониево сега за велик дек бях там рибарника е точно до пътя малко преди моста на река Огоста в лято завиваш те са две малки водоемчета ние им викаме локвите , риба има амур сом шаран каракуда много , лин толстолоп и щука , най-често се лови каракуда и шаран .Рибата се плаща (без каракудата) , таксите са 2лв за 1пръчка 3лв за 2 пръчки 3 за 3 и 4 за4 въдици. А рибарника на крушовица е на край на селото там по-миналата година ходих и останах мн доволен цените мисля че бяха 3лв вход на човек и рибата се плащаше , има голями шарани , но сега незнам как е и дали е зарибен.Иначе се сещам и за Борован и там има 2 рибарника

- Na_Sluka
- научил се да хвърля
Има платен язовир в село Хайредин мисля че е на 40 километра от Козлодуй.зарибен е със шаран и има доста добри екземпляри
вход не се плаща а и рибата можеш да си я пуснеш
-
- ще става разбирач
На Бутан вчера е била много зле ситуацията...На ,,локвите" до Софрониево вчера беше аналогична история-таранета по един пръст,от шарана нямаше и помен-това и за двете локви.На Крушовица не дават да се лови-пуснали са пъстърва
...На Шишманов вал последното инфо беше,че са излизали единични...раци
,от платиката и таранката няма помен.

-
- научил се да хвърля
Брееее,че то в с. Хайредин язовир НЕМАИма платен язовир в село Хайредин мисля че е на 40 километра от Козлодуй.зарибен е със шаран и има доста добри екземпляри

Да не би да имаш предвид с. Бутан ?
- Румбата
- разбира нещата

Та на право на въпроса - 1лв. вход на човек ! Е това е вход ! Рибата - таранка /каракуда / , бял амур , шаран и....
.......пъстърва ! Но пъстървата е малка и се връща обратно ! Има и НЕриба т.е. плева - казано по крушовски , некакви гадове като руски байковци /незнам как се казват на официален език !/ Таранката е на воля /ловете бе , ловете / другата риба се плаща по 2.50 лв. за килограм ! Излизат добри екземпляри от всички видове , но трябва да сте там рано и да сте захранили добре с подходяща захранка !!!! Аз лично ударих шарани -2бр. по 1.5 - 2кг ! Нещо диво -бял амур се откачи още на далече и става малко като рибарските приказки , ама верно беше така ! Ако не вярвате питайте Ветко ! Мястото е удобно за пикник и разпиване . Има чешмяна вода и тоалетна и разни други екстри !

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!