Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

За материалите от НС 3
Модератор: sapuna
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За материалите от НС 3
Срещата беше УНИКАЛНА и сигурен съм , че след нея дълго време ще се разглеждат
многото снимков и видео материал.
Предлагам да го съберем на едно място , за да може по-лесно да се съхрани и да се достъпва за разглеждане от
колкото се може повече хора.
За целта на един сървър съм направил FTP достъп...
ftp://80.72.73.143
user: nariba
pass: nariba
Качването на материалите (снимки или видео) става или с интернет екплорър или с някои от многоброините FTP клиенти
Нека които качва да създаде папка със своя ник и там да сложи материалите които има от срещата.
Аз после ще ги преместя в специална галерия видима от всякъде изглеждаща ето по този начин.
http://gallery2.deephorizon.net/v/maznislav/ezerovo/
Така всеки ще може да разгледа максимално много неща от срещата и всичко ще е на 1 място

Сега лягам да спя .. полсе ще кача моите снимки
На слука
П.С.
За качване на снимките следваите тези стъпки
Номер 1:

и номер 2 :

Има отметка "Save password" с която качването става адски лесно през интернет екплорер
Слагате нея ... после отваряте още 1 експлорер със снимките и просто ги копирате от единия в другия
Ако има нещо неясно питрайте...
може да изтеглите и тази напълно безплатна програма - фтп клиент ...
http://downloads.sourceforge.net/filezi ... -setup.exe
Инасталирате я ... на мястото на "Хост" пишете 80.72.73.143 .... после user и pass .. и давате свързване ...
Сложил съм парола защото има адски много Ботове които претърсват за достъп без пароли и качвак кави ли не гадости
многото снимков и видео материал.
Предлагам да го съберем на едно място , за да може по-лесно да се съхрани и да се достъпва за разглеждане от
колкото се може повече хора.
За целта на един сървър съм направил FTP достъп...
ftp://80.72.73.143
user: nariba
pass: nariba
Качването на материалите (снимки или видео) става или с интернет екплорър или с някои от многоброините FTP клиенти

Нека които качва да създаде папка със своя ник и там да сложи материалите които има от срещата.
Аз после ще ги преместя в специална галерия видима от всякъде изглеждаща ето по този начин.
http://gallery2.deephorizon.net/v/maznislav/ezerovo/
Така всеки ще може да разгледа максимално много неща от срещата и всичко ще е на 1 място

Сега лягам да спя .. полсе ще кача моите снимки
На слука
П.С.
За качване на снимките следваите тези стъпки
Номер 1:

и номер 2 :
Има отметка "Save password" с която качването става адски лесно през интернет екплорер
Слагате нея ... после отваряте още 1 експлорер със снимките и просто ги копирате от единия в другия
Ако има нещо неясно питрайте...
може да изтеглите и тази напълно безплатна програма - фтп клиент ...
http://downloads.sourceforge.net/filezi ... -setup.exe
Инасталирате я ... на мястото на "Хост" пишете 80.72.73.143 .... после user и pass .. и давате свързване ...
Сложил съм парола защото има адски много Ботове които претърсват за достъп без пароли и качвак кави ли не гадости
Последно промяна от maznislav на Вто Май 06, 2008 5:45 pm, променено общо 3 пъти.
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- разбира нещата
Re: За материалите от НС 3
По принцип сапуна се зае със събирането и обработката на снимките и клиповете,но само на тези,които бяха там днес след 12часа останалите,които си тръгнаха по рано могат, предполагам да се обърнат към него и да се разберат за да се качат всички снимки и клипове на едно място.
Много ги накъсвам... кордите!
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Благодаря ... ще се обърна към него да видимkamen написа:По принцип сапуна се зае със събирането и обработката на снимките и клиповете,но само на тези,които бяха там днес след 12часа останалите,които си тръгнаха по рано могат, предполагам да се обърнат към него и да се разберат за да се качат всички снимки и клипове на едно място.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
От цялата работа имам един диск-сборна формация от мемори картите на колегите.Ще ги прегледам и ще ги кача.Лошото е,че не знам коя снимка кой я е правил и ще ги сложа на едно място.Дано някой не се убиди,но няма как да разбера коя снимка е на Камен,на НД или Митев.Голямото количество се очаква от Митев-още два диска и Неделчо.
Пия една бирка и се залавям!
- XauBaHkO
- ще става разбирач
При Митев е всичко , ковто успях да сваля , там са и на Неделчо , източих и неговата камера , както и на Марко , не успях само на тези , които си бяха тръгнали вече , но гледам че Мазнислав ги събира на FTP-tosapuna написа:От цялата работа имам един диск-сборна формация от мемори картите на колегите.Ще ги прегледам и ще ги кача.Лошото е,че не знам коя снимка кой я е правил и ще ги сложа на едно място.Дано някой не се убиди,но няма как да разбера коя снимка е на Камен,на НД или Митев.Голямото количество се очаква от Митев-още два диска и Неделчо.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Там ще ги кача и аз.Всичко да е на едно място,подредено и във вид на галерия.
Току що говорих с Митев-събрал е всичко и ще ми го предостави.
Току що говорих с Митев-събрал е всичко и ще ми го предостави.
- велчев62
- ще става разбирач
Чакаме с нетърпение репортажа 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
мойте ги качих , дайте да го направим сървър на сайта да съберем пари за голем хард и всеки да си има 10 гига примерно ,таман се чудих каде да кача един филм за Поборников

-
- кандидат преподавател
Имам 1ч30мин. видео на Кроики му копирах един диск от камерата но незнам дали може да се качи на сървара защото е към 2-3GB.Дайте идея. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
mnоо бавно бе да еба...
некво си 50 минути..при мен ли само е така?

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
и при мен, котенце5кила написа:mnоо бавно бе да еба...некво си 50 минути..при мен ли само е така?

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
s целия зор се качиха 6 снимки..праим архив,пращам на бовски и тои да се оправя...йок,че и повечето са негови
кажи мейла пич?и м/у другото-как да си ги вадим в пьлен формат?извинете за глупавия вьпрос,но нали,като се свалят и стават некви малки...аз,че ви брькнем под сейв мод,ама на-елементарни неща не знам 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Нямате никакъв проблем ... хардове БОЛ ...BOVSKIQ KORMORAN написа:мойте ги качих , дайте да го направим сървър на сайта да съберем пари за голем хард и всеки да си има 10 гига примерно ,таман се чудих каде да кача един филм за Поборников
Ако изчистим идеята кой с какви права и отговорности да качва ще се радвам да помогна с място и администрация.
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
k
maznislav@mail.bg5кила написа:s целия зор се качиха 6 снимки..праим архив,пращам на бовски и тои да се оправя...йок,че и повечето са неговикажи мейла пич?и м/у другото-как да си ги вадим в пьлен формат?извинете за глупавия вьпрос,но нали,като се свалят и стават некви малки...аз,че ви брькнем под сейв мод,ама на-елементарни неща не знам
maznislav_pld - SKYPE
Пращайте и на 2 -те ..

Какво точно не се получава ?
С програмката която съм дал ... инсталираш я и после от единия прозорец в другия и ..готово
на сървъра са

АКо не драсни ги в един архив и ги качи или ми ги прати на пощата

виж Корморана как е нахвърлял някакви си 700 снимки
http://gallery2.deephorizon.net/v/mazni ... braboteni/
Последно промяна от maznislav на Сря Май 07, 2008 9:26 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
качих ти сръбската комедия там ,гледайте я всички ште се посерете от смях , па мойте снимки са 2 гига и ги качих за 7 мин а филма за 3Поборников написа:Имам 1ч30мин. видео на Кроики му копирах един диск от камерата но незнам дали може да се качи на сървара защото е към 2-3GB.Дайте идея.