Към риболовците от зарата и околията

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Боката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Към риболовците от зарата и околията

Мнение от Боката »

Колеги нека си помогнем сами….понеже ако решим да ходим за шаран в окръжност ни се падат минимум 50 километра,отиване и 50 обратно.Ако си спомнят по старите рибари,навремето на язовир Загорка се провеждаха не лоши състезания по риболов…та мисълта ми е,че от доста време язовира не се арендосва и е към общината...всеки който ходи за риба може да носи и пуска по няколко риби в него и до 2 години ще си имаме един страхотно зарибен язовир в пъпа на града..Обещавам че лично ще говоря с зам.кмета Тихомир Томов да откликне на тази идея и да помогне с каквото може чрез общината…най вече със съвестна охрана.Удоволствието ще е изцяло наше.
Последно промяна от Боката на Нед Мар 22, 2009 7:55 pm, променено общо 1 път.
saksi
фен клуб-скобар

Re: КЪМ РИБАРИТЕ ОТ СТАРА ЗАГОРА И ОКОЛИЯТА

Мнение от saksi »

Идеята е страхотна,ама не се знае,кога общинарите :evil: ,ще го дадат под аренда на някой.
Последно промяна от saksi на Пон Май 05, 2008 2:57 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Аз съм на обратното мнение , земат ли го под аренда и маса пенсионери ще останат без любимото си хоби да не говорим че по арендованите язовири таксите минават 10 лв а се лови основно каракуда. А за сега все още хора с доходи от по 100-200лв с едно билетче и са на Загорка. Да не говорим за пресевните ,за които подстъпите от към Шаново, и Зимница точно от такива арендатори са затворени вадели пясак и точно ние им пречим А то там маи са единствените места с билет Никои един ред не е повдигнал по темата . За мен безхаберието в тази държава е пълно :idea:
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Skorpi написа: За мен безхаберието в тази държава е пълно :idea:
:roll: Skorpi, идвало ли ти е на акъла, че държавата сме първо ние гражданите и после управляващите, които пак ние избираме? :roll: по добре се съберете и направете здружение и си спасете водоема.... щото така или иначе някой ще ви го вземе :roll: Вие имате право колкото всички останали граждани на България да го стопанисвате и да се грижите за хобито, още повече сте си месни :wink:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Боката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Боката »

Не съм имал предвид да се взема под аренда...нека си е общинско,те да си го стопанисват...ние да си го зарибим...уговорката си е двустранна...важат правилата както за всички водоеми в България.Имаме и дружества по спортен риболов в Стара Загора...
СТАРА ЗАГОРА
1. Видракс
2. Адвентчър
3. Булсатком фишинг
4. *Номиком
...нека се размърдат :idea:
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Браво! Добра кауза сте подхванали момчета и успех. :wink:
TICA FAN
Боката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Боката »

Амур имаше и все още има и то доста приличен-10-15 кг рибета.Ама няма да е за много докато не се ограничи взимането на не повече от един брой.Не охраната да му се радва на няма да цитирам .....чо от Металик че вади по 3,4,5 амура и ги твари на колата ...а те да го потупват по гърба с горящи очи от преклонно величие,а да го спрат...за това ми иде речта...щото базата я имаме и ръкавите не ни са къси да ги спретнем :D
Боката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Боката »

Ето колегата "shumaher_k" по един такъв наръч да хвърляш на 2-3 седмици стига :wink:
Изображение :shock:
Боката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Боката »

ЕТО НИ ГО ЕЗЕРЦЕТО...ТУКА НАВРЕМЕТО БЕШЕ ТУРНИРА С РУСНАЦИТЕ ПО СПОРТЕН РИБОЛОВ :roll:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

AL KAPONE написа: :roll: Skorpi, идвало ли ти е на акъла, че държавата сме първо ние гражданите и после управляващите, които пак ние избираме? :roll: по добре се съберете и направете здружение и си спасете водоема.... щото така или иначе някой ще ви го вземе :roll: Вие имате право колкото всички останали граждани на България да го стопанисвате и да се грижите за хобито, още повече сте си месни :wink:

Е те тук ни е проблема че не сме държавата Държавата са ония 3% с пачките за тях са и законите на нас остава само да го ду..... нали ме разбираш :roll: Нямам нищо против богатите особенно към тия които с труд и с ум си градят бизнеса против съм към тия които на готово заграбват и малкото което ни е останало
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
eenergie
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от eenergie »

Аз съм пуснал тази година няколко кофи с дребна червеноперка
и няколко платики хванати от пресевните ако всеки пуска по толкова
е достатъчно , но проблема е не само в зарибяването а в опазването
на рибата от браконери. Преди няколко седмици отидох на раходка на езерото кам 10 вечерта и видях как точно пазачите хвърлят парашутки , миналата седмица имаше 1 браконер в устието и т.н
нищо чудно и мрежи да се хвърлят вечер.
Така че докато няма контрол няма да има и риба.
Боката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Боката »

Тези пазачи може и вече да не са пазачи там :wink: Хората си пазят язовирите по такива отдалечени и забутани места,та ние ли няма да успеем че ни е под балкона :?:
Боката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Боката »

shumaher_k написа:
bokata74 написа:Ето колегата "shumaher_k" по един такъв наръч да хвърляш на 2-3 седмици стига :wink:
Изображение :shock:
Да хвърлям колега ама от Ивайловград до тук наяма как да ги запазя :wink:
И там става :wink: Днеска бях на кръщене и зам. кмета Томов дойде,Поставих му ребром въпроса "г.н кмете,можем ли да върнем стария облик и рибна популация в езеро Загорка.Ще можем ли да спрем безчинствата и мрежарските посегателства подкрепяни от охраната на водоема..защо да не стане Загорка отново част от риболовната надпревара"Той изобщо не беше наясно със ситуацията :(
Но обеща че веднага след празниците ще провери.Сигурно ще забрави....но аз си обещавам да му напомням НЕПРЕСТАННО :twisted:
Боката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Боката »

Сега в началото на мандата се стремят да се правят на активни в полза на обществото :wink: Е те тая активност да впрегнем пак е нещо :lol:
Аватар
promi
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от promi »

Колеги пуснете по едно мнение във форума или ел.пощата на кметството, за да напомним на г-н Томов. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”