Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Езерово-05/05/2008
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
яз.Езерово-05/05/2008
какво да кажа луда работа от 10 до 17 часа.бая риба изкарахме.за съжаление само каракуда излезна, шараните сигорно са ги хванали колегите от срещата предните дни.
вижте каква красота само???

мястото беше перфектно, добра дълбочина, без закачки.

и накрая и това хванах...............?

много приатен риболов днес.....
вижте каква красота само???

мястото беше перфектно, добра дълбочина, без закачки.

и накрая и това хванах...............?

много приатен риболов днес.....
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: яз.Езерово-05/05/2008
не си нацелил местата кадето се изхвърлиха няколко чувала царевица
))
Е това изобщо не значи че някой си седеше до въдиците
500 лт бира от кадето и да си ги погледнш са си половин тон бира ...............

Е това изобщо не значи че някой си седеше до въдиците

500 лт бира от кадето и да си ги погледнш са си половин тон бира ...............
Браво бе градски пак си ги разцепил . Пък за шарана има време 

-
- ще става разбирач
Браво колега добре си ги наскубал 

Колеги споделете къде се намира този язовир?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Намира се между Първомай и Хасково, но чувам, че по празниците там имало хора от цяла България 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Боже , ти пък от къде научиchirusa_bg написа:Намира се между Първомай и Хасково, но чувам, че по празниците там имало хора от цяла България

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Колега chestarfield Малко недуомявам,че пущаш репортаж в успешни баш навръх срещата,ти беше ли на срещата че още ума ми се мътни,ако не си бил просто незнам какво да кажа....
- ivotatos
- ще става разбирач
ами щом пуска такава тема явно нее бил бат Неделчо много хора имаше на язовира от форума който се спотаиваха по незнайно какви причини
Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
понеделник сутринта излезнах от смяна и към 10 часа бях там.на срещата не съм бил.бях на работа 3 дена.
Извинявай ама при това положение не ти уважавам успешния,не ми се сърди но мисля и други колеги ще са на мойто мнение.chestarfield написа:понеделник сутринта излезнах от смяна и към 10 часа бях там.на срещата не съм бил.бях на работа 3 дена.
Само да ти кажа едно Гого-45те шарана бъхта път от София до Езерово само и само да стисне ръката на хората уважили срещата и си тръгна след един час обратно а ти си бил там само за риба,ами що не си сподели улова само с комшийте.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
приемам критикатаNedeltcho Delev написа:Извинявай ама при това положение не ти уважавам успешния,не ми се сърди но мисля и други колеги ще са на мойто мнение.chestarfield написа:понеделник сутринта излезнах от смяна и към 10 часа бях там.на срещата не съм бил.бях на работа 3 дена.
Само да ти кажа едно Гого-45те шарана бъхта път от София до Езерово само и само да стисне ръката на хората уважили срещата и си тръгна след един час обратно а ти си бил там само за риба,ами що не си сподели улова само с комшийте.