Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

А сега да видим Шуменските рибари
Модератор: sapuna
А сега да видим Шуменските рибари
така колеги пилците се броят на пролет .....я да проверим Шуменските "пилци" и да се съберем и организираме едно мeроприятие 

-
- научил се да хвърля
Re: А сега да видим Шуменските рибари
Съгласен съм, но имам следното условие - срещата да е в почивен ден или вечерта на последния работен ден, иначе не мога да присъствам. Пък това не важи само Шуменци, а и за всички наоколо, за всеки който пожелае. Хайде да определим и дата. За дата предлагам 30 или 31 май - хем е повод да се обсъди кой къде ще открие риболова. А колкото до това къде - предлагам всеки да предложи някое заведение, на язовир (напр. Бели лом, още повече, че на 31 май -събота е все още забранено и можем да седнем споко на маса) или каквото мисли по въпроса и .... ха на здрасти 

Направи добро и го хварли на пътя, все някои ще го намери...
Веско ... мисля, че 31 май не е добре защото на 01.06 има състезание на Шуменското езеро, а за 30-ти аз съм ЗА
дано и другите шуменци от форума да се включат в темата и да успеем да се разберем за датата и мястото на срещатата

дано и другите шуменци от форума да се включат в темата и да успеем да се разберем за датата и мястото на срещатата

Здрасти колега,svsh написа:Веско ... мисля, че 31 май не е добре защото на 01.06 има състезание на Шуменското езеро, а за 30-ти аз съм ЗА
дано и другите шуменци от форума да се включат в темата и да успеем да се разберем за датата и мястото на срещатата![]()
Дай по-вече инфо за състезанието ако имаш.
Инъче идеята не е лоша са сбирката.

До колкото знам състезанието ще се проведе на 01.06 на стената на езерото ще бъде на леко, за сега още не е пусната обявата както и каква ще бъде таксата за участието надявам се другата седмица да има повече яснота по въпроса и тогава ще напиша всичко 
а колкото до срещатата хайде да измислим дата час и място

а колкото до срещатата хайде да измислим дата час и място

ако правим сбирката на язовир най-добре ще е да бъде след забраната
много шуменци малко отзовали се 
надявам се до края на седмицата да сме се събрали повече и да можем да определим датата и мястото на срещата

надявам се до края на седмицата да сме се събрали повече и да можем да определим датата и мястото на срещата

Колеги последно ще се съберем ли?
Или направо на състезанието да организираме срещата?

Или направо на състезанието да организираме срещата?