Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Въпрос за лепене на неопрен
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Въпрос за лепене на неопрен
Здравейте колеги...
Много моля за съвет какда си залепя неопреновия гащеризон без които проходилката ми става напълно безполезна.
Имам една микроскопична дупчица от колято обаче се пълни целия ботуш и ....
А тя е на самия неопрен .. никога не съм лепил подобно чудо.
Освен тази дупка неопреновият ми гащеризон е напълно здрав.
Ще се радвам някои да спомене как да го поправя или къде да го занеса (в Пловдив) за да го оправят.
Благодаря предварително на всеки отзовал се
Много моля за съвет какда си залепя неопреновия гащеризон без които проходилката ми става напълно безполезна.
Имам една микроскопична дупчица от колято обаче се пълни целия ботуш и ....
А тя е на самия неопрен .. никога не съм лепил подобно чудо.
Освен тази дупка неопреновият ми гащеризон е напълно здрав.
Ще се радвам някои да спомене как да го поправя или къде да го занеса (в Пловдив) за да го оправят.
Благодаря предварително на всеки отзовал се

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- фен клуб-скобар
Re: Въпрос за лепене на неопрен
Пробвай с лепенки за гума като за колело
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- boby29
- новобранец
- Обратна връзка:
само незнам до колко трябва да се загрее лепенката за колело, в смисъл дали неопрена ще издържи...
може да пробваш и с две парченца плат изрязани малко по-големи от дупката, едното от едната страна, другото от другата и да се намажат хубаво с някакво лепило, сега в момента в главата ми се върти хелметекс, но 100% има и по-добри... питай в някоя железария, или ако имате Praktiker или Bricolage в Пловдив, направо там... На Henkel има лепила за какво ли не... Има и супер много видове силикони...
може да пробваш и с две парченца плат изрязани малко по-големи от дупката, едното от едната страна, другото от другата и да се намажат хубаво с някакво лепило, сега в момента в главата ми се върти хелметекс, но 100% има и по-добри... питай в някоя железария, или ако имате Praktiker или Bricolage в Пловдив, направо там... На Henkel има лепила за какво ли не... Има и супер много видове силикони...

Ако не върви... Сипи бензин и може да тръгне... 

Приятел,върви в най-близкия магазин за водолазна екипировка и там продават специално лепило,подложки за неопрен и ще ти кажат как да го залепиш.Неопрена е по специална гума и може да го прецакаш с обикновенни лепила.Лепилото струва между 10 и 15 лв.Успех