Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Ха,здравейте !!!
Модератор: sapuna
- krokibg
- учете се от него
Ха,здравейте !!!
Момчета,първо искам да ви кажа че съм много щастлив от факта че всички до един сте се прибрали,живи и здрави !!!Преди да тръгнете всички да пътувате към мен,помолих един наш съфорумец,който освен че е наш колега,работи за един човек който рано или късно ще преценява кой от нас какво е правил във живота си и ще ни иска сметка
Та,помолих нашия колега да напише една молитва и да я постне на 30.04.2008 год и да Ни/Ви благослови за спокойно и безпрепятственно пътуване.Искам от името на всички,да му благодаря за това и да го помоля да се моли понякога така и за нас,както го прави винаги.Колега Дими,приеми моите искренни благодарности,защото наистина всичко премина много добре и се надявам така и да завърши,когато се приберат и последните наши колеги
НС3 още не е приключила,по простата причина че там останаха най - върлите рибари
Г-н Поборников и семеиството Наско2 и съпруга,която се оказа и най-сериозната претендентка за наградата -Целогодишна карта за риболов при мен !!!Аз и доста хора сме на това мнение и ако някой има доказателствен материал за противното,ще се наложи да го покаже и докаже
Картата за сега е нейна и ще и бъде дадена или на ръка утре /ако ги заваря като се прибера/ако ли не,ще си я получи по пощата или с ДиЕйчЕл
Втората карта,която съм обещал,ще трябва да я дадем на жена,която Вие всички прецените че е ловила,без да е хванала нищо
Явно трябва да е тази съпруга на наш колега,която да има желание да се научи а това става само когато се ходи на водоема
Да направим още един наш колега щастлив,като направим неговата съпруга рибарка от класа/или да го накараме да ни понапсува/
Има още една карта която ще дам,на най-големия карък от колегите,който също вие трябва да посочите.
Дойде момента и за изпълнение на поръчката на нашия колега от Испания,който бе така добър да предостави награда - ЦИФРОВ ФОТО АПАРАТ SONY DSC W130/8.1mega pixels и пожела този фото апарат да се даде на човека,който извади най-голямата риба
изкам да подчертая,че имаше колеги като Рапалката,който през цялото време на престояси изобщо не спря да лови риба по всевъзможни начини и то много успешно
Отделно от това,никога не отказа на никой от нас,да прислугва и да носи всевъзможни неща /като бърза помощ
/ Столове,ракий,маси,мезета,захранки и най-важното,стоеше до водата облякан със гащеризон и винаги готов да грабне кепа и да нагази за да извади рибата на някой колега
Понеже съм човек който винаги изпълнява дадената дума/поне до сега доста успешно със много малки изключения/ съм длъжен да изпълня заръката на нашия колега Йово и да дам камерата на този колега,който всички Вие присъствалите на НС 3 посочите като човека изпълнил критерийте за които колегата е казал.Аз апелирам към всички Вас,да не хвърляте камъните във моята градина и да кажете кой е победителя във надпреварата
Държа на мнението на всички Ви,за да няма после упреци и обиди по мой адрес,че съм направил избора си сам,без вашите мнения,който уверявам Ви,много ценя и ще изпълня на момента,като дам камерата на този,който по ваше мнение е покрил критерийте.Има няколко колеги,които никога небиха приели наградата/но я заслужават/тъй като са наясно че повечето колеги от форума поне на този етап немогат да се мерят със тях по умения,такъми и т.н.Няма да споменавам имена,защото вярвам във тях и съм сигурен че мислят точно като мен.Аз,по никакъв начин немога бъда номиниран и предварително отказвам категорично да се споменава името ми за тази награда,освен за най-хубавия момент,когато ще я връча на човека избран ЕДИНОДУШНО от всички Вас
Очаквам вашите номинаций и се надявам че няма да ме карате да чакам дълго за да я връча и също така и колегата който ще я получи.Понеже нямам 100% наблюдения върху Вашата алкохолориболовна деиност
през периода на срещата,очаквам номинациите ви със нетърпение и също така искам да апелирам за по-бързото и акуратно гласуване за да ощастливим някой колега за старанието му !!! Моята първа номинация е за Рапалката и ще помоля колегата Ивака,да пусне анкета със имената номинирани за наградата от съфорумците.
Искам да благодаря на абсолютно всички колеги,които ме уважиха и повярваха че може да си прекарат чудесно и също така ми дадоха възможност да прекарам 5-6 незабравими дни,за което благодаря на всички от сърце.
Тъй като още със завръщането ми,влезнах във сайта и форума на секундата,ме посрещнаха няколко ЛС от хора които искат да им отговоря на някой въпроси,ще ги помоля да ме извинят че няма да имам време да го направя,поне на този етап но ще го направя във първия дъждовен ден в който няма да имам задължения и ще мога да направя изключение и ще съм пред компа за няколко часа.Надявам се че ще ме извинят и ще изкарат ощеняколко дни в очакване,тъй като питанията са лични и изискват малко повече писане.Поздрав и до НС 4

НС3 още не е приключила,по простата причина че там останаха най - върлите рибари

Дойде момента и за изпълнение на поръчката на нашия колега от Испания,който бе така добър да предостави награда - ЦИФРОВ ФОТО АПАРАТ SONY DSC W130/8.1mega pixels и пожела този фото апарат да се даде на човека,който извади най-голямата риба

Искам да благодаря на абсолютно всички колеги,които ме уважиха и повярваха че може да си прекарат чудесно и също така ми дадоха възможност да прекарам 5-6 незабравими дни,за което благодаря на всички от сърце.
Тъй като още със завръщането ми,влезнах във сайта и форума на секундата,ме посрещнаха няколко ЛС от хора които искат да им отговоря на някой въпроси,ще ги помоля да ме извинят че няма да имам време да го направя,поне на този етап но ще го направя във първия дъждовен ден в който няма да имам задължения и ще мога да направя изключение и ще съм пред компа за няколко часа.Надявам се че ще ме извинят и ще изкарат ощеняколко дни в очакване,тъй като питанията са лични и изискват малко повече писане.Поздрав и до НС 4

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- и господ не е толокова добър
Re: Ха,здравейте !!!
Здрасти приятелю
Благодаря за чудесно прекараните дни с толкова хубави хора.Относно наградата,тя трябва да се даде (според мен) на Сапуна,защото той изкара най гплямата риба.Мисля ,че той може да реши дали да я преотстъпи на някой.За рапалката също съм съгласен,защото е голям мераклия и има потенциал да стане голм рибар,но ме притеснява,че ако много го надигаме и ще се качи на главите ни.Аз заминавам на 5 дневен риболов и каквото решите това щее.Поздрави на всички.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
Здраве , бате, мнооооооооого още ягнета да готвиш на гйоргйовден 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
такова беше и условието ,човека с най-голямата...........риба ,ако е Сапуна, да му се призьори ,и без това му е време да почне да прави свестни снимки 

-
- фен клуб-скобар
Сапуна-шампион.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Моята номинация е също за Сапуна.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ха, здравей, Любо!
Жив и здрав да си!
Някой премери ли 17-те шарана на snegk?

Някой премери ли 17-те шарана на snegk?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Здрасти, Любе!
И аз мисля същото като Илия - наградата е редно да се даде както е обявена - на извадилия най-голяма риба.
Сапуна улови шаран измерен 2.8 кг наздраве за шампиона

Ако някой има нещо по-добро, да си каже.
Рапалката заслужава адмирации за усърдието, голям кеф беше да го гледаш как реализира гол след гол.
Сега си мисля, че му е рано за големи награди, има още да учи.
Поздрави!

И аз мисля същото като Илия - наградата е редно да се даде както е обявена - на извадилия най-голяма риба.
Сапуна улови шаран измерен 2.8 кг наздраве за шампиона

Ако някой има нещо по-добро, да си каже.
Рапалката заслужава адмирации за усърдието, голям кеф беше да го гледаш как реализира гол след гол.

Сега си мисля, че му е рано за големи награди, има още да учи.
Поздрави!
-
- фен клуб-скобар
Ха здравей и от мен . Моите спомени и номинации са за на Наско жена му и Рапалката. Нека някой модератор да пусне тема за гласуване ако вече няма такава.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Здравейте,
аз съм за Рапалката, пича се държа мъжки въпреки прекалената еуфория преди срещата.
Заслужава си да го зарадваме!
аз съм за Рапалката, пича се държа мъжки въпреки прекалената еуфория преди срещата.
Заслужава си да го зарадваме!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Сапуна! Все пак си има условие и трябва да се спази,а Рапалката наистина заслужава адмирации и на следващата среща да му спретнем една наградка по достойнство!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- emo vasilev
- сериозен играч
Любо , благодаря ти за прекрасните условия , които ни предложи за провеждането на НС-3 , бъди жив и здрав приятелю !!!
Относно наградата - имаше условие на спонсора - нака го спазим !
Относно наградата - имаше условие на спонсора - нака го спазим !

- krokibg
- учете се от него
Аз ще испълня волята на човека подсигурил наградата и вашата воля.На мен ще ми е много приятно да я дам точно на човека уловил голямата риба - Митака/Сапуна/
Във крайна сметка,победителя е той
Рапалката,като най-усърден,ще има право да идва да лови риба при мен,когато пожелае Със още една карта,която лично ще му пратя
Щом никой няма по-голяма хваната риба,значи г-н Сапунджиев да праща двете си имена и всичко необходимо за получаване на наградата !!!
Молбата ми е да номинирате и хората за другите две карти ,но тъй като няма да съм на компа,ще се информирам от колегите и само ще изпратя картите на посочените от вас колеги !!! Искам да благодаря и на Тошето за Живата бира и на Поборников на който също ще дам карта.Дано някой не се разсърди,защоно сами разбирате че немога да дам карти на всички/за което неми липсва желание/но технически е невъзможно да се направи това
Поздрави и

Щом никой няма по-голяма хваната риба,значи г-н Сапунджиев да праща двете си имена и всичко необходимо за получаване на наградата !!!
Молбата ми е да номинирате и хората за другите две карти ,но тъй като няма да съм на компа,ще се информирам от колегите и само ще изпратя картите на посочените от вас колеги !!! Искам да благодаря и на Тошето за Живата бира и на Поборников на който също ще дам карта.Дано някой не се разсърди,защоно сами разбирате че немога да дам карти на всички/за което неми липсва желание/но технически е невъзможно да се направи това

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Здравейте и от мен,доста коментирахме със Сапуна човека достоен за наградата но това ще си остане между нас,условията бяха за най-голям шаран а не за най-много уловена риба.Има правила и те трябва да се спазват,а ние сме чета и без тия правила не можем да просъществуваме без тях
Така,че наградата трябва да се връчи на Сапуна а ако той реши да я преотстъпи за Рапалката/талисмана на форума/ще е жест достоен за името му и честа която носи.

Така,че наградата трябва да се връчи на Сапуна а ако той реши да я преотстъпи за Рапалката/талисмана на форума/ще е жест достоен за името му и честа която носи.
-
- разбира нещата
Здравейте! Най-после и аз се добрах до компютър. Гледам сте написали моето мнение - че наградата е за уловилия най-голямата риба. Ако уловената 2.8кг е най-голямата, значи Сапуна си отнася фотото, пък той да си решава същия или друг апарат да дари на някой. Хау!
За двете карти нямам особени наблюдения, но като упорити риболовци бих посочил Рапалката, БатИцо, 5кила и разбира се отмяната на Наско2.
П.п. Сестрата що викаш наздраве още в 6:54? Има цели 6 минути още...

За двете карти нямам особени наблюдения, но като упорити риболовци бих посочил Рапалката, БатИцо, 5кила и разбира се отмяната на Наско2.
П.п. Сестрата що викаш наздраве още в 6:54? Има цели 6 минути още...

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак