Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз.Доспат-1-5.05.08г
Яз.Доспат-1-5.05.08г
Ката цяло излета си е за неуспешни.За 5 дни-20-тина пастърви,като поне 1/4 маломерни.Каквото можах,пуснах да расте.Два костура,десетина слънчевки и толкоз.Водата е ледена,пробвах и на дъно-ниенте.Ловихме около града-под пожарната,на стената,на СО МАТ,на овчарниците-супер трагично.Имаше познати,които на влачене вадеха по толкова,колкото аз от брега.Същото инфо имам и за Сърница,та за това не ходихме до там-от брега почти нищо,на теглене-5-6 броя за цял ден.Всъщност един дядо от местните на третия ден,след като ни гледаше да носим багажи,захранки и т.н.,рече:"Е деца,много мрежи фърлят,та само се абите!!".Ужасна мърсотия,по заливите и към стената във водата плуваше какво ли не.В самия град-панаир!Имах чуство,че половин София е там-видях се с познати,дето не се бяхме засичали от поне половин година.Трагично зареждане на рибарските магазини-добре че си бях взел червеи и т.н. от София,обаче ме питайте как се грижиш за 2 кг. бели червеи
4 дни.Поне времето беше сравнително приемливо-духаше,беше и студеничко,но поне не ни валя дъжд.
П.П.Колега Натрии,сори,но ЛС-то ти е дошло,след отпътуването ми.
П.П.П.Пиша на бързинка,че съм на бачкане и е лудница.Каквото се сетя,ще го дописвам,каквото питате-ще опитам да е онлайн.

П.П.Колега Натрии,сори,но ЛС-то ти е дошло,след отпътуването ми.
П.П.П.Пиша на бързинка,че съм на бачкане и е лудница.Каквото се сетя,ще го дописвам,каквото питате-ще опитам да е онлайн.
-
- ще става разбирач
Re: Яз.Доспат-1-5.05.08г
Колега, ами ти с тея 20-тина пъстърви си направо за успешни бе!От 1до 3.05. бях там.Бяхме опънали караваната на един залив на около 1км. преди Доспат.Захранки,бял,гранули и кво ли не-за 3 дни няколко чаушана и червеноперки-направо ме е срам да пиша.Знам си аз,че като взема жената и дотам с риболова. Поне от пържолите и пиенето не върнахме нищо, а пък чистия въздух си е бонус.