Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Холандски червей в Бургас?
Модератор: Paublo_Eskobar
Холандски червей в Бургас?
някъде из бургаските магазини (рибарски) да има от "холандския" черав или още не са започнали да го внасят
ако не някой ако може да ми каже как се представят тази година варненските(в смисъл като доза и качество)
ако не някой ако може да ми каже как се представят тази година варненските(в смисъл като доза и качество)

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Холандски червей в Бургас?
Колега,попринцип питаш за някаква стръв,в случая холандския червей.Информация можеш да потърсиш и да получиш в подфорум СТРЪВ.Местя темата де.alekoto написа:някъде из бургаските магазини (рибарски) да има от "холандския" черав или още не са започнали да го внасят

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Local
- учете се от него
Червея се внася от 24-ти април, можеш да го намериш в магазин "Рибар" , бл.77 (Краставицата) или "При Мишел".
Клавиатура риба не лови!!!
-
- новобранец
Колега аз ползвах от варненския и съм много доволен.с две дози изкарах един риболов доволно.досега не бях виждал толкова пълни дози.поне засега биват червейте
и дозите

В началото на сезона дозите и червеите са винаги ОК, проблема започва в края на лятото, а през есента си е жив ужас в търсене на читава доза от Варна. 

-
- разбира нещата
Точно!На есен стигат 25-30 бр.в една доза,крайно недостатъчни за излет.А този холандски ли е къв е не съм го виждал даже какво представлява,чух,че имало и някакъв маринован.rumci написа:В началото на сезона дозите и червеите са винаги ОК, проблема започва в края на лятото, а през есента си е жив ужас в търсене на читава доза от Варна.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
мерси за инфото колеги преди час си закупих въпросните животинки от холандия утре чакам доставка и от варна 

А в кой магазин се очаква пратката от Варна?
-
- разбира нещата
Здр.колега, въпреки че не съм :алекото:ще си позволя да ти отговоря(че оня нерез може да :тресе:) нали е почти семеенrumci написа:А в кой магазин се очаква пратката от Варна?

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- разбира нещата
Локалееееее,кога да чакаме таз годишния глист???????
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -