Наслука по Хоби ТВ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Наслука по Хоби ТВ

Мнение от MiTaKa™ »

Вчера към 7 вечерта гледах предаването Наслука и останах много доволен от язовира самоче нечух да казват името му и къде се намира, ще помоля някой от вас ако го е гледа , и знае къде се намира да го сподели, рибарника е под аренда но дават и нощем да се лови, колегите направиха добър риболов , направиха и реклама на някаква марка топчета но нея запомних само разбрах , че са с вкус на бял шоколад , на тях хванаха 3 шарана и 2 сома хах . Таа мисълта ми беше , че мисля събота след работа да ходя на Слаковци и мисля да тествам от тези топчета , някой ако ги знае да драсне някой ред ... аиде благодарско и Наслука :wink:
Изображение
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Наслука по Хоби ТВ

Мнение от d_bozhkov »

Май тук е мястото да питам.
какво стана с екипа от Хоби Тв ,който уж щеше да присъства на Националната среща ?
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Сигурно са били на "Мега-Шаран 2008" то беше от 1.05-4.05.08 и са се поуморили може би!! :drinkers: :drinkers:
Изображение
Където качеството е от значение!
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

MiTaKa™ написа:Вчера към 7 вечерта гледах предаването Наслука и останах много доволен от язовира самоче нечух да казват името му и къде се намира, ще помоля някой от вас ако го е гледа , и знае къде се намира да го сподели, рибарника е под аренда но дават и нощем да се лови, колегите направиха добър риболов , направиха и реклама на някаква марка топчета но нея запомних само разбрах , че са с вкус на бял шоколад , на тях хванаха 3 шарана и 2 сома хах . Таа мисълта ми беше , че мисля събота след работа да ходя на Слаковци и мисля да тествам от тези топчета , някой ако ги знае да драсне някой ред ... аиде благодарско и Наслука :wink:
Опитай,после кажи,но си вземи пуканки,бели и хляб и кюспе за пружините и наслука.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

d_bozhkov написа:...какво стана с екипа от Хоби Тв ,който уж щеше да присъства на Националната среща ?

Ами май до последно никой от екипите на Хоби не знаеше че е поканен на срещата или поне с такова впечатление останах след същата питанка адресирана къмто Хоби на 02.05. :roll:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”