Къде се намирам:  
  Направи си сам
 Направи си сам

Как да си поправя или направя...?

naRiba.com

Форум
 Направи си сам
 Направи си сам

Направа на водоем от нулата
Модератор: emo vasilev
Направа на водоем от нулата
Здравейте, колеги!
Сериозно обмислям направата на водоем по бизнес проект.. Въпросът ми е по-скоро правен и е насочен, към хората, които са минали по тоя път, а смятам, че все ще се намери някой такъв тук.
Парцелът е земеделска земя. Ще се прави изкоп около 2-3 декара. Идеята ми е да се направи отклонение на рекичката, преминаваща до парцела и съответно да се пълни и изтича от нея.
Та.. Общо взето някой наясно ли е каква е процедурата по узаконяване на бизнес проекта? Става въпрос за нужния статут на парцела, за водовземането и т.н.

Сериозно обмислям направата на водоем по бизнес проект.. Въпросът ми е по-скоро правен и е насочен, към хората, които са минали по тоя път, а смятам, че все ще се намери някой такъв тук.
Парцелът е земеделска земя. Ще се прави изкоп около 2-3 декара. Идеята ми е да се направи отклонение на рекичката, преминаваща до парцела и съответно да се пълни и изтича от нея.
Та.. Общо взето някой наясно ли е каква е процедурата по узаконяване на бизнес проекта? Става въпрос за нужния статут на парцела, за водовземането и т.н.
- 
				Петър Недев
- ще става разбирач 
- Обратна връзка:
Re: Направа на водоем от нулата
Попитай в  Напоителни Системи колко от водата можеш да отбиеш за язовира. Ако я отбиеш всичката и изтребиш живота в реката поради липса на вода,отиваш при бай Ставри.

Когато няма риба.......не кълве!