Мисля Утре На Слаковци

Модератор: Кърцата

Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мисля Утре На Слаковци

Мнение от MiTaKa™ »

Колеги утре мисля , след работа демек към 17.30 , да изцепвам към Слаковци , ще видя кой места са свободни да застана , не съм ходил от много време там и несъм в час с поведението и кълването на рибиците , двама от колегите ми казаха няколко места и тяхни си тънкости . Ще съм доволен ако споделите мненията си от последните ходения там , на кВо кълве най-често , места и ТеТаКива РаБоТи , аз ще съм сигорно с голф или едно такси КИА , с род-под и блуска на сайта хах някой от сайта ако идва ще се радвам да се запознаем
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Re: Мисля Утре На Слаковци

Мнение от saksi »

Успех Митак.
Задължително ,ако седиш и вечерта ,пробвай тая система със хляба ,дето ти пращах клипче.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Мм несе бях сетил за нея , ще я пробвам явно амура се е разкалвал . Ае и тебе да те водиме :wink:
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

MiTaKa™ написа:Мм несе бях сетил за нея , ще я пробвам явно амура се е разкалвал . Ае и тебе да те водиме :wink:
В четвъртък,живи и здрави съм там.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

saksi написа: В четвъртък,живи и здрави съм там.
Епа аз да си взема една почивка за тогава :?: Дано да успея да се освободя,че ми се ходи на тоз Слаковци!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
lu40
новобранец
новобранец

Мнение от lu40 »

saksi написа:...пробвай тая система със хляба ,дето ти пращах клипче.
Saksi,пусни го и тук това клипче да я видим тая система и да се порадваме малко.
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

lu40 написа:
saksi написа:...пробвай тая система със хляба ,дето ти пращах клипче.
Saksi,пусни го и тук това клипче да я видим тая система и да се порадваме малко.
Клипчето го имаше ,едно време при стария формат на форума.
Сега къде е не знам :roll:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Ако в неделя драснеме 4-ма към 4:30 часа ще си намерим ли место?Тамън ще мина да видя Митака ако го намеря :wink:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Ще намериш ,тамън ,ще се запознаете.Вие сте горе-долу набори. Ще си паснете.
Искай му телефона на лични, да го питаш ква е хавата, и къде се намира.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Иначе много ми помогнахте хаха
Изображение
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Стискам ти палци,дано имаш късмет,Наслука.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Ще пиша по добре тука зада не отвавям нова тема , в раздел неуспешни хахах . Таа към 7 и 30 вечерта бяхме там захраних метнах и запалихме барбекюто , и няколко шишета бира заминаха , това общозето бяха по веселите мигове от риболова. Имаше не повече от 20 коли , аз лично никой невидех да хваща нещо ,пазача беше печения и нени излага ,че много кълвяло ,цяла седмица пръскало по малко дъж после пеквало сланце за малко духало вятър и не е ставало за риболов , удари имало по рядко .Ние вечерта към 10 и нещо удари едно малко сомче и после няколко костурчета , това беше за вечерта , иначе през ноща нито един удар от наша страна , а колегите до нас удариха един два сома и стига толкова. сутринта към 4 и 30 прехвърлихме пръчките и се си мислих , че ще има удар на шарко . Пекна вече слънчице (време беше умрехме от студ) и метнах една плувка поне костурчета да ловим , но и те към 11 спреха , а през това време един два удара на косъм и на олово с две куки , но нищо , явно бяха по малки рибетата и неможеха да захапят хубаво , едната от пръчките я направих на прожина с капан и с по-малки куки (10-ки) на капана и същите отгоре . Към 12 заваля по-стабилно , и после понамале и прехвърлих дънните , таа към 1 чувам единия сигнализатор пищи :shock: :o бях му забравил звука , дига отпуска и после отпусна повечко , засечка и се осети съпротивление , ее викам си започна се след около 2 мин шаранчето беше в кепа килограмите му не надминаваха 1.200 но беше ударило на последната кука и се едно беше 3-4 кг хах поне ми направи кеф , много борбено беше.След това един час нито един удар и започна да се стъмва от облаци и да пръска , идваше голям дъж и треаше да прибираме , че сигорно щях сряда да излеза от там хах , ии след около 40 мин бях си в София. Стъвта мибеше бял , торен стериопор , пуканки царевица няколко вида + консерва топчета ии друга май немаше , очаквах най-много на пуканките и белите както ми бяха казали едни колеги ,ноо нямаше ефект .Сомчето удари на бял ,а шаранчето на царевица с мед , на прожината ,а на косъма и оловото не им чух сигнализаторите. Въпреки слабото кълване пак ми се ходи там , за сега никога несъм се прибирал без риба от там , а и съмият язовир много ми харесва , риба има много но времето беше лошо цяла седмица и това влияе много , чакам малко да се пооправи и изцепвам пак. Между другото днес е откриването на Хотелчето може да има някви промоций хах ае това беше от мен
Изображение
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Така се надявах да хванеш,явно все още не може хубаво да тръгне рибата,а тая седмица май не са пускали.А не си писал каде стоя.И следващия път дано имаш успех.
Аватар
vodi77
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vodi77 »

Митак ти си хванал от велигденските шаранчета,те от тогава не са пускали.
Колко са 500кг за близо един месец?
Сега дават времето да се стабилизира и трябва да се организираме да направим една тридневка,преди откриването :wink:
Аз пак съм за риба;;;;
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Ако искате можем да се разбреме нещо ние тримата смисал аз ти и drebens за някоя седмица да отидем за 2 -3 дни как викаш , а колкото за шаранчетата моя беше към кило видех на едно момче тоя от великденските те верно са по 500грама , а мястото където бях е как е изсъхналото дърво отсреща на него даже и малко по в лято посока края на язовира , изках по към края но имаше народ там . Неделя като си поговорихме с пазача ми каза , че пускали както преди сека седмица по 500 кг , смисъл от март месец са започнали да го захранват главно с шаран и сомчета , също сподели че риба има много но тая седмица не е давало въобще говори , че е пуснато към 6 тона риба и най-много да е хваната 1 тон , някви такива ги растега , иначе той е свестен , няма файда да лъже тои е само работник там. А колкото разбрах неделя една жена е дошла сутринта с малко дете и ловила на плувка към стената някаде тоя диапазон и е хванало 3 4 шарана единя към 3.5 хах и си е тръгнала , пазача разправа отсрамила мъжете зела си детето и си тргнала хаха. Между другото през деня към 10 до 12 амура много излизаше в шаравите пускашесе излизаше малко над водата но и не удари , аз веднага метнах една пръчка само с къка шаранджийска и на кора от хляб но много почнаха да метат на плувка към него и го наплашиха
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”