На язовир Въча

Модератор: Кърцата

Аватар
ded
ще става разбирач
ще става разбирач

На язовир Въча

Мнение от ded »

Колеги мисля да ходя на Въча.Искам да съберя мнения и съвети относно риболова на сом и шаран.Къде и на какво се лови там сом и шаран.Един приятел ще запази място на понтон близо до стената.Товеа ще е след забраната но от сега събирам мнения.Ще съм благодарен за съвети защото не съм много в час.

-----------------------------------

Писна ми вече!
Местя темата!
sapuna
Тоз, който падне в бой той не умира.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Re: На язовир Въча

Мнение от Jechev »

"лови" е много силна дума за този язовир(според мен най-непредвидимия, а със сигурност най-дълбокия!),
може с първото замятане да ти удари хубава риба, а може и няколко дена да се радваш на няколкото случайни кустурчета..не тръгвай с голямата лъжица, а се подготви за всякакви изненади ....живи рибки и воблери не трябва да ти липсват, сом и бяла ми се струват по-възможни като улов по това време на годината....успех! :roll:
мисля че към устието ще имаш по-добри възможности от колкото из заливите, но знае ли се, ако разполагаш с повечко дни провери всякакви варианти!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Jechev написа:"лови" е много силна дума за този язовир(според мен най-непредвидимия, а със сигурност най-дълбокия!),
може с първото замятане да ти удари хубава риба, а може и няколко дена да се радваш на няколкото случайни кустурчета..не тръгвай с голямата лъжица, а се подготви за всякакви изненади ....живи рибки и воблери не трябва да ти липсват, сом и бяла ми се струват по-възможни като улов по това време на годината....успех! :roll:
мисля че към устието ще имаш по-добри възможности от колкото из заливите, но знае ли се, ако разполагаш с повечко дни провери всякакви варианти!
Няма какво да се добави.Колегата ти го е казал много точно, с малко думи.
niki19721
новобранец
новобранец

Мнение от niki19721 »

Колега там е хубаво но за ядене и пиене за риболов е твърде рано!!! А на пунтоните ще ви одерат кожите!!! А и водата е много сега , само дребена риба евентоално!!! И много , много разходи!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”