Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Бракониери на яз.Домлян !
Модератор: bobopeli
Бракониери на яз.Домлян !
Без комментар.

Последно промяна от tetko на Нед Май 11, 2008 11:15 am, променено общо 1 път.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
-
- фен клуб-скобар
Re: Бракониери на яз.Домлян !
Е разкажи малко повече
аааа поправка , видях снимките тцтцтцтцц

аааа поправка , видях снимките тцтцтцтцц
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Дано се задавят с тая риба дето са хванали
-
- научил се да хвърля
Колеги, питам се и не мога да намеря отговор-от какъв зор го правят?
Защото са гладни, едва ли ,като ги гледам не са от гладните в Африка с прилепнали на гърба кореми .
За да спечелят някой лев, едва ли кой знай ,какво се печели-то си има и разходи-мрежи,гориво,свободно време и т.н.
За да си начешат нещо ,ами тогава да вземат някое водоемче и да разпъват.
Ако може някой да ме светне по въпроса? Като знаем причините, ние ще можем да им се противопоставим по-добре.
Поздрави и успех в нормалния риболов!!!

Защото са гладни, едва ли ,като ги гледам не са от гладните в Африка с прилепнали на гърба кореми .
За да спечелят някой лев, едва ли кой знай ,какво се печели-то си има и разходи-мрежи,гориво,свободно време и т.н.
За да си начешат нещо ,ами тогава да вземат някое водоемче и да разпъват.
Ако може някой да ме светне по въпроса? Като знаем причините, ние ще можем да им се противопоставим по-добре.
Поздрави и успех в нормалния риболов!!!

Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
Що не звънна на ИАРА?Да еб@ и киртаците
Извадиха ли риба,да се задавят дано 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- ще става разбирач
що не ги биете тези влечуги??Ако има и кой по един х...й да им тегли на тия отрепки
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
-
- кандидат преподавател
Тея двамцата тъкъв бои са заслужавали,абе пич нямаше ли някои да те подкрепи че да ги опукате тези педе.....си

Не съм звънял на Иарата , защото небях си записал телефоните им до този момент - не съм предполагал че ще стана свидетел на такава случка.dekata написа:Що не звънна на ИАРА?Да еб@ и киртацитеИзвадиха ли риба,да се задавят дано
Риба неизвадеха - видях "закачени" само две кефалчета към половинката.
Аз се спрях до самата мрежа и започнах да си мяткам около ней. Двамата бяха се запилели накъде по нагоре и малко след като се появих се довлякъха да си събират мрежата - поне им съкратих времето си мисля.
Качих снимките и във форума на ИАРА - дано да вземат да минават по редовно.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
-
- разбира нещата
що не се обади на някой приятел да те подкрепи? вулгарната наглост иска вулгарно отношеие изразяващо се в огъване на някоя по здрава стойка по гърбоветв на плазмодиите.......... аз щте увелича тези снимки да видим кои са тези убавци...................tetko написа:Не съм звънял на Иарата , защото небях си записал телефоните им до този момент - не съм предполагал че ще стана свидетел на такава случка.dekata написа:Що не звънна на ИАРА?Да еб@ и киртацитеИзвадиха ли риба,да се задавят дано
Риба неизвадеха - видях "закачени" само две кефалчета към половинката.
Аз се спрях до самата мрежа и започнах да си мяткам около ней. Двамата бяха се запилели накъде по нагоре и малко след като се появих се довлякъха да си събират мрежата - поне им съкратих времето си мисля.
Качих снимките и във форума на ИАРА - дано да вземат да минават по редовно.

Колеги и като ги набие , какво ще стане? Нищо.Те се плашат от глоби и съд , а не от бой!Бахти скапаняците!Дано да се усили контрола , че ми писна да гледам такива картинки вече!
TICA FAN
-
- учете се от него
Вчера колегата shekira беше прескочил набързо до Домлян да си сефтоса фидера и макарата. На връщане мина покрай нас та разменихме приказка. От около 30-тина хванати за два часа бабушки -ПОЛОВИНАТА БЯХА ЗДРАВО ОХЛУЗЕНИ ОТ МРЕЖИ !!!!И това , като се има в предвид че и карловското горско редовно обикалят и проверяват!!!!

И аз наминах покрай язовира на другия ден и видях катера им! а сега глердам,че и в форума има публикувано за тази проверка
http://www.nafa-bg.org/BG/Read.php?id=824
http://www.nafa-bg.org/BG/Read.php?id=824
Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!!!

-
- учете се от него
Ей го на - "размер на окото 40мм" , как няма да са охлузени хайваните , пак добре че са прибрали мрежата и евала на колегата който е сигнализиралДнес 12.05.2008г по сигнал получен от форума на ИАРА за бракониерски мрежи на яз.Домлян беше организирана и проведена проверка на акваторията на язовира с моторна лодка Видрапатрул Б-149. Обходена беше цялата акватория на язовира и в Свеженския ръкав беше намерена хрилна мрежа /сетка/ с дължина 200м, дълбочина 2м и размер на окото 40мм

Добре ще е да идват по често от иара ама и нощем да видят в свеженският ръкав какво става,има една паплач от ведраре дето всяка нощ залагат мрежи.