Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Крушарска баластриера,обл.Сливен
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Крушарска баластриера,обл.Сливен
Вчера след не много мислене,с братчето решихме да посетим въпросната дестинация.Консултациите с някои опитни колеги бяха доста обезднадеждаващи,но сърце рибарско не трае,и пред дилемата да бачкаме или да ходим за риба,избрахме второто.
Въоръжени с мачовете и с разнообразна стръв към 7:30 започнахем да упорстваме!Сутринта излязоха десетина костурчета по педя(на торен и бял) и кълването утихна.Илзезе вятър,а мъхът от старите папури се стелеше над водата и запушваше върха на водачите,което правеше риболова доста тегав!Все пак се разписахме с още 5 линчета,(най-голямото педя,най малкото колкото цигара),които веднага бяха пускани да растът.
Сменихме леко тактиката със захранването и успяхме да завъртим малко баби и платички,2 от които бяха с доста прилични размери.
Като цяло тегав риболов,но важното е,че бяхме навън! Стига съм дрънкал,пускам снимките.

Поздрави!

Сменихме леко тактиката със захранването и успяхме да завъртим малко баби и платички,2 от които бяха с доста прилични размери.

Поздрави!

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Крушарска баластриера,обл.Сливен
Колко са хубави тия платикииииии
па на всичкото от горе и линчетааааа
направо ще се напия от мъка
Поздрави за излета 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Виде ли кво се казва платики , ей така изглежда тая рибаnikejo написа:Колко са хубави тия платикиииииипа на всичкото от горе и линчетааааа
направо ще се напия от мъка
Поздрави за излета

- Николай Неделков
- учете се от него
Сега ме ебавате , ама след 2-3 седмици като им скъсам шортета ( на платиките де
) на Искъра , ще се надпреварвате , да ми честитите и да ми давате съвети как най-успешно се лови ПЛАТИКАТА
Big^Fish , може ли някой път като случайно минавам покрай Сливен , да ме светнеш къде е този гьол
П.С. - абе Митев , на наще 2 аватара както има 6 човека , някой нов във форума ще се чуди дали случайно немаме разтроение на личността

П.С. - абе Митев , на наще 2 аватара както има 6 човека , някой нов във форума ще се чуди дали случайно немаме разтроение на личността

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
Ники,ще почна да късам билетчета за Крушаре!Там само трима сме майсторите-аз на щуките,майстор Митко на шараните и старшината Иван на линовете и платиките.BIG FISH още не го познават рибите там,затова се мъчи с тия линчета и платички.Ама видрите мн. му се радват,кога е на нощен риболов 

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
grandal_331 написа:Ники,ще почна да късам билетчета за Крушаре!Там само трима сме майсторите-аз на щуките,майстор Митко на шараните и старшината Иван на линовете и платиките.BIG FISH още не го познават рибите там,затова се мъчи с тия линчета и платички.Ама видрите мн. му се радват,кога е на нощен риболов

П.С.Ники,нямаш кахъри.

-
- сериозен играч
Беше до тебе днеска.Оня дето мн. пуши и кашля постоянно.Да беше го питал 

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Барем да си беше обрал кочината след като си тръгна...grandal_331 написа:Беше до тебе днеска.Оня дето мн. пуши и кашля постоянно.Да беше го питал

-
- сериозен играч
Няма страшно-в петък съм там със чувала за боклук.А ти погледна ли платиките дали имат очички
Да не са били кьорави
Да не се разсърдиш 

- RUZBATA
- ще става разбирач
Колега Big fish платиките ми харесаха ,но повече ме впечатли линчето
Вярно не съм хващал от години ( не че платики ловя всеки ден),но много ярко червени перките а и очите!!!Невероятна риба ,жалко че толкова рядко се среща!!!

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хаха,и аз така си помислих първом,ама читави си бяха гадинките!grandal_331 написа:Няма страшно-в петък съм там със чувала за боклук.А ти погледна ли платиките дали имат очичкиДа не са били кьорави
Да не се разсърдиш

Относно боклука...един чувал само за твоето място няма да стигне!За да те подготвя психически ще спомена някои от "атркациите" : 10 литрови туби от минерална вода,празни,шишета от бири и безалкохолно,празни консервни кутии,счупени касетки,безброй цигарени кутии и пакети от захранка,кофички от кисело мляко(прясно използвани),буркани,тоалетна хартия (прясно използвана),амбалажна хартия от мазни банички...спирам до тук,че преди малко вечерях и нещо почна да се надига в мен като се сещам.Ама ти знаеш,какво ли ти обяснявам.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво за излета, колега! Можело е да бъде и по-успешен, да, но какво по-хубаво от това човек да може да прекара няколко блажени часа сред спокойствието на пролетта край брега.... Ехххх....
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Димича
- ще става разбирач
Колега,не мога мн.добре да се ориентирам-това на Кулаците ли е,или до пресевната?Питам,защото и аз мисля скоро да ходя,ама за Кулаците чух мин.год.,че селяните отровили рибата и нямало нищо!?
Ракията не е за малки дЯца!!!! 

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не зная на кое викаш Кулаците!Това е пресевната.Не те познавам,но имам една молба към теб...тя всъщност е към всички и е написана в подписа ми.Dimich написа:Колега,не мога мн.добре да се ориентирам-това на Кулаците ли е,или до пресевната?Питам,защото и аз мисля скоро да ходя,ама за Кулаците чух мин.год.,че селяните отровили рибата и нямало нищо!?

Поздрави!
-
- сериозен играч
КУЛАКА е м-у с.Самуилово и с.Крушаре-там все още е забранено.Наистина рибата обърна корема мин. година,но това,според мене беше от липса на кислород.Ама да ходиш за едната каракуда там,май е безсмисленно.