Крушарска баластриера,обл.Сливен

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Крушарска баластриера,обл.Сливен

Мнение от Big^Fish »

Вчера след не много мислене,с братчето решихме да посетим въпросната дестинация.Консултациите с някои опитни колеги бяха доста обезднадеждаващи,но сърце рибарско не трае,и пред дилемата да бачкаме или да ходим за риба,избрахме второто. :D Въоръжени с мачовете и с разнообразна стръв към 7:30 започнахем да упорстваме!Сутринта излязоха десетина костурчета по педя(на торен и бял) и кълването утихна.Илзезе вятър,а мъхът от старите папури се стелеше над водата и запушваше върха на водачите,което правеше риболова доста тегав!Все пак се разписахме с още 5 линчета,(най-голямото педя,най малкото колкото цигара),които веднага бяха пускани да растът.
Сменихме леко тактиката със захранването и успяхме да завъртим малко баби и платички,2 от които бяха с доста прилични размери. :wink:Като цяло тегав риболов,но важното е,че бяхме навън! Стига съм дрънкал,пускам снимките. :wink:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Поздрави! :wink:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: Крушарска баластриера,обл.Сливен

Мнение от Николай Неделков »

Колко са хубави тия платикииииии :cry: па на всичкото от горе и линчетааааа :cry: направо ще се напия от мъка :drinkers: Поздрави за излета :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

nikejo написа:Колко са хубави тия платикииииии :cry: па на всичкото от горе и линчетааааа :cry: направо ще се напия от мъка :drinkers: Поздрави за излета :wink:
Виде ли кво се казва платики , ей така изглежда тая риба :lol: :lol: :lol:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Сега ме ебавате , ама след 2-3 седмици като им скъсам шортета ( на платиките де :roll: ) на Искъра , ще се надпреварвате , да ми честитите и да ми давате съвети как най-успешно се лови ПЛАТИКАТА :lol: :lol: :lol: Big^Fish , може ли някой път като случайно минавам покрай Сливен , да ме светнеш къде е този гьол :roll:

П.С. - абе Митев , на наще 2 аватара както има 6 човека , някой нов във форума ще се чуди дали случайно немаме разтроение на личността :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Ники,ще почна да късам билетчета за Крушаре!Там само трима сме майсторите-аз на щуките,майстор Митко на шараните и старшината Иван на линовете и платиките.BIG FISH още не го познават рибите там,затова се мъчи с тия линчета и платички.Ама видрите мн. му се радват,кога е на нощен риболов :lol:
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

grandal_331 написа:Ники,ще почна да късам билетчета за Крушаре!Там само трима сме майсторите-аз на щуките,майстор Митко на шараните и старшината Иван на линовете и платиките.BIG FISH още не го познават рибите там,затова се мъчи с тия линчета и платички.Ама видрите мн. му се радват,кога е на нощен риболов :lol:
:lol: :lol: :lol: Де го тоя майстор на линовете да го питам нещо. :D :roll:

П.С.Ники,нямаш кахъри. :wink:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Беше до тебе днеска.Оня дето мн. пуши и кашля постоянно.Да беше го питал :lol:
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

grandal_331 написа:Беше до тебе днеска.Оня дето мн. пуши и кашля постоянно.Да беше го питал :lol:
Барем да си беше обрал кочината след като си тръгна... :? Не че нещо ама,ако беше видял в какво състояние е твоето място,щеше да ти се доповръща.Разбира се, неговият боклук беше една част от всичкия.Всеки път чистим и всеки път ми се струва,че мисията е невъзможна!Не се научиха тия хора,вече ми омръзна... :roll:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Няма страшно-в петък съм там със чувала за боклук.А ти погледна ли платиките дали имат очички :?: Да не са били кьорави :lol: Да не се разсърдиш :D
Аватар
RUZBATA
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RUZBATA »

Колега Big fish платиките ми харесаха ,но повече ме впечатли линчето :o :o :o Вярно не съм хващал от години ( не че платики ловя всеки ден),но много ярко червени перките а и очите!!!Невероятна риба ,жалко че толкова рядко се среща!!!
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

grandal_331 написа:Няма страшно-в петък съм там със чувала за боклук.А ти погледна ли платиките дали имат очички :?: Да не са били кьорави :lol: Да не се разсърдиш :D
Хаха,и аз така си помислих първом,ама читави си бяха гадинките! :lol: :lol: :lol:

Относно боклука...един чувал само за твоето място няма да стигне!За да те подготвя психически ще спомена някои от "атркациите" : 10 литрови туби от минерална вода,празни,шишета от бири и безалкохолно,празни консервни кутии,счупени касетки,безброй цигарени кутии и пакети от захранка,кофички от кисело мляко(прясно използвани),буркани,тоалетна хартия (прясно използвана),амбалажна хартия от мазни банички...спирам до тук,че преди малко вечерях и нещо почна да се надига в мен като се сещам.Ама ти знаеш,какво ли ти обяснявам. :roll:
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Браво за излета, колега! Можело е да бъде и по-успешен, да, но какво по-хубаво от това човек да може да прекара няколко блажени часа сред спокойствието на пролетта край брега.... Ехххх....
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Колега,не мога мн.добре да се ориентирам-това на Кулаците ли е,или до пресевната?Питам,защото и аз мисля скоро да ходя,ама за Кулаците чух мин.год.,че селяните отровили рибата и нямало нищо!?
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Dimich написа:Колега,не мога мн.добре да се ориентирам-това на Кулаците ли е,или до пресевната?Питам,защото и аз мисля скоро да ходя,ама за Кулаците чух мин.год.,че селяните отровили рибата и нямало нищо!?
Не зная на кое викаш Кулаците!Това е пресевната.Не те познавам,но имам една молба към теб...тя всъщност е към всички и е написана в подписа ми. :wink:
Поздрави!
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

КУЛАКА е м-у с.Самуилово и с.Крушаре-там все още е забранено.Наистина рибата обърна корема мин. година,но това,според мене беше от липса на кислород.Ама да ходиш за едната каракуда там,май е безсмисленно.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”