Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум


Маслена риба
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
- Мнения: 1250
- Регистриран на: Нед Мар 13, 2005 10:50 am
- Местоположение: 42°44`42.65"N / 23°16`44.21"E
- Обратна връзка:
Маслена риба
Вчера се разходих в хладилника на Мадъра и в камерата съзрях 2 масленки ,чула жената че била вкусна(евтина)и взела да пробва ма "нз" как да я приготви и стояла "така". И ШЕФ Иво запретна крачоли, леко отпусна във велето и с остър ноЖ от към гърбината' разтрои създанието ,2 филета+косТоглавочерволя , (вътрещностите приличаха на пъстървовите ) ,със същия шанцов инструмент се плъзга от към опашката и се смъква кожата "данъчно". 60% фира, нема рандеман без допълнителни стероиди ,тоест панировка!Костите ВЪН от филето.Отваряте хладилника.......................И. Я !Яйце имало, опаааааааааааааа БИРА! и са брашното в кой шкаф беше?мръшлетата се поръсиха с чер пер и салт ,стара половинка от лемЪн ,онли джуссссс ,ако ви потичат лиги нема да станете част от Берковската духова, (ма те и пропяха) и.......докаде Ебех стигнал ,аха , услюнчено филе ,обрашнено,потопено(не от немска подводница)в "ПАТАФРИ"то и в лееееееееееееее-ка маслена баня до златистия "не от Дупница"цвят от едната ,другата,едната,другата ,бе то само 2 страни имало ,трябва да смена алкохола ,поне до триизмерен вариянт ,и станаха..............ВЕРИЖНИ ЯДРЕНИ РЕАКЦИИ ,Упс има и гарниТУРА ,плесен картоФФФ ,НЕ се БЕЛИ, НЕ се СУЧЕ ,леко с четка подводно ,ако сте чета на 2 кила ,шепа сол +Н2О,и джуркане в плика ,за тези дет нз ,ко е тва ,джуркане ,поЯснявам ,Тва са "Браунови" движения, съчетани с антисептични средства във водна среда ,та да се до-гарниТурим ,ако са като на Рапалка шарановия мехур се дупчат со вилица ,тук таме, ако са кат на Нидялко зениците кат види Амарена ,суссссссссс! Серсемско е! Цели и уееко цикориини ,връткате за 5 мин на УкаВълновата и после бръзопържен Афект,ръсиш с копър и............. баси маси ,нема празни маси ! НАЗДРАВЕ




-
- разбира нещата
- Мнения: 749
- Регистриран на: Чет Апр 05, 2007 3:38 pm
- Местоположение: Недко Митев - Смолян
Re: Маслена риба
От цялото четене разбрах, че рибата СЛУЧАЙНО е била "маслена". При тоз специалист с всякаква друга ефекта би бил същия атомно поразяващ. 

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
-
- разбира нещата
- Мнения: 633
- Регистриран на: Съб Фев 03, 2007 2:44 pm
- Местоположение: Търговище
Re: Маслена риба
Ъхънаблюдател написа:От цялото четене разбрах, че рибата СЛУЧАЙНО е била "маслена". При тоз специалист с всякаква друга ефекта би бил същия атомно поразяващ.

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 11636
- Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 7:12 am
- Местоположение: Кичево до ВАРНА
- Обратна връзка:
Re: Маслена риба
Да беше я метнал директно на скарата,поне бирата нямаше да хабиш.
Re: Маслена риба
Е добре, че не свиря на духов инструмент, иначе.... При все, че не ям риба (единствено препържен уклей-да хруска), четейки "излиянието" на този доайен в кухнята - Бовския - чак на мене ми потекоха лигите. Пък ако беше праснал и една снимка на вкусотията, щеше да си перфектен! Маркоооооо, трябва да добавиш към онзи термин залено......ащо чудовище и уменията му в кухнята.
Бовски, в тебе виждам единствения възможен конкурент на Неделчовите превъплъщения

Бовски, в тебе виждам единствения възможен конкурент на Неделчовите превъплъщения



"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"
