Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

вапрос за сонар
Модератори: emo vasilev, Кърцата
вапрос за сонар
някой ползвал ли е сонар Игал245ds?някакви отзиви?нещо добро за марката
поздрави и предварително благодаря на отзовалите се колеги!

поздрави и предварително благодаря на отзовалите се колеги!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: вапрос за сонар
Не съм го ползвал, ама е по-добре дусера да почва от 2400 PTP нагоре. Ама не знам и за какво ше го ползваш ...Не видях и да отчита при висока скорост - не , че ше ти трябва много , но показва скоростта на опресняване на изображението .( т.е. колко често изпраща и приема обратно сигнал )
Еagle са си Lowrance отсекъде само малко орезнати тук таме за сметка на цената , разбира се
Ако кажеш за какво ще го ползваш може да получиш по-сериозен отговор
Поздрави
Еagle са си Lowrance отсекъде само малко орезнати тук таме за сметка на цената , разбира се
Ако кажеш за какво ще го ползваш може да получиш по-сериозен отговор
Поздрави
Аз си поръчах преди два дена точно такъв, до една седмица ще е при мен и до още една ще го тествам.
Ако няма да го ползваш в открито море е перфектен. На мен ми трябва за дълбочини до 60 метра и с тоя лъч 60/120 градуса е перфектен, а на мен ми трябва най вече за плитчини , прихваща от 30см и прави стъпка на сканиране през 10см .
Доста се порових и аз лично не намерих по добро качество и параметри за тази или приблизителна цена. Поне в Германия де.
Това от мен.
Ако няма да го ползваш в открито море е перфектен. На мен ми трябва за дълбочини до 60 метра и с тоя лъч 60/120 градуса е перфектен, а на мен ми трябва най вече за плитчини , прихваща от 30см и прави стъпка на сканиране през 10см .
Доста се порових и аз лично не намерих по добро качество и параметри за тази или приблизителна цена. Поне в Германия де.
Това от мен.
аз ще го позвам за тролинг
и най вече благодаря за отговорите и помоща