Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

печелене на пари от фотоапарат
Модератор: dantho.mihov
- shelby
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
печелене на пари от фотоапарат
Въпроса ми е дали има някакъв начин да си избиеш парите от фотоапарат ?
-
- сериозен играч
Re: печелене на пари от фотоапарат
Идват балове.........!Вечер пред ресторанта,щтрак,щтрак
ден година храни ей!!!

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Ако избивах парите на всяка екстра която купувам покрай риболова щях да съм милионер,но не толкова щастлив. 

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- CrossFire
- разбира нещата
Щом задаваш въпроса,едва ли си профи.А за бала-нали не искаш да орезилиш на някой един от най-скъпоценните моменти в живота с калпави снимки.
Прочети много литература,упражнявай се много,направи много безплатни,разнообразни поръчки и ако клиентите са доволни може за следващата услуга да поискаш някой лев
А бе ако работиш на такова място,че на колегите ти им изискват снмки за разни дела,документи и други..........вместо да дават по 4-8 лева във фото,щракай ги на половин цена,бягаш във фотото,преди това малко фотошоп и си готов
Прочети много литература,упражнявай се много,направи много безплатни,разнообразни поръчки и ако клиентите са доволни може за следващата услуга да поискаш някой лев

А бе ако работиш на такова място,че на колегите ти им изискват снмки за разни дела,документи и други..........вместо да дават по 4-8 лева във фото,щракай ги на половин цена,бягаш във фотото,преди това малко фотошоп и си готов

-
- разбира нещата
А с тези калпавите снимки можеш после да ги изнудваш, за да не ги разпространяваш.CrossFire написа:А за бала-нали не искаш да орезилиш на някой един от най-скъпоценните моменти в живота с калпави снимки.

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
На плажааааа,или скрит в гората,се някои ще ги набараш неподготвени.Там по 50-так на снимка,ако не те набият де.Да не забравиш и номера на колата да снимаш.shelby написа:Въпроса ми е дали има някакъв начин да си избиеш парите от фотоапарат ?
-
- ще става разбирач
Пари незнам дали ще спечели, ама ако са прави на папарак ще спечели екзотична екскурзия до „Пирогов„КИРО написа:На плажааааа,или скрит в гората,се някои ще ги набараш неподготвени.Там по 50-так на снимка,ако не те набият де.Да не забравиш и номера на колата да снимаш.shelby написа:Въпроса ми е дали има някакъв начин да си избиеш парите от фотоапарат ?

- CERRUTI
- сериозен играч
laplandeca написа:Пари незнам дали ще спечели, ама ако са прави на папарак ще спечели екзотична екскурзия до „Пирогов„

за това снима,и пуска снимка с искания в пощата и от там на татък как се разберат...може не само апарата а и кола да си избие по тоя начин

- Andrey82
- научил се да хвърля
Моя съвет е винаги да си носиш апарата с тебе и няма да съжеляваш - все нещо излиза за снимане. Обаче трябва постоянство - аз веднъж не си го взех и кацна хиликоптер на плаца на работата ми

На Текето ми е най-добре