? - Хубаво място за бивакуване

Модератор: Кърцата

nikiv
новобранец
новобранец

? - Хубаво място за бивакуване

Мнение от nikiv »

Колеги моля за предложеня за хубаво място за палатка ( за 2-3 дена ) до река. От София съм и мисля поне да е на до 150-200км. иначе за момента става малко г.з път да види. Идеята е повече да е за палатка отколкото за риба (с жените и децата - поне да заметна некаде ).Да е достъпно с кола и ако предложите .......Па ако и за неко язовирче мога да ги навия... То ясно е че претенции много ама ако някой се сети за някакво - такова поне да нахраним рибката.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: ? - Хубаво място за бивакуване

Мнение от Бачо Илия »

nikiv написа:Колеги моля за предложеня за хубаво място за палатка ( за 2-3 дена ) до река. От София съм и мисля поне да е на до 150-200км. иначе за момента става малко г.з път да види. Идеята е повече да е за палатка отколкото за риба (с жените и децата - поне да заметна некаде ).Да е достъпно с кола и ако предложите .......Па ако и за неко язовирче мога да ги навия... То ясно е че претенции много ама ако някой се сети за някакво - такова поне да нахраним рибката.
Устието на язовир Душанци (от южната страна) , кеф ти река , кеф ти язовир!!!Дебели сенки и много риби (вкл.пъстърва) :D :D :D
Изображение
nikiv
новобранец
новобранец

Мнение от nikiv »

До IDA много благодаря за предложението задължително ще мина да го видя - Ако имаш желание ще ти пратя снимки от позицията. А като знам колко съм Риболовец . Колеги риба ще има и за вас :D :D :D . Сега прегледах темите и както гледам , тази не съм пуснал кадето трябва.... Отново много благодаря на IDA
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Аз съм го щракнал , само че рано пролетта. Снимах от северната страна , изгледа от южната страна(местата отсреща на снимките) Малко неоютно изглежда ама това е заради сезона , сега обаче е абсолютен разкош8) Пътя е по подбалканския , отбивката за Копривщица , после надясно към гарата , преди мост има черен път направо. Ако нещо се обърка , попитай на гарата за пътя :roll:

Изображение

Изображение

:D :D :D
Изображение
nikiv
новобранец
новобранец

Мнение от nikiv »

Колега велик си ... Ние с приятелите ми сме млади рибари но за сметка сме отговорни турити с уважение към природата...Не отдавна бян на Огняново не бях виждал такава мръсотия. На първите 2ме във водата плуваха какви ли не отпадаци а за така прекрасната ливада да не говорим. Посъбрахме с приятели каквото можахме около нас ( просто ужас ) Та мани ... Баща ми е заклет дънар на за мисля малко да мина на леко - за сега ми е по-забавно ...
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”