Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Казичене
Казичене
Днес от 15:00 до 19:00 часа бях на гьола на затвора. Като цяло си изкарах добре...един от малкото почивни дни от доста време насам. С първото хвърляне дръпнах костурче около 10 грама... и тва беше за деня. Общо взето капо. Мъчих кви ли не дънии и пувки...захранки и.т.н
Поне времето беше ОК. Треа некой да ми даде акъл за тоя гьол щото много ми харесва и ще го мъча докато остана доволен от него. МИ....тва е.
Поне времето беше ОК. Треа некой да ми даде акъл за тоя гьол щото много ми харесва и ще го мъча докато остана доволен от него. МИ....тва е.

- Виктор71
- ще става разбирач
Re: Казичене
колега язовирчето не е лошо но си иска чалъм там дава предимно сутрин и има добри риби погледни ми галерията и ще се убедиш . успеха идва с постоя-нство .
Бъдете здрави за риболов
-
- вече хвърля и на тежко
То навремето този язовир даваше доста добри мадами като бях войник, риба не ме вълнуваше тогава но гаджетата бяха екстра 

Колкото обичаме, толкова и мразим пороците си.
Днес пак там и пак капо. от 11:30 до 18:00 хванахме с един приятел 5 костурчета по 20 грама и тва беше. За целия ден не видях удар никъде, на никой. Имаше около 50 човека на гьола. Около 17:45 на едни хора до нас с 9 дънни на косъм и протеиново топе им удари нещо, но скъса. Шанс...

- CERRUTI
- сериозен играч
Поне така пише....slavi253 написа:эа гиола на эатвора ли става въпрос
msirakov написа:Днес от 15:00 до 19:00 часа бях на гьола на затвора.

колега иэвиняваи но това не мога да го повярвам да хванеш само една риба там преди няколко дни бех там с едно приятелче и докато чакаме некои шаран на дънните с директни телескопи 4-ка и 5-ца хванахме над 200уклеи 20-тина бабушки и некои друг дребен костур там просто ври от риба явно си уцелил наи лошото место на гиола
Ми незнам ти къде си бил. Аз бях на около 50-60 метра от паркинга срещу понтона до едно изсъхнало дърво.Пада се седма или осма масичка, не знам точно. Имах 2 пръчки на плувка на бял и торен, както и една дънна на косъм на протеиново топче. За целия престой имах кълване само на торния от ситни костури и една слънчевка. На хората които бяха около мен също нищо не им пипаше. После като прових из форума повечето гьлове за този ден бяха греда, т.е. времето ли незнам, навсякде едно и също - неуспешни

Здравейте колеги, мисля да възродя темата за Казичене, тъй като виждам, че не се е поствало тук от 2008.Сега във Сряда ще ходим с моя колега от работата и ще ловим предимно шарани и сомове.Аз говоря за водоема който е със водните ски.Миналия месец бяхме там и ловихме на какво ли не + пружини със захранка и не даваше, само гадните каракуди по 100- 300 гр.
3 часа по-късно ни донесоха охладен пилешки дроб.Повярвайте ми там само на такова се лови.Резултата беше очевиден - 9 шарана с тегло над 1кг. , 2 сома около 1.5 - 2.00 кг. и 1 толостолоб 3кг. Риболова беше прекрасен.Тази седмица пак ще сме там.Най доброто място е като минете ски влека точно по-средата на язовира , тъй като дълбочината стига и до 3-4 метра и там се събира рибата.Протеиновите точета там не дават резултат.Казвали са ми че там преди е имало бол сомове и само на черен дроб са ги ловяли, затова сега и шараните са свикнали на тази стръв.
Дано да съм бил полезен. Ще се опитам да кача снимков материал във сряда вечерта или четвъртък.
3 часа по-късно ни донесоха охладен пилешки дроб.Повярвайте ми там само на такова се лови.Резултата беше очевиден - 9 шарана с тегло над 1кг. , 2 сома около 1.5 - 2.00 кг. и 1 толостолоб 3кг. Риболова беше прекрасен.Тази седмица пак ще сме там.Най доброто място е като минете ски влека точно по-средата на язовира , тъй като дълбочината стига и до 3-4 метра и там се събира рибата.Протеиновите точета там не дават резултат.Казвали са ми че там преди е имало бол сомове и само на черен дроб са ги ловяли, затова сега и шараните са свикнали на тази стръв.
Дано да съм бил полезен. Ще се опитам да кача снимков материал във сряда вечерта или четвъртък.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
По принцип не пиша и не коментирам теми за платен водоем,gkirilov написа:...по-късно ни донесоха охладен пилешки дроб.Повярвайте ми там само на такова се лови.Резултата беше очевиден - 9 шарана с тегло над 1кг. , 2 сома около 1.5 - 2.00 кг. и 1 толостолоб 3кг...
Ама ако си хванал и толстолоб на "...охладен пилешки дроб ...",
То това заслужава особено внимание, а ?
Щото, ако не е така -
Толстолоб на дроб,
Направо си за "Бисерите"

Иначе, е известно за тази стръв на това езеро !
Да , още един на който ми е интересно толстолоба на какво се хвана
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
-
- вече хвърля и на тежко
Не желая да коментирам колко и какви риби са хванати.
Моля само тоз който възроди темата, да сподели за вкусовите и качества.

Колега , виж сега - ще те помоля да се държиш малко по-сериозноgkirilov написа:Здравейте колеги, мисля да възродя темата за Казичене, тъй като виждам, че не се е поствало тук от 2008.Сега във Сряда ще ходим с моя колега от работата и ще ловим предимно шарани и сомове.Аз говоря за водоема който е със водните ски.Миналия месец бяхме там и ловихме на какво ли не + пружини със захранка и не даваше, само гадните каракуди по 100- 300 гр.

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......