Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Поръчка по телефона+18
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Поръчка по телефона+18
Може да е клюкарско ,ама не се сдържах и го споделям с вас(нали сме едно семейство)
Мойто приятелче,Ванката(Деди),нали си е тарикат и все търси “мекото”,реши да си поръча червеи по телефона.Да ама връзката съм аз и “без да искам” промених малко номерчето,в резултат на което се получи този разговор.Може да съм пропуснал нещо,но в общи линии беше следното:
ДЕДИ:Ало?Не съм ви клиент,но се надявам да се сработим.
ТЯ: Да, здравей, аз съм Ани и съм готова да станем много близки
ДЕДИ: Здравей, Ани .Имам пари и искам да ги дам на вас.Разбрах,че продавате и екипировка,с която ви задължават да ходите в магазина.Ти...с нея ли си???Удобна ли е??? Как си облечена?
ТЯ: С червена копринена блузка и къса пола, с високи токове. Всеки ден ходя на фитнес, тялото ми е стегнато и съвършено. Мерките ми са 90-60-90. А ти как изглеждаш, сладурче?
ДЕДИ: ЪЪЪЪ….Висок съм 1.90 и тежа 85 килограма. Не нося очила и съм обут в анцуг, купих си го оня ден от магазина на Найки. По потник съм, обаче го окапах с гювеч оня ден и сега мирише малко странно.
Тя: О, как те искам! Желаеш ли да ме чукаш?
ДЕДИ:???!!!???!!!!! Окей.Ама аз нали….за червейчета….то…добре ама…как??Фантазия имам ама като разказвам за риби.То….не знам…
Тя: Добре тогава. Вече сме в спалнята ми. Пуснала съм тиха неясна музика и съм запалила свещи върху нощното шкафче и по раклата. Поглеждам те в очите през немирен кичур руси коси. Ръката ми се плъзва надолу към слабините ти и започва да разтърква нежно огромната подутина там.
ДЕДИ:Ама жената не прави така……и твърди,че нямам нищо огромно освен “рибарските боклуци”. Ох, почвам да се потя.
Тя: Издърпвам ти ризата и започвам да те целувам по гърдите.
ДЕДИ: Аз... такова... ти разкопчавам блузката. Ръцете ми треперят
Тя: Аз сладко стена
ДЕДИ: Аз пък ти хващам блузата и започвам да я свличам от тялото ти,все едно оправям костур…нали знаеш???
Тя: Аз блажено отмятам глава назад. Хладната коприна се плъзга по топлата ми кожа. Все по-бързо разтривам огромния ти звяр през панталона.
ДЕДИ: Ръката ми се отплесва от напрежение и раздирам дупка в блузата ти. Извинявай, много съжалявам.
Тя: Няма значение, не беше толкова скъпа.
ДЕДИ: Ще ти я платя.В петък взимам.
Тя: Не се притеснявай, не държах много на нея. Отдолу съм по черен дантелен сутиен. Дишам дълбоко, гърдите ми са набъбнали и напират да изскочат от сутиена.
ДЕДИ: Боря се със закопчалката на сутиена. Май нещо е заяла. Имаш ли кукоизвъждач под ръка?
Тя: Хващам ръката ти и нежно я целувам. После посягам назад и го разкопчавам. Сутиенът се плъзва по раменете ми и пада на пода. Хладният въздух облива гърдите ми. Зърната ми се втвърдяват.
ДЕДИ: Ебаси, страшна си. Как го направи? Вдигам сутиена ти и почвам да разглеждам устройството на закопчалката.Тея ‘талянци са страшни……
Тя: Извивам гръб като котка. О, скъпи! Преди малко съм се изкъпала и сега искам да почувствам езика ти навсякъде по тялото си!
ДЕДИ: Пускам сутиена върху леглото. Сега те ближа, по... така, де... по гърдите. Много са... хм, готини.
ТЯ:Прокарвам пръсти през косата ти. Сега леко смуча мекичкото на ухото ти.
ДЕДИ: Само не си пъхай езика! Много мразя! Кихам! Гърдите ти се покриват с лиги и сополи
Тя: Моля?
ДЕДИ: Извинявай...
Тя: Нищо де, избърсвам гърдите си с остатъците от блузата си.
ДЕДИ: Взимам мократа блузка и я пускам на пода. Тя казва "пльок"
Тя: Така... Смъквам ти анцуга и търкам твърдия ти член.
ДЕДИ: Аааа! Пищя с тънък гласец! Студени са ти ръцете! Аааа!
Тя: Вдигам си поличката. Искаш ли да ми свалиш гащичките?
ДЕДИ: Що не. Свалям ти гащичките. Сега почвам да те л*** по... ъ-ъ-ъ... Ох,чакай малко.
ТЯ:Какво става?
ДЕДИ: Влезе ми п*чи косъм в кривото гърло. Задушавам се.
Тя: Добре ли си?
ДЕДИ: Не мога да спра да кашлям, ще си изкашлям червата, ебати. Целият почервенявам.
Тя: Мога ли да ти помогна с нещо?
ДЕДИ: Тичам към кухнята, почти се задушавам. Къде са ти чашите?
Тя: В шкафа вдясно от мивката.
ДЕДИ: Изпивам чаша вода. Ох, по-добре съм.Ако имаше биричка…..
Тя: Аз съм в леглото. Мокра съм, толкова те искам, че чак ме боли.
ДЕДИ: Избърсвам чашата и я слагам обратно в шкафа. Тръгвам обратно към спалнята. Чакай, много е тъмно, къде е спалнята?
Тя: Последната врата вляво в дъното на коридора.
ДЕДИ:????Там са ми такъмите!?!?ааааааааа не съм си у нас Чакай. Оп, напипах я. Влизам.
ТЯ:Свалям ти анцуга. Стена и скимтя, толкова много те искам.
ДЕДИ: И аз,ама си трай за пред жената
Тя: Сега си гол. Целувам те сластно, телата ни се притискат...
ДЕДИ: Чакай, утре съм за риба ,може ли по-така….. ,набързо де.
Тя:Коленича на леглото. Вкарай ми го скъпи!
ДЕДИ: Ох, пикае ми се. Тръгвам през стаята с разперени напред ръце. 0-ох ритнах си кутренцето. Намерих тоалетната.
Тя: Побързай, скъпи.
ДЕДИ: Готов съм! Опитвам се да пусна водата, обаче не намирам дръжката. Опаа.
ТЯ:Какво сега?
ДЕДИ: Май съм се изпикал в коша за пране. Извинявай. Тръгвам обратно към спалнята и гледам да не се блъскам много в стените.
Тя: О, да. Да, ела!
ДЕДИ: Сега ще си сложа това...оная работа... в твоята такова...в твоята оная работа.
Тя: Да, вкарай ми го, скъпи, да, влез в мен!
ДЕДИ: Галя гладкия ти задник. Целувам влажната ти шия... Обаче имам малък проблем.
Тя: Поклащам задника си и те търся, разтворена. Не мога да издържа и секунда повече! Вкарай ми го сега, веднага чуваш ли!
ДЕДИ: Не ми става.
Тя: Какво?
ДЕДИ: Ми мек ми е. Не мога да го вдигна.Страх ме е ,че жената………..
Тя: Изправям се, в очите ми се чете възмущение.
ДЕДИ: Свивам рамене с тъжна физиономия. П*шката ми виси. Не мога да си го обясня.Един път пак стана така ,ама бех пийнал мастика……..
Тя: Остави. Аз вече се обличам. Закопчавам си сутиена. Слагам си унищожената от теб блуза и потръпвам от отвращение.
ДЕДИ: Недей де, чакай малко. Зверя се в тъмното, опитвам се да намеря нощната масичка, на която са ми чорапите. Плъзвам ръка по раклата и събарям дезодоранти, рамки на снимки и някакви свещи.
Тя: Закопчавам си блузата. Сега си обувам обувките.
ДЕДИ: Опа! Намерих си чорапите. Слагам си ги. Господи! Една от свещите е подпалила пердето и то сега гори! Соча натам с шокирана физиономия!
Тя: Бе я си *би майката! Нещастник такъв!
ДЕДИ: Вече и мокетът гори! О, нее! Мамка му, какво ще правим сега?
Тя: ( сигнал заето)….Пропаднаха ми червейчетата,ама поне я треснах тая.......
Мойто приятелче,Ванката(Деди),нали си е тарикат и все търси “мекото”,реши да си поръча червеи по телефона.Да ама връзката съм аз и “без да искам” промених малко номерчето,в резултат на което се получи този разговор.Може да съм пропуснал нещо,но в общи линии беше следното:
ДЕДИ:Ало?Не съм ви клиент,но се надявам да се сработим.
ТЯ: Да, здравей, аз съм Ани и съм готова да станем много близки
ДЕДИ: Здравей, Ани .Имам пари и искам да ги дам на вас.Разбрах,че продавате и екипировка,с която ви задължават да ходите в магазина.Ти...с нея ли си???Удобна ли е??? Как си облечена?
ТЯ: С червена копринена блузка и къса пола, с високи токове. Всеки ден ходя на фитнес, тялото ми е стегнато и съвършено. Мерките ми са 90-60-90. А ти как изглеждаш, сладурче?
ДЕДИ: ЪЪЪЪ….Висок съм 1.90 и тежа 85 килограма. Не нося очила и съм обут в анцуг, купих си го оня ден от магазина на Найки. По потник съм, обаче го окапах с гювеч оня ден и сега мирише малко странно.
Тя: О, как те искам! Желаеш ли да ме чукаш?
ДЕДИ:???!!!???!!!!! Окей.Ама аз нали….за червейчета….то…добре ама…как??Фантазия имам ама като разказвам за риби.То….не знам…
Тя: Добре тогава. Вече сме в спалнята ми. Пуснала съм тиха неясна музика и съм запалила свещи върху нощното шкафче и по раклата. Поглеждам те в очите през немирен кичур руси коси. Ръката ми се плъзва надолу към слабините ти и започва да разтърква нежно огромната подутина там.
ДЕДИ:Ама жената не прави така……и твърди,че нямам нищо огромно освен “рибарските боклуци”. Ох, почвам да се потя.
Тя: Издърпвам ти ризата и започвам да те целувам по гърдите.
ДЕДИ: Аз... такова... ти разкопчавам блузката. Ръцете ми треперят
Тя: Аз сладко стена
ДЕДИ: Аз пък ти хващам блузата и започвам да я свличам от тялото ти,все едно оправям костур…нали знаеш???
Тя: Аз блажено отмятам глава назад. Хладната коприна се плъзга по топлата ми кожа. Все по-бързо разтривам огромния ти звяр през панталона.
ДЕДИ: Ръката ми се отплесва от напрежение и раздирам дупка в блузата ти. Извинявай, много съжалявам.
Тя: Няма значение, не беше толкова скъпа.
ДЕДИ: Ще ти я платя.В петък взимам.
Тя: Не се притеснявай, не държах много на нея. Отдолу съм по черен дантелен сутиен. Дишам дълбоко, гърдите ми са набъбнали и напират да изскочат от сутиена.
ДЕДИ: Боря се със закопчалката на сутиена. Май нещо е заяла. Имаш ли кукоизвъждач под ръка?
Тя: Хващам ръката ти и нежно я целувам. После посягам назад и го разкопчавам. Сутиенът се плъзва по раменете ми и пада на пода. Хладният въздух облива гърдите ми. Зърната ми се втвърдяват.
ДЕДИ: Ебаси, страшна си. Как го направи? Вдигам сутиена ти и почвам да разглеждам устройството на закопчалката.Тея ‘талянци са страшни……
Тя: Извивам гръб като котка. О, скъпи! Преди малко съм се изкъпала и сега искам да почувствам езика ти навсякъде по тялото си!
ДЕДИ: Пускам сутиена върху леглото. Сега те ближа, по... така, де... по гърдите. Много са... хм, готини.
ТЯ:Прокарвам пръсти през косата ти. Сега леко смуча мекичкото на ухото ти.
ДЕДИ: Само не си пъхай езика! Много мразя! Кихам! Гърдите ти се покриват с лиги и сополи
Тя: Моля?
ДЕДИ: Извинявай...
Тя: Нищо де, избърсвам гърдите си с остатъците от блузата си.
ДЕДИ: Взимам мократа блузка и я пускам на пода. Тя казва "пльок"
Тя: Така... Смъквам ти анцуга и търкам твърдия ти член.
ДЕДИ: Аааа! Пищя с тънък гласец! Студени са ти ръцете! Аааа!
Тя: Вдигам си поличката. Искаш ли да ми свалиш гащичките?
ДЕДИ: Що не. Свалям ти гащичките. Сега почвам да те л*** по... ъ-ъ-ъ... Ох,чакай малко.
ТЯ:Какво става?
ДЕДИ: Влезе ми п*чи косъм в кривото гърло. Задушавам се.
Тя: Добре ли си?
ДЕДИ: Не мога да спра да кашлям, ще си изкашлям червата, ебати. Целият почервенявам.
Тя: Мога ли да ти помогна с нещо?
ДЕДИ: Тичам към кухнята, почти се задушавам. Къде са ти чашите?
Тя: В шкафа вдясно от мивката.
ДЕДИ: Изпивам чаша вода. Ох, по-добре съм.Ако имаше биричка…..
Тя: Аз съм в леглото. Мокра съм, толкова те искам, че чак ме боли.
ДЕДИ: Избърсвам чашата и я слагам обратно в шкафа. Тръгвам обратно към спалнята. Чакай, много е тъмно, къде е спалнята?
Тя: Последната врата вляво в дъното на коридора.
ДЕДИ:????Там са ми такъмите!?!?ааааааааа не съм си у нас Чакай. Оп, напипах я. Влизам.
ТЯ:Свалям ти анцуга. Стена и скимтя, толкова много те искам.
ДЕДИ: И аз,ама си трай за пред жената
Тя: Сега си гол. Целувам те сластно, телата ни се притискат...
ДЕДИ: Чакай, утре съм за риба ,може ли по-така….. ,набързо де.
Тя:Коленича на леглото. Вкарай ми го скъпи!
ДЕДИ: Ох, пикае ми се. Тръгвам през стаята с разперени напред ръце. 0-ох ритнах си кутренцето. Намерих тоалетната.
Тя: Побързай, скъпи.
ДЕДИ: Готов съм! Опитвам се да пусна водата, обаче не намирам дръжката. Опаа.
ТЯ:Какво сега?
ДЕДИ: Май съм се изпикал в коша за пране. Извинявай. Тръгвам обратно към спалнята и гледам да не се блъскам много в стените.
Тя: О, да. Да, ела!
ДЕДИ: Сега ще си сложа това...оная работа... в твоята такова...в твоята оная работа.
Тя: Да, вкарай ми го, скъпи, да, влез в мен!
ДЕДИ: Галя гладкия ти задник. Целувам влажната ти шия... Обаче имам малък проблем.
Тя: Поклащам задника си и те търся, разтворена. Не мога да издържа и секунда повече! Вкарай ми го сега, веднага чуваш ли!
ДЕДИ: Не ми става.
Тя: Какво?
ДЕДИ: Ми мек ми е. Не мога да го вдигна.Страх ме е ,че жената………..
Тя: Изправям се, в очите ми се чете възмущение.
ДЕДИ: Свивам рамене с тъжна физиономия. П*шката ми виси. Не мога да си го обясня.Един път пак стана така ,ама бех пийнал мастика……..
Тя: Остави. Аз вече се обличам. Закопчавам си сутиена. Слагам си унищожената от теб блуза и потръпвам от отвращение.
ДЕДИ: Недей де, чакай малко. Зверя се в тъмното, опитвам се да намеря нощната масичка, на която са ми чорапите. Плъзвам ръка по раклата и събарям дезодоранти, рамки на снимки и някакви свещи.
Тя: Закопчавам си блузата. Сега си обувам обувките.
ДЕДИ: Опа! Намерих си чорапите. Слагам си ги. Господи! Една от свещите е подпалила пердето и то сега гори! Соча натам с шокирана физиономия!
Тя: Бе я си *би майката! Нещастник такъв!
ДЕДИ: Вече и мокетът гори! О, нее! Мамка му, какво ще правим сега?
Тя: ( сигнал заето)….Пропаднаха ми червейчетата,ама поне я треснах тая.......
За риболов от маса и жена ставам.
Re: Поръчка по телефона+18

Брачед, ще ме умориш!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Хахаах, страшен смях 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Andrey82
- научил се да хвърля
Само че си го преписал това от един друг форум като си сменил част от нещата и си вкарал рибарски, а момичето което го писа ми е приятелка
Опитай отново с нещо оригинално.

На Текето ми е най-добре 

- fish slavi
- разбира нещата
Подпалиха му чергата на Деди тия червеи 

-
- научил се да хвърля
така е ама това си е за Дъртя!!!Евала на мацето!!!Andrey82 написа:Само че си го преписал това от един друг форум като си сменил част от нещата и си вкарал рибарски, а момичето което го писа ми е приятелкаОпитай отново с нещо оригинално.
За риболов от маса и жена ставам.
-
- и господ не е толокова добър
Да ти имам приятелката 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
оригинала е от списание егоист статията беше на карбовски за секс телефоните
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Абе Ванка, тя тая за СВИРКА чувала ли е
на възрастни хора така се вдига

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ко стана сега, изложихте момичетата. Едното било преписвало, другото не свирело, няма угодия ей 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ДЕДИ: Здравей, Ани .Имам пари и искам да ги дам на вас.Разбрах,че продавате и екипировка,с която ви задължават да ходите в магазина.Ти...с нея ли си???Удобна ли е??? Как си облечена?-ей този абзац ми докара лек апоплектичен проблем

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Rapala_Team
- разбира нещата
Тва не тряяше да го чета ама на прочетох го ! То Секса при някой Било голям СМЯХ

CARP FISHING 

- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
Напишете телефонния номер,че и на мен не ми се ходи до магазина за червеи.

КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Andrey82 написа:Само че си го преписал това от един друг форум като си сменил част от нещата и си вкарал рибарски, а момичето което го писа ми е приятелкаОпитай отново с нещо оригинално.
Готина приятелка имаш!

Иначе историята я прочетох и се смях с глас,да еба простотията!

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.