Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

история с фидьр
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
история с фидьр
по очевадни,както в последствие ще се разбере,причини,го помествам тука:)та..понеже сьм мноо отворен,мнооо знам,мноо мога,мноо ГИ ЛОВИМ и така нататьк.един вид -самокритика
историята е следната:бейби,като си дойде от русе и не щеш ли много приятно ме изненада с две прьчки-едната дайва-перфектна за блесни(но не тя е обект на разказа),а другата-браунинг-брутален фидер,тькмо какьвто аха/аха да си купя тия дни
радостта ми,главно от фидера беше безгранична-некьв техен познат от английски произход си продал ранчото и тя,като ходила да посьбере туй онуй взела,та видяла двете прьчки и веднага се сетила за чичи-жива/здрава да е девойката
та хванах аз фидерчето в рьчичка,започнах да го мьрдам напред/назад,турих му даже и макара-заспа!!!обаче-гледам,всичко хубаво,ма нема врьх
пообиколих из софия в задрьстването и накрая си намерих перфектен врьх,та даже си взех и за другия браунинг резервен....сядам аз вечерта,с любов сглабям цялата далавера и започвам да я клатя нагоре/надолу в предчувствие за скорошно сефте и груба сеч някьде по реките....хубо,ама по едно време долових един такьв..как да кажа..НЕПРИЯТЕН шум.отначало се усьмних в макарата,ама след кратьк оглед(рьоби е все пак...и то японска)се оказа,че шума ИЗЛИЗА от прьчката
пу,викам си-да еба,кой знае кьв боклук се е заврял некьде по снадките(все пак предишния притежател е англичанин-знам ли ги кви са бальци
)и именно тогава получих прозрение(а може и от ракията да беше) и взех,та отвьртех отзад тапата на прьчката,дрьпнах я и що да видя............
два перфекни вьрха с различна акция забити в гумата под прьстена на тапата!!!!демек-фабрично тая прьчка си дьржи накрайниците вьтре в кухото...отначало се вьзхитих,после си дадох сметка колко сьм прост всьщност и накрая се успокоих,че поне при сьздалата се ситуация ВЬРХОВЕ си имам за цел живот
всичкото това го разказвам за да подчертая факта в поуката,че колко и на отворен да се прави човек-все нещо има да учи,все нещо не знае..учим се докато сме живи-ФАКТ!!!дано Ви бях полезен с този разказ по посока на самокритичното отношение и за един по добьр живот
подобни случки имате ли?са се сещам и за един приятел,дето имаше голфче двойка и след няколко години разбра,че имало и пета скорост
на скоростния лост,вика,нарисувани само четири и задна..бре,да еба-три години го карам и се чудя що така ми харчи и рьмжи сьс сто и трийсе...
заебиии,майтапи да иска човек:)))
пс-айде,не остана....некви си десетина дена

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Re: история с фидьр
Ми то брато по хората ходи, а за теб важи с пълна сила5кила написа:по очевадни,както в последствие ще се разбере,причини,го помествам тука:)та..понеже сьм мноо отворен,мнооо знам,мноо мога,мноо ГИ ЛОВИМ и така нататьк.един вид -самокритикаисторията е следната:бейби,като си дойде от русе и не щеш ли много приятно ме изненада с две прьчки-едната дайва-перфектна за блесни(но не тя е обект на разказа),а другата-браунинг-брутален фидер,тькмо какьвто аха/аха да си купя тия дни
радостта ми,главно от фидера беше безгранична-некьв техен познат от английски произход си продал ранчото и тя,като ходила да посьбере туй онуй взела,та видяла двете прьчки и веднага се сетила за чичи-жива/здрава да е девойката
та хванах аз фидерчето в рьчичка,започнах да го мьрдам напред/назад,турих му даже и макара-заспа!!!обаче-гледам,всичко хубаво,ма нема врьх
пообиколих из софия в задрьстването и накрая си намерих перфектен врьх,та даже си взех и за другия браунинг резервен....сядам аз вечерта,с любов сглабям цялата далавера и започвам да я клатя нагоре/надолу в предчувствие за скорошно сефте и груба сеч някьде по реките....хубо,ама по едно време долових един такьв..как да кажа..НЕПРИЯТЕН шум.отначало се усьмних в макарата,ама след кратьк оглед(рьоби е все пак...и то японска)се оказа,че шума ИЗЛИЗА от прьчката
пу,викам си-да еба,кой знае кьв боклук се е заврял некьде по снадките(все пак предишния притежател е англичанин-знам ли ги кви са бальци
![]()
)и именно тогава получих прозрение(а може и от ракията да беше) и взех,та отвьртех отзад тапата на прьчката,дрьпнах я и що да видя............
![]()
два перфекни вьрха с различна акция забити в гумата под прьстена на тапата!!!!демек-фабрично тая прьчка си дьржи накрайниците вьтре в кухото...отначало се вьзхитих,после си дадох сметка колко сьм прост всьщност и накрая се успокоих,че поне при сьздалата се ситуация ВЬРХОВЕ си имам за цел живот
![]()
![]()
всичкото това го разказвам за да подчертая факта в поуката,че колко и на отворен да се прави човек-все нещо има да учи,все нещо не знае..учим се докато сме живи-ФАКТ!!!дано Ви бях полезен с този разказ по посока на самокритичното отношение и за един по добьр живот
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
подобни случки имате ли?са се сещам и за един приятел,дето имаше голфче двойка и след няколко години разбра,че имало и пета скорост
![]()
![]()
на скоростния лост,вика,нарисувани само четири и задна..бре,да еба-три години го карам и се чудя що така ми харчи и рьмжи сьс сто и трийсе...
![]()
![]()
![]()
заебиии,майтапи да иска човек:)))

По еваш-еваш я карай бре човек! Два пъти излизах от офиса да се смея навън! Стращен си, яко ме развесели. Господ здраве да ти дава. Иначе - да човек се учи докато е жив... И аз научих несхто от твоя урок 

-
- учете се от него
Пак си добре , че на втория ден си разбрал , пък аз чак на втората година се сетих къде им е мястото-един на пръчката и трите отзад
До тогава все се чудех що не са ми дали тубусче , ами са насипно в калъфа. Е ,малко притропват , ама са на сигурно място

Успех и яка слука с фидера

Успех и яка слука с фидера

-
- и господ не е толокова добър
С едно нежно калъвче и няма да тропат
Миро,на всеки се е случвало,нещо от сорта.Честито за подаръчето 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- вече хвърля и на тежко
Ей, човек, развесели ме
И случката и стила ти са невероятни!!!
П.С. Що не започнеш да пишеш за някое специализирано издание - доста ще му вдигнеш тиража

П.С. Що не започнеш да пишеш за някое специализирано издание - доста ще му вдигнеш тиража

Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
-
- учете се от него
Адаш , добра идея , с едно тънко калъфче и няма да тропат при замятане и засичане. Иначе на тия евтините фидери на Видракс , отзат тапата не се сваля и тоя номер не става , те си имат тубосчета за върховетеsnegk написа:С едно нежно калъвче и няма да тропатМиро,на всеки се е случвало,нещо от сорта.Честито за подаръчето

-
- научил се да хвърля
Здравейте,колеги!Много смях падна, не че аз щях да се сетя.Предлагам модератора да се намеси и да сложи темата в УСПЕШНИ.Поздрави и успех!!!

Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
-
- сериозен играч
Човече нямаш си на идея как съм се хилил -сигурно можех да си почеша ушите със устни
Веднъж дадох на колега пружина куките на която бяха набити в парче стиропор-човека цял ден лови ама нищо не хваща щото хвърля със стиропора барабар
Мн. пъти ха-хааааааааааааа