Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Мечка
Модератор: Paublo_Eskobar
Мечка
Здравейте колеги, някой да има инфо за язовир мечка? Последно бях там 2006 преди забраната, пален валат а собствениците го пердашеха със мрежите, разправят че вече не е арендосан но и риба нямало. Ако някой има инфо да сподели благодаря ви.
Имам проблем... постоянно ми се ходи за риба.
Re: Мечка
Есента го източиха . Мисля че не си струва като наблизо са Брягово ,Сушица и Тополово.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Нивото на язовира е ниско,лови се основно кефал и перки,като може да имаш включване и на шарани около кило.Хваща се и черна мряна,това е от последната неделя.Има такса от три лв.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
А на аза на язовира , какво е положението? Значи от последното изказване да разбираме , че язовира е арендован с такса от 3 лв.Наистина много прилични кефали държеше язовира поне едно време.На булдо и пиявица се закачаха добри екземпляри.А иначе на по дълбокото излизаше червеноперка.
TICA FAN
-
- ще става разбирач
Ицо,това "лови се" е в много неопределена форма.Ти ли лови лично или по принцип.Да не би да са пускали шаран,след като го измрежиха.И аз не съм ходил скоро,може би 1-2г.,последно кефалите бяха колкото напръстник.Таксата и преди си беше 3лв.+по 2лв.за всяка следваща пръчка.Иначе преди да го измрежат си излизаше мн.хубава риба-хващах кефал,каракуда,перка,шаран и амур,но това беше преди 3г.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Аз не пращам за зелен хайвер.И никога не питам дали някой е хванал някъде нещо.Шарена риба се хваща,а шаранчета идват на определени места.Аза не е подходящото място за в момента.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Благодаря за инфото, дано след няколко години пак да има сащите емоции като преди късания и т.н..
Имам проблем... постоянно ми се ходи за риба.