Прът - къса сглобка

Модератор: sapuna

SONY
учете се от него
учете се от него

Прът - къса сглобка

Мнение от SONY »

Някой може ли да предложи въдица със сглобка не повече от 40-45 см. и в същото време да е поне 2.40 на дължина.Марката е без значение , търся си нещо съвсем късичко , и което се побира цялото в раница и да не е много малка акцията.Имам една с много къса сглобка , но е с прекалено финна акция и не става за мрянски риболов на дъно.Чакам предложения ако има такива :wink:
TICA FAN
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Прът - къса сглобка

Мнение от maycal »

SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Търся го нов.Значи благодаря за предложението , но казах 40-45 см.Марко , разгледал съм ги и почти всички са изчерпани , понеже повечето от тях са на приятна цена и като е съчетаеш с тая малка и компактна въдичка за бърз риболов по реката е обеснимо , защо нямат налични.Пак казвам търся нещо съвсем късо , да ми се побира цялото в раницата. :wink:
TICA FAN
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

Колега, можеш да провериш в едно складче в Малката търговия на Брезовско шосе /в ляво/, то друго няма де. Та там видях къса сглобка/телескопична/някаква карбоноподобна визия :wink: , транспортната дължина беше около 45см, с акции в диапазона 10-60 и дължини в диапазона 2.10-3.30 и цена около 25 лева. Дано съм полезен.
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Аватар
gorskia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gorskia »

Пробвай и тук
http://www.alem-fishing.com/rods.php?vi ... speare&m=2

Успех
Теорията е когато се знае всичко, но нищо не работи. Практиката е когато всичко работи, но не се знае защо.
Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!
vanesa
новобранец
новобранец

Мнение от vanesa »

на Фил стар-MINI NRG3000-3.30м.акция10-30гр.,тр.д.0,45м. и 3.30м.-същата якция и тр.д.,не е карбон,обикновени-цена-17-18лв.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Благодаря на всички за мненията.Ще проверя офертите , които дадохте и ще преценя , какво да си взема.Само да попитам къде е въпросния склад до търговийте , за които говори колегата по горе? :roll:
TICA FAN
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от edimi »

Подминава се входа на "Голямата" търговия и след това на около 250-300 метра в ляво е входа за "Малката"/ще питаш/.
Като влезнеши тръгнеш по централната алея, на около 300м пак в ляво има "пресечка", те там/ама ти пак ще питаш/ :)
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Това което го търсиш го има при Наско и Кърфицата и при Митака и Дидо-Риболовна мания,сглобката е под 45 см,карбонова и е над 2.40 доколкото помня.Мога да ти дам и телефони.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Ако може да ми дадеш точното местонахождение , та да ида на място да вида закакво става въпрос.Благодаря :wink:
TICA FAN
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

SONY,ква е тая плитка раница - 40-45 см искаш прътле в сгънато положение?В мойта торбаланска раница къса сглобка с дължина 58 см в сгънато състояние се побира и има място за още,и още отгоре -плюскане,стръв и прочие.Имам "Глоуб Ню Хънтър",3,30 метра,карбон,акция-10-30г,струваше някъде около 50 лв.Изключително удобна ръкохватка /къса/,лек прът,добре се дължи за мряна и кефал,както на дъно,така и на плувка.Особено е удобен за обрасли брегове,когато си се заврял под клонаците.Няма начин да ги няма в Пловдив,защото съм го купил от дюкян в Смолян,който се зарежда от там.
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

http://shop.fishing-mania.com/vviewrods ... rtn=sk1144
=====================================================
Виж и тази-45 см. транспортна дължина!
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

SONY написа:Ако може да ми дадеш точното местонахождение , та да ида на място да вида закакво става въпрос.Благодаря :wink:
На 6-ти септември преди прелеза завиваш на дясно и веднага ще видиш една голяма табела Риболовна мания,улицата е Прогрес,прати им много поздрави от мен.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”