Малко дребосък на блесна

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Малко дребосък на блесна

Мнение от Cougar »

Днес бе велик ден от климатична гледна точка. Слънчев и прохладен. Изстрелях се към горното течение на Гранд за да проуча един район в който има речна пъстърва и някои са доста големи. Реката там като дебит и температура се поддържа от един изграден по-горе язовир. Интересното е че след изграждане на язовира температурата на реката рязко се е понижила и това е било благоприятно за пъстървите.

Изображение

Наистина водата бе бая студена и не видях водорасли като на други места надолу по течението. Сложих си едно малко Мепсче и нехайно се отправих нагоре.

Изображение

Горе долу на всеки бързей хващах по една риба, но дребна, след което следваше дълго ходене покрай тихите участъци до достигане на следващия бързей. Като цяло голямо ходене.

Изображение

Изображение

Накрая стигнах до най-добрия участък - каньона Елора. За голямо мое нещастие обаче там бе невероятна навалица от народ пускащ се по течението в надуваеми гуми. Трафикът бе непрекъснат, и шляпания и кряцъси.........(не снимах картинката която би била много интересна защото естествено за мен това бе неприятна гледка)

Изображение

Изчаках известно време да се отекат. Но се разбра че това няма да стане, та си свих въдичката и поех наобратно, като при спускането не хванах нищо, но и се движех бая бързо. Трябва да съм навъртял над 20км ходене и 150км на колата.

Изображение

Изображение
KARAK
новобранец
новобранец

Мнение от KARAK »

Извинявай колега това на коя река се случва ??
Аватар
vidalix
новобранец
новобранец

Мнение от vidalix »

Нямаш си и представа колко ще те изненада отговорът;)
Osprey is my name
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

Местнонахождението ми е "В короните на дърветата" - високо горе.

Не мисля да го сменям защото там се и намирам. Всичко друго , като градове, адреси, телефони е INDUSTRIAL BULLSHIT, който непрекъснато търпи промени.

Мястото на снимката е Elora Gorge/ Southern Онтарио / Canada (северозападно от Guelph). Нищо особенно. Очаквам момента в който ще съм по Columbia, Fraser, Skeena, The Kicking Horse, the Bow и всички останали.....
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”