Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

И аз се запалих!!!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- RUZBATA
- ще става разбирач
И аз се запалих!!!
Колеги от няколко години слушам за големите сомове по Марица уловени на воблер,но все си виках че това е рядка слука и все не се навивах да си взема един добър спининг и аз да си пробвам късмета!!В последно време доста чета и според писанията на Бат Любо не е толкова рядко да уловиш сом ,просто трябва доста обикаляне и познаване на реката.За второто(познаването на реката)мисля че я познавам добре ,защото съм израснал на нея
Та да си доида на въпроса даите идеи за спининг в порядъка на 100-150лв.Не че бързам да я взема ,но просто няколко идеи няма да са ми излишни!!

- enduro51
- ще става разбирач
Re: И аз се запалих!!!
първо здравеи и поздрави за това начинание
наистина е едно невероятно изживяване и максимален оргазъм особенно при наи неочакваната ситуация да ти дръпне големия
има наистина много теми във форума с такива питанета но аз пак да си кажа наблюденията и препоръките
значи за тези пари и малко отгоре с 20-30 лв. спокоино се сдобиваш с едн spin TICA seha и макара ОKUMA само модела не моа му намера името ама и тя е в порядъка на 35-40 лв. за влакно нямам думата иначе аз съм с POWER PRO 2.8
остава да изтекат и последните дни на забраната и го почваме
и пак казвам тва е лично мое мнение за спинарка , надявам се и другите колеги ще споделят мнение
аиде с късмет и НАСЛУКА

- RUZBATA
- ще става разбирач
Благодаря колега ,но нещо не им се пише на другите колеги или са малко тия които ходят за сом или наистина е писано доста по такива питания!!Аиде не остана ще ги почваме!Наслука на всички

- fish slavi
- разбира нещата
Любо сигурно е на Езерово.Доста е писано, но от него има какво още да се научи
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Спинарка 2,70 на Berkley Cherrywood акция 8-28, която е много силно занижена. Внимавай да не ти пробутат от тези с нарязващите се водачи.
Макара Abu Garcia Stelth или Ultracast размер 4000, и двете са с предавателно число 4,9 ; много яки пружини на скобите , широки шпули и много добри ролери на бигела.
Общо около 150 и нещо лева излиза сметката
Макара Abu Garcia Stelth или Ultracast размер 4000, и двете са с предавателно число 4,9 ; много яки пружини на скобите , широки шпули и много добри ролери на бигела.
Общо около 150 и нещо лева излиза сметката
- Стара Видра
- ще става разбирач
Колега ако цената е само за пръчка,могта да ти препоръчам да си купиш едно Шимано Форсмастер или Катана,а ако имаш познати с магазин,ги накарай да ти купят един Бийст мастер на едрова цена или поне с някакво намаление 

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ивака е прав за Черито на Барклей, само че за сом си вземи с акция 20-40гр.=90лв.
Аз ловя с такова и е доста здраво, сега се сещам че много колеги ще ревнат че е тежичко, затова погледни и на Лазер поуър х, той е малко по лек.
Иначе за парите си Черито е наистина доста здраво, но ако имаш 300лв. отиваш и направо едно ШИМАНО СПЕЕДМАСТЕР!!!!!
Наслука на теб и всички колеги от 01.06.2008г.
Аз ловя с такова и е доста здраво, сега се сещам че много колеги ще ревнат че е тежичко, затова погледни и на Лазер поуър х, той е малко по лек.
Иначе за парите си Черито е наистина доста здраво, но ако имаш 300лв. отиваш и направо едно ШИМАНО СПЕЕДМАСТЕР!!!!!
Наслука на теб и всички колеги от 01.06.2008г.
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- RUZBATA
- ще става разбирач
И на мен в един магазин продавача ми препоръча Барклито(20-40), но нещо ми се видя малка акциата и затова се отказах от него.А за спиидмастера малко множко ще ми доида 300 и нагоре лв.Виж за форсмастера се замислям!!Благодаря за идеите ще я обмислям още малко и ще видим на какво ще се спра!!
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Акцията на Черито е силно занижена, и според мен реалната и акция е доста по висока съдейки от риболовите ми с нея.
И айде че неостана, взимай си нещо и да мога като си дойда в Димитровград да има с кой да ходя да въртя, че непрекъснато ходя сам по р.Марица, а понякога е хубаво да имаш компания-пък и голям сом трудно се вади самичък!!!
И айде че неостана, взимай си нещо и да мога като си дойда в Димитровград да има с кой да ходя да въртя, че непрекъснато ходя сам по р.Марица, а понякога е хубаво да имаш компания-пък и голям сом трудно се вади самичък!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
- RUZBATA
- ще става разбирач
Няма проблеми за ходенето
А голям сом само да се хване ще му намерим цаката за ваденето!!Поздрави и наслука.