Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Потами -Международна среща 2
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Потами -Международна среща 2
Пускам темата тук ,защото си беше купон
.
За риба ,какво да ви кажа......много слабо.
Само дребни скобарчета,бабушки,колко длан,също такива кленчета.Имаше и единични случай на по големи рибоци.
Само Кърцата изкара два шарана по някаква негова схема
.
Аз и БКД-Боби стигнахме там в петък,около19 на язовира.
Там току що бяха пристигнали Никола от Македония и неговите приятели Боре и Ташко.
На другия ден рано сутринта ,пристигнаха и Ивака, Кърцата ,Емо Василев,Мацковец-Мариан и Наско2 и жена му.
Изкарахме си чудесно ,особенно като стана ракиено времо
се заформи голям купон.
Братята
македонци, и те се оказаха много весели хора .
Ние с адаша си тръгнахме днес сутринта.
Колкото и да пиша ,не мога да опиша всичко.Очаквайте включване и много снимки от другите колеги.

За риба ,какво да ви кажа......много слабо.
Само дребни скобарчета,бабушки,колко длан,също такива кленчета.Имаше и единични случай на по големи рибоци.
Само Кърцата изкара два шарана по някаква негова схема

Аз и БКД-Боби стигнахме там в петък,около19 на язовира.
Там току що бяха пристигнали Никола от Македония и неговите приятели Боре и Ташко.
На другия ден рано сутринта ,пристигнаха и Ивака, Кърцата ,Емо Василев,Мацковец-Мариан и Наско2 и жена му.
Изкарахме си чудесно ,особенно като стана ракиено времо

Братята

Ние с адаша си тръгнахме днес сутринта.
Колкото и да пиша ,не мога да опиша всичко.Очаквайте включване и много снимки от другите колеги.
Последно промяна от saksi на Нед Май 25, 2008 8:20 pm, променено общо 1 път.
-
- и господ не е толокова добър
Re: Потами -Международна среща
Добре си живейте,браво.Чакаме снимки

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- malkia_joro
- разбира нещата
Сакси,Никола Полизовски направи ли сефтето на новите такъми?
Красотата на живота е в това,че продължава.

Бая дънери извадиmalkia_joro написа:Сакси,Никола Полизовски направи ли сефтето на новите такъми?

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- фен клуб-скобар
Мисля ,че останаха девствениmalkia_joro написа:Сакси,Никола Полизовски направи ли сефтето на новите такъми?

На дъно не беше хваната нито една риба от всички.
То всъщност ,не бяха много дънни ,ама все имаше 7-8 пръчки.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ето сега се прибирам,уморен като за световно
аде да започна прикаската-Откато през цела година гледах снимки от Потами и откато започнах ежедневно да санувам големите шарани,реших да хода там и да се увера лично в чувениа бои с Потамските шарани.След една брза уговорка с Емо,Крцата и Ивака се решихме за този уикенд ,аз сабрах моита групичка и правец-Потами.Пристигнахме петак кам 7 вечерта,имахме време само да хврлиме прачките,и да припремиме стола за
.В тиа моменти доидоха Сакси и БКД, пада запознаване за минутка(чудесни пичове) и право на стола.Пробваха колегите Тиквешка гроздова и в един момент сигнализаторите испиштеха,Викам ето го сефтето на новите прчки,веднага фенера и какво да видиме за сефте един клон
хубав, да испечеш цело иагне с него
Веднага збиране на сички пртове заштото Места носеше дрва едно до едно.Лиагане и в сутринта силно лупане по прозорците от колата-Крцата,Емо и Ивака.Поздрав с старите приатели и оште едно ново познанство с Мариан,Наско2 и жена му Пепи-оште едни страхотни симпатиаги и много друштвени хора.Сериозна подготовка на таками и захранка и на ловене.От шараните ни следа ни глас,започват ,скобари,кефалчета и костури но ништо сериозно.Сериозното беше започването на грмотевици и пороен дожд.Веднага в палатката (около 13-14 часа беше) и започване на мезетата и ракииките.Когато се освестихме вече беше 2 през ношта
.Абе страхотно.Чудесно искарване,днес пробвахме сутринта да поправим впечатленито,но ништо особено и от там на един малак иазовир по пата назад,но тои ниама вода,а не риба,а за риба там рекордер беше един Грк с десетина каракуди ,сички заедно 200 грама.А забравих да похвала маистор Крца кои хвана два хубави шарана на Крцов монтаж
Ето снимки и как ште ги кавам на снимка бг така ште ги пускам тук

Последно промяна от Nikola Polizovski на Нед Май 25, 2008 9:54 pm, променено общо 3 пъти.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Върнахме се живи и здрави.
Купона беше на макс.
П.П. На някой им трябват по 20 очи

Купона беше на макс.
П.П. На някой им трябват по 20 очи

На стъклените явно ДА ...malkia_joro написа:Никола Полизовски направи ли сефтето на новите такъми?

На платено не одим !
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Потами -Международна среща 2
Сериозна група!
Блазе Ви!
Блазе Ви!
-
- фен клуб-скобар
[quote="nikola polizovski
Веднага в палатката (около 13-14 часа беше) и започване на мезетата и ракииките.Когато се освестихме вече беше 2 през ношта
.
Такъмите не можа да ги сефтосаш ,ама помещението за пиене
(така ми отговориха,като попитах .......това помещение на палатката ,за какво е?),го обезчестихте и то сериозно
.
Веднага в палатката (около 13-14 часа беше) и започване на мезетата и ракииките.Когато се освестихме вече беше 2 през ношта

Такъмите не можа да ги сефтосаш ,ама помещението за пиене

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Е това е среща БРАВО, напълнихте ми душата!Големи сте !!
Верния път е най-къс!
saksi написа:... Изкарахме си чудесно, особенно като стана ракиено време ...

Абре Никола, каква е тая Тиквешка гроздова!? Как може да е ем от тиква, ем от грозде?
Абе на тоя човек нищо не може да му убегне брееееееееееееейййDedy написа:saksi написа:... Изкарахме си чудесно, особенно като стана ракиено време ...![]()
![]()
Абре Никола, каква е тая Тиквешка гроздова!? Как може да е ем от тиква, ем от грозде?

Македонската група се оказа бая ЗДРАВА,а пък за нашта си знаете

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Нема врзка с тиква бре хораDedy написа:saksi написа:... Изкарахме си чудесно, особенно като стана ракиено време ...![]()
![]()

ето оште снимки

Macedonia

- emo vasilev
- сериозен играч
Срещата мина перфектно !
Вярно , че риба много не извадихме , но се вадеха други неща - вадеше се ракия , вадеше се мастика , вадеше се бира и много мезета !
Чудесна компания - чудесно прекарване .... абе нямам думи .
Ето и от мен някоя снимка !

Вярно , че риба много не извадихме , но се вадеха други неща - вадеше се ракия , вадеше се мастика , вадеше се бира и много мезета !
Чудесна компания - чудесно прекарване .... абе нямам думи .
Ето и от мен някоя снимка !