Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз.Доспат
Модератор: Кърцата
- Na_Sluka
- научил се да хвърля
яз.Доспат
Колеги едни приятели ме поканиха мен и няколко приятели на яз.Доспат да открием сезона.Аз съм от Монтана
и незнам нищо за този язовир.Искам да попитам каква риба да очаквам и каде по точно
Мерси предварително
и незнам нищо за този язовир.Искам да попитам каква риба да очаквам и каде по точно

Мерси предварително

-
- научил се да хвърля
Re: яз.Доспат
Отидете в района на Доспат-най добре на (слънчев бряк и паткарника),може и отсреща около Сомат,заалагай за пъстърви на: 1-булдо 2-плувка ,щеги търсиш по носовете и борумите и мятай макс на вътре,иначе перки и някой каракуда евинтуално пробвай в заливите.
И да пишеш кво сте направили. 

- Na_Sluka
- научил се да хвърля
ако искаш може да ходим заедно ако си свободен в събота и неделя защото не познаваме язовира 

-
- сериозен играч
Колега,аз съм на язовира още от петък,мисля да ходя м/у Крушата и Бардуче,там има удобни места за риболов както на плувка така и на дъно!Щом ти е за първи път ще останеш очарован от красотата на този язовир!По принцип най-резултатен риболова на пастърва може да се направи през месеците май-юни и октомври и ноември,това е мое виждане след 10-тина години риболов на този водоем!По това време на годината пастървата е в горните водни слоеве и усилено събира насекоми,а аз се насочвам в по плитката част на язовира защото мирната риба е хвърлила или продължава да хвърла хайвер,с който пастървата се храни!Най-резултатните методи по мое мнение са плувка,булдо с повод поне 50см. и стръв рибка,бомбарда и не на последно място ТРОЛИНГ!!!!Пожелавам успех на всички колеги!!!!!!!!И нека слуката да бъде с вас!!!!!!
П.С. Ако решиш че мога да ти бъда полезен с каквото и да било,пиши ми на лични да ти дам тел.!
П.С. Ако решиш че мога да ти бъда полезен с каквото и да било,пиши ми на лични да ти дам тел.!

-
- научил се да хвърля
Който се оринтира към Сърница ще згреши.Вярвай ми 3 седмици подред съм горе,а имам инфо от всякаде щот бръмча с лодчето.
,като мнението мие е специално-за пъстървите,иначе успех. 

-
- сериозен играч
БАТТОНИии,и ние сме горе почти всяка седмица бре наш,отделно имам френдове в Сърница!!!!!В интерес на истината на тролинг все още рибата не върви така както ни се иска но......,от 2-дни времето горе е перфектно,да се надяваме че ще се задържи така и за уикенда та пастървата да вземе да дава както миналата година по това време.Ние се качваме две лодки с по двама пасажери,ще настояваме на тролинг(миналата седмица много слаби резултати)а ако ли не ще пробваме и на плувка и на булдо и т.н.Абе с две думи сме се подготвили,в краен случай ще ни остане приятната разхотка и питиетата на въздух

-
- научил се да хвърля
На Сърница най добрият маршрут в момента е пред фургоните,гони 10-15м дълбочина и залагай на джаксанчита и ориджинали.Тази година няма нищо общо с миналата,нещо не е аферим работата.
От всичките ми излети напоследак сам много по доволен от района около садките.Таз седмица ще мъчем малко по други риби.

-Тва е най важното.yzyna написа:в краен случай ще ни остане приятната разхотка и питиетата на въздух

-
- сериозен играч

-
- научил се да хвърля
Подобно.

- Na_Sluka
- научил се да хвърля
успех и от мен и да пишете после