Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Генерална репепиция
-
- фен клуб-скобар
Генерална репепиция
И така....от сряда съм горд собственик на Focus FINESSA 700. После дойде въпроса кога и къде да я сефтосам...вместо да чакам откриването днес реших да посетя язовира до града - Гаргулица. Ставане в 6 ч. и чакане един час да отворят магазините щото го реших спонтанно и нямах много време за подготовка

към 7.15 бях на язовира на ето това място

но при правенето на монтажа ми стана ясно, че е почти невъзможно да се лови със 7-цата пък и като за пъри излет с нея не мисля да я тествам между клоните
и се преместих отсреща и потръгна добре-хванах първата си риба с "магьосника" ( който по-късно ще се докажа още повече)

в крайна сметка понапълних живарника. Направих прекрасно сефте на въдицата
времето беше чудесно и реших малко да се попеча
ето го и първото място-то си трябва майстор за да провира 7-ца там
[img]hthttp://gallery.nariba.com/data/939/18975SL271570-med.JPG[/img]
въдицата е много добра

след като се преместих хвърлих захранка на Respect - универсалана бели червеи с новата прашка и потръгна идеално. Риби от дребни до средни скачаха в живарника. До обяд кълвеше непрекъснато като след това също кълвеше.
Странното
е, че около мен хората не хващаха-чак пък такъв майстор ли съм....до мен застана един чожек, който ловеше близо до шавара на тесто и хвана една каракуда около половинка с гарнитура от още няколко дребни каракуди, но аз

много добре се спрaви Focusa

http://video.nariba.com/play/D12ZHDH1218YTM16JXN81
рибата беше около 4 кг. и още отначало бях смисълта да я пусна, защо после се оплакваме, че има само дребна или никаква
риба по водоемите....осреща имаше един човек, който ме гледаше и се замислих: какви времена дойдоха-малките да дават пример на големите

към 7.15 бях на язовира на ето това място
но при правенето на монтажа ми стана ясно, че е почти невъзможно да се лови със 7-цата пък и като за пъри излет с нея не мисля да я тествам между клоните

в крайна сметка понапълних живарника. Направих прекрасно сефте на въдицата
времето беше чудесно и реших малко да се попеча
ето го и първото място-то си трябва майстор за да провира 7-ца там
[img]hthttp://gallery.nariba.com/data/939/18975SL271570-med.JPG[/img]
въдицата е много добра
след като се преместих хвърлих захранка на Respect - универсалана бели червеи с новата прашка и потръгна идеално. Риби от дребни до средни скачаха в живарника. До обяд кълвеше непрекъснато като след това също кълвеше.

много добре се спрaви Focusa

рибата беше около 4 кг. и още отначало бях смисълта да я пусна, защо после се оплакваме, че има само дребна или никаква
риба по водоемите....осреща имаше един човек, който ме гледаше и се замислих: какви времена дойдоха-малките да дават пример на големите

Последно промяна от vlado-fidera на Вто Юли 15, 2008 12:08 pm, променено общо 7 пъти.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Re: Генерална репепиция
рибата беше около 4 кг. и още отначало бях смисълта да я пусна, защо после се оплакваме, че има само сребна риба по водоемите....осреща имаше един човек, който ме гледаше и се замислих: какви времена дойдоха-малките да дават пример на големите

евала за улова. и бравос за примера

евала за улова. и бравос за примера
Едно голямо БРАВО и за излета и за отношението ти към рибата...за мен лично, удоволстието от връщането на рибата е съизмеримо с това при ловенето и
Честита придобивка и много по-големи да дърпаш с нея.Кефа е и по-голям когато дърпаш рибоци с новичка въдица и тя оправдае очакванията ти 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- фен клуб-скобар
Наистина е така
Бе аз рибата я пуснах щото не ми се влачеше с колелото
Неее...имаше и риби с хайвер още
Между другото утре ме викат за риба на р. Малък Искър ще видим там какво е положението, очаквайте ме утре в
"Успешни" 
Бе аз рибата я пуснах щото не ми се влачеше с колелото

Между другото утре ме викат за риба на р. Малък Искър ще видим там какво е положението, очаквайте ме утре в

- Protos_Immortal
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
Дай малко инфо или линкче за пръчката.
Иначе за излета,поздравления

Иначе за излета,поздравления

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

Честито за пръчката и евала за отношението към рибата!
-
- фен клуб-скобар
Линк до колкото съм търсил в интернет няма..........Струва 189 лв.(192 като сложиш накрайник) на мен ми излезе 173 (10% намаление) дълга е 7м. отпред е с жило тежи 250 гр. и всички снадки са подсилени и от двете страни до колкото виждам

- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
Браво колега!Евала за пръчката,за улова и за излета.

КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Има,ама инфо нямаvlado-fidera написа:Линк до колкото съм търсил в интернет няма..........

- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Евала, Владо!
Аз съм там почти всяка седмица и смея да твърдя, и на мен често ми се случва да ловя, а около мен да гледат. Но пък това ми е най-изученият водоем - отдавна съм му хванал цаката. Обикновено гледам да съм от другата страна. Лошото е, че са предимно малки.
Аз съм там почти всяка седмица и смея да твърдя, и на мен често ми се случва да ловя, а около мен да гледат. Но пък това ми е най-изученият водоем - отдавна съм му хванал цаката. Обикновено гледам да съм от другата страна. Лошото е, че са предимно малки.
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...