Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Буховци
Модератор: sapuna
- rino712
- ще става разбирач
Буховци
Днес открихме сезона на Буховци-даде предоволно таранка но дребна и по 6-7големи костура около 30см-жалко че нямахме рибки--все пак 1ми воблер се отчете с 1попадение,и големия куриоз-на дъно на царевица.костур.С 2думи-ако ви се лови голям костур,заредете се с рибета и ще имате слука.А колкото до това кой държи правата на яз. ще стават големи проблеми-минава уж собственика и с камера те интервюира и записва-добре че нас ни подмина защото щеше да си я търси у водата-тук нее Германия,но и ние си знаем правата.
Wild fur Schnuren!!!
-
- новобранец
Re: Буховци
Можете ли да ми кажете какъв е статута на язовира?
- rino712
- ще става разбирач
В момента все още се лови с билети от ИАРА,но се очква немеца пак да го вземе и сигурно пак ще се плаща на въдица.Макар да прави постановки и снима с камера и интервюира,което няма право!!!До неделя вечерта нямаше действащ нов договор.Така,че не му се връзвайте а си ловете спокойно,докато ви покаже договор.А то ще се разбере,когато почне да прибира пари за въдиците. 

Wild fur Schnuren!!!
- kosatkata
- ще става разбирач
Днес питах специално за Буховци в ИАРА.Ходете си и не обръщайте внимание на човека който говори развален български и ви иска пари.Там в момента няма как да ви вземат пари , освен ако вие не искате да им дадете.Търг за язовира ще има и той ще се проведе в Шумен.Кога ще стане това не можаха да ми отговорят и най вероятно по непотвърдени слухове следващият наемател няма да е досегашния.За сега си ходете спокойно с билетите от ИАРА , докато някой не ви покаже договор за аренда или нещо такова.
Колеги простете за тъпия въпрос , но къде се намира този водоем.
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Между главния път Шумен и Търговище
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Скоро минах от там, понапълнил се е с вода. Нещо от този сезон някой да е вадил от там?Fishing_Fan написа:Между главния път Шумен и Търговище
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- patter
- вече хвърля и на тежко
Я да я побутна нагоре малко тази тема 
Има ли някаква прясна информация за този язовир ? Платен ли е в момента или с билет ? Какво може да се търси на леко и на блеснички ?
Ако този водоем не е подходящ можете ли да ми препоръчате някой в района на Търговище. Имам спомени че преди време на Бистра (от морския клуб) ловиме таранки на плувка.
Иначе разгледах какво е писано из форума за т-ще и регион, но повечето информация не е "прясна"

Има ли някаква прясна информация за този язовир ? Платен ли е в момента или с билет ? Какво може да се търси на леко и на блеснички ?
Ако този водоем не е подходящ можете ли да ми препоръчате някой в района на Търговище. Имам спомени че преди време на Бистра (от морския клуб) ловиме таранки на плувка.
Иначе разгледах какво е писано из форума за т-ще и регион, но повечето информация не е "прясна"

- rino712
- ще става разбирач
Колега,бъркаш
-има прясно инфо,но повечето е в неуспешни.Като цяло,с малки изключения си е голяма криза около Т-ще.

Wild fur Schnuren!!!
- patter
- вече хвърля и на тежко
Ааааааааааааа аз в неуспешни не гледам ... да не прихвана
То не че има полза от това де.
Другата седмица събота и неделя ще се прибирам в Търговище и си мислих да съчетая семейните сбирки с риболов, явно риболова ще го оставим за вилата на Поляница ... какви хубави неща излизат на скарата ...

Другата седмица събота и неделя ще се прибирам в Търговище и си мислих да съчетая семейните сбирки с риболов, явно риболова ще го оставим за вилата на Поляница ... какви хубави неща излизат на скарата ...

-
- научил се да хвърля
Малко прясно инфо. Язовира е частен, но вече може да се лови- 5лв на въдица, рибата не се плаща. 

FCSH - isianty !