Буховци

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Буховци

Мнение от rino712 »

Днес открихме сезона на Буховци-даде предоволно таранка но дребна и по 6-7големи костура около 30см-жалко че нямахме рибки--все пак 1ми воблер се отчете с 1попадение,и големия куриоз-на дъно на царевица.костур.С 2думи-ако ви се лови голям костур,заредете се с рибета и ще имате слука.А колкото до това кой държи правата на яз. ще стават големи проблеми-минава уж собственика и с камера те интервюира и записва-добре че нас ни подмина защото щеше да си я търси у водата-тук нее Германия,но и ние си знаем правата.
Wild fur Schnuren!!!
sissy_ketch
новобранец
новобранец

Re: Буховци

Мнение от sissy_ketch »

Можете ли да ми кажете какъв е статута на язовира?
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

В момента все още се лови с билети от ИАРА,но се очква немеца пак да го вземе и сигурно пак ще се плаща на въдица.Макар да прави постановки и снима с камера и интервюира,което няма право!!!До неделя вечерта нямаше действащ нов договор.Така,че не му се връзвайте а си ловете спокойно,докато ви покаже договор.А то ще се разбере,когато почне да прибира пари за въдиците. :wink:
Wild fur Schnuren!!!
Аватар
kosatkata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kosatkata »

Днес питах специално за Буховци в ИАРА.Ходете си и не обръщайте внимание на човека който говори развален български и ви иска пари.Там в момента няма как да ви вземат пари , освен ако вие не искате да им дадете.Търг за язовира ще има и той ще се проведе в Шумен.Кога ще стане това не можаха да ми отговорят и най вероятно по непотвърдени слухове следващият наемател няма да е досегашния.За сега си ходете спокойно с билетите от ИАРА , докато някой не ви покаже договор за аренда или нещо такова.
Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Al_Bundi »

Колеги простете за тъпия въпрос , но къде се намира този водоем.
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Между главния път Шумен и Търговище
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Fishing_Fan написа:Между главния път Шумен и Търговище
Скоро минах от там, понапълнил се е с вода. Нещо от този сезон някой да е вадил от там?
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Аватар
patter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от patter »

Я да я побутна нагоре малко тази тема :-)

Има ли някаква прясна информация за този язовир ? Платен ли е в момента или с билет ? Какво може да се търси на леко и на блеснички ?

Ако този водоем не е подходящ можете ли да ми препоръчате някой в района на Търговище. Имам спомени че преди време на Бистра (от морския клуб) ловиме таранки на плувка.

Иначе разгледах какво е писано из форума за т-ще и регион, но повечето информация не е "прясна" :-)
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Колега,бъркаш :wink: -има прясно инфо,но повечето е в неуспешни.Като цяло,с малки изключения си е голяма криза около Т-ще.
Wild fur Schnuren!!!
Аватар
patter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от patter »

Ааааааааааааа аз в неуспешни не гледам ... да не прихвана :-) То не че има полза от това де.

Другата седмица събота и неделя ще се прибирам в Търговище и си мислих да съчетая семейните сбирки с риболов, явно риболова ще го оставим за вилата на Поляница ... какви хубави неща излизат на скарата ... :-)
isianty
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от isianty »

Малко прясно инфо. Язовира е частен, но вече може да се лови- 5лв на въдица, рибата не се плаща. :shock:
FCSH - isianty !
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”