откриване на Марица

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

откриване на Марица

Мнение от butnik »

Без осбенно голяма подготовка,сутринта се запътих към 4-ти км.Бях решил да ловя на щека с новите близалки Юлиан,които са за изтичане.Но като видях какви тръняци бяха поникнали,промених решението си .Започнах първо с едното боло на което имах монтирана близалка 10гр,подхраних с Джаксън-платика,един хляб и пръст.Стрелях постоянно и бял.Не след дълго се закачи и първият кефал-300гр.Водата постоянно играеше и рибите бяха капризни.Разпънах другото боло с 3гр плувка на Колмик.С нея изтичах перфектно,хванах още 5 кефала и около 1о мряни които бяха с надути кореми,което ме навя на мисълта,че още не е хвърлила хайвера.На обяд ми се случи нещастие,духна вятър и чадъра ми падна във водата,за жалост не можах да го изкарам.Ако някой го закачи и извади да знае,че е от мен подарък. :D :D :D Подробности за монтажа може да обясня при интерес.
Последно промяна от butnik на Нед Юни 01, 2008 5:45 pm, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
gorkata_petrov
разбира нещата
разбира нещата

Re: откриване на Марица

Мнение от gorkata_petrov »

Браво Ице.Направил си добър излет,но язък за чадъра.Сега щеш не щеш ще трябва да се печеш. :lol: :lol: :lol: :lol:
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Винги съм се въсхищавал на риболова в река.Там нещата са корено различни от язовирите.Браво за риболова.Можеш да споделиш и подробности по монтажа.Винаги е полезно да знаеш още един полезен монтаж,а ако го знаеш да затвърдиш знанието :wink: :P
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

gorkata_petrov написа:Браво Ице.Направил си добър излет,но язък за чадъра.Сега щеш не щеш ще трябва да се печеш. :lol: :lol: :lol: :lol:
Бате Ицо е от стара коза яре имам си още един.А сега за монтажите-за близалкта съчмите ми бяха подредени по следният начин-повод 40см,вирбел до него дропер номер4 и през 20см още два от същият номер,от последният на 5см два бр.един до друг и после оливета.Тук важното е да си прогоните дълбочината,като защипвам сондата на последните два дропера които са в група или основната тежест в случая оливета да е на 5-6см от дъното.Всичкото друго отежнение е на дюшемето.При задържане то се повдига от силата на течението и тогава са взиманията.Другият монтаж който ползвах с обикновенната плувка беше италианска броеница,но по-късно я смених с оливета на 60 см от вирбела под нея на 5см два дропера и още два разположени на еднакво разстояние от крайните точки,повод 50 см.Ловя с повод 0.09,основно 0.128,а на другата по-тежката артилерия болонеза с 0.10 повод о основно 0.14.Куките с които лових са дренан,фокс,камасан511 всичките номера 18.
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

Ице току що изнесе поредната лекция достойна за учебниците на всички желаещи да усвоят тънкостите на занята :D :D :D :D . Поздравявам те за успешния излет и това да е само началото за този сезон :D :D :D
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

BZI написа:Ице току що изнесе поредната лекция достойна за учебниците на всички желаещи да усвоят тънкостите на занята :D :D :D :D . Поздравявам те за успешния излет и това да е само началото за този сезон :D :D :D
Кога ще запознаем Сенсаса с Марица,Мерси за поздравленията,чувсвам се като девственица пред олтар :oops:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Браво, браво ей така се открива на Марица :wink: , с тежки мряни пълни с хайвер :)
Клавиатура риба не лови!!!
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

Кога ще запознаем Сенсаса с Марица,Мерси за поздравленията,чувсвам се като девственица пред олтар :oops:[/quote]

Смятам Сенсаса да го пробваме към края на юни, че още се възстановявам след опреацийката но вкрая на юнииииииии ............. фашташ ма за ушите и ай на гьоля :D :D :D :D :D
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

А-аааа мряните са отново във водата да си търсят половинките,има време.Оп т.е. всичките риби.Снимал съм само три които са дооооста едрички,ама с тия снимки откакто смениха облика на сайта не мога да ги качвам,а и нямам галерия или не знам как да ди я направя.
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

Браво за успешното откриване :smt023 .
Никога на колене пред когото и да е.
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

браво и за рибите , и за поясненята каде даваш . мерси.
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Смешното е че когато не си се подготвил винеги стават някакви чудеса и изнанеди.
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Браво за прекрасния излет, жалко за чадъра, но и такива неща се случват. :wink:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Браво Ицо!!!Поздрави за добрия излет.И на мен ми се ходише по Марица но още се възтановявам от операцията и затова днес ходих на едно язовирче на Върбен но взех и жената с мен да ми носи платформата :
Монтажа наистина е интересен и е точно за Маричката.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Браво Ице,поздравления! И аз открих на Марица,само че под аза на Стряма.До обяд направих около 1,5кг.кефал по около педя и малко отгоре и 1алай ок.30см. Може би щеше да излезе повече алай,но се заинатих на повод 0,128 защото имах 1здраво потегляне с 2м.аванс и...откачане. :oops: Колегата беше с 0,10 повод и извади 6 алая м/у кефалите.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”