Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

р.Тунджа - 01.06.08
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
р.Тунджа - 01.06.08
Голямо разтакаване беше днес!Едва към 11:30 успях да се изтупам на ряката!Водата мени нивото(пада) постоянно и колегите,които видях я имаха по някое костурче я не.Воблери, блесни...нъц.Голдитата,на които възлагах основно надежди не си свършиха работата днес,а и не само те...Успешна за деня се оказа бакърената Аглиа номер 2!Ударите за деня бяха само на нея (смянах ли неще,туря я - апи).Около 30% от ударите само бяха реализирани,много празни кълванета и няколко откчаени риби.След обяд времето се развали.Излезе силен вятър и притъмня...Е до там бях.

Последно промяна от Big^Fish на Нед Юни 01, 2008 8:43 pm, променено общо 1 път.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- RUZBATA
- ще става разбирач
Re: р.Тунджа - 01.06.08
Браво, колега добро откриване на сезона
Занапред повече и по- големи 

Вчера и на мен ми удари само на бакърената двойка - и като съберем с това, че и предната неделя пъстървите на Панега го харесваха повече... "меден месец".
Поздрави и поздравления!

Поздрави и поздравления!
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И друга закономерност забелязах...всички удари бяха в и около местата с водорастли - сн.1 и сн.4.
Като цяло рибата държеше бреговата ивица и нямаше нито един удар навътре в откритата вода.Успоредна на брега проводка и срещу течението.Правя съпоставка с предишни излети,когато рибките даваха във всяка част на реката...Ама така е ден с ден не си приличат.
Поздрави.

Поздрави.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!