р.Тунджа - 01.06.08

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

р.Тунджа - 01.06.08

Мнение от Big^Fish »

Голямо разтакаване беше днес!Едва към 11:30 успях да се изтупам на ряката!Водата мени нивото(пада) постоянно и колегите,които видях я имаха по някое костурче я не.Воблери, блесни...нъц.Голдитата,на които възлагах основно надежди не си свършиха работата днес,а и не само те...Успешна за деня се оказа бакърената Аглиа номер 2!Ударите за деня бяха само на нея (смянах ли неще,туря я - апи).Около 30% от ударите само бяха реализирани,много празни кълванета и няколко откчаени риби.След обяд времето се развали.Излезе силен вятър и притъмня...Е до там бях.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Последно промяна от Big^Fish на Нед Юни 01, 2008 8:43 pm, променено общо 1 път.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
RUZBATA
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: р.Тунджа - 01.06.08

Мнение от RUZBATA »

Браво, колега добро откриване на сезона :smt023 :smt023 Занапред повече и по- големи :!:
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Вчера и на мен ми удари само на бакърената двойка - и като съберем с това, че и предната неделя пъстървите на Панега го харесваха повече... "меден месец". :P
Поздрави и поздравления!
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

И друга закономерност забелязах...всички удари бяха в и около местата с водорастли - сн.1 и сн.4. :roll: Като цяло рибата държеше бреговата ивица и нямаше нито един удар навътре в откритата вода.Успоредна на брега проводка и срещу течението.Правя съпоставка с предишни излети,когато рибките даваха във всяка част на реката...Ама така е ден с ден не си приличат. :wink:
Поздрави.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”