Откриване по р. Чая

Модератори: bobopeli, sapuna

Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Откриване по р. Чая

Мнение от Avrionov »

Тъй като днес бях на работа, рано рано (6:00) цъфнах на реката вътре в града. След кратък оглед на обстановката реших, че ще е по-добре да търся мряната в частта която е по-маловодна, тъй като реката след центъра на града е доста пълноводна (захранва се от шлюз който е към ВЕЦ). Решението ми впоследствие се оказа правилно, тъй като в периода от 6:00 до 9:30 приключих с 30-ина добри мряни и много маломерни които си растат в очакване да порастнат и да ми дойдат на гости на кукичката :D Лових на зеленко (незнам къде как му казват, под камъните се намира), колегите около мен, около 10-ина на брой които ловиха в пълноводната част докато ги наблюдавах не изкараха нищо, с изключение на един пич, който хвана една добра мряна! Изводът ми е, че още е студена водата и рибата е мудна в пълноводните участъци, а "взима" само на малката вода, защото там е по-топло. Срещнах се с колеги които се бяха капотирали на Бачково.
Regards: Аврионов
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Re: Откриване по р. Чая

Мнение от CrossFire »

Бравос,аз вчера само им се точих от мостовете,ама скоро...... :D
Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Откриване по р. Чая

Мнение от INCUBUS »

Браво,колега,подходил си разумно,овладявайки естествения стремеж към по дълбоките води и отчитайки обективните условия.И това ти е донесло не само успех в улова,но и гарантирана крупна тръпка,защото ваденето на мерни черни мрени на планинска река е велико изживяване.Поздравления,майстор си!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”