Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Жребчево31.05/01.06
- stiv1961
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Жребчево31.05/01.06
Ми аз да съм първия с капо на яз.Жребчево".На 31.05. след обяд бяхме на язовира.Разпънахме лагера и започна една веселба.......та до 3 и нещо сутринта.Като се съмна пуснахме по някоя дънна,но нямаше удари.На обяд си хванахме чукалата.Може да е бил неуспешен,но ни беше весело.
Снимките ги правих с телефона и беше късно вечерта-извинен съм.

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Жребчево31.05/01.06
и аз бях там но само каракуда ниакои костур и една платика нямаше го шаро заради които бих целия пат ама си изкарахме яко
Не се променят само най-глупавите
И аз бях близо до това място днес но нямаше и помен от рибата както на плувка така и на дъно. В петък ще пробвам отново с преспиване до неделя, ако има нещо интересно ще споделя.
Пълен валат на Жребчево.Местото преди мантинелата , под розовата градина точно срещу нас се вижда стената особено вечер като светят лампите.
Въдици заметнати на царевица , пружинка и надвечер на жива рибка от петък вечерта до неделя преди обед - една каракудка за сръв и една платика около 300гр. непосредствено преди тръгване.
Колегите до нас за два дни на тролинг две бели рибки в нормата .
На тръгване се отбих до мантинелата - доста рибари и сигурно вадят епизодично по някоя рибка но за около 10 мин. от 10 риболовци никой не извади нито една риба.
Според мен това ,че са много на гъсто и много се шуми е причината за епизодичното кълване.
Иначе водата на язовира спада постоянно с около педя за 24 часа.
Ами това е .
Въдици заметнати на царевица , пружинка и надвечер на жива рибка от петък вечерта до неделя преди обед - една каракудка за сръв и една платика около 300гр. непосредствено преди тръгване.
Колегите до нас за два дни на тролинг две бели рибки в нормата .
На тръгване се отбих до мантинелата - доста рибари и сигурно вадят епизодично по някоя рибка но за около 10 мин. от 10 риболовци никой не извади нито една риба.
Според мен това ,че са много на гъсто и много се шуми е причината за епизодичното кълване.
Иначе водата на язовира спада постоянно с около педя за 24 часа.
Ами това е .