Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Инфо за яз. Попово?
Модератор: Кърцата
Инфо за яз. Попово?
Привет колеги! И да Ви е честит и много спорен новия сезон. Сега на въпроса - възнамеряваме да изкараме една вечер в хижа около Попово. На другия ден да посетим язовира който е до самия главен път до гр.Попово (незнам дали има някакво име въпросния водоем). Та ако някой знае какви са условията там, моля да сподели - каквато и да е информация ще ми е от полза. Поредварително благодаря и наслука на всички!!
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- rino712
- ще става разбирач
Re: Инфо за аз.Попово
Доста е изписано колега,но ще ти кажа накратко-ако става въпрос за яз.Каваците-до жп линията-посока Т-ще.Първо и най важното е че освен билет от ИАРА трябва да имаш и билет от блрс-Попово-понеще яз. е към тех.А оттам насетне- щи кажем за рибите. 

Wild fur Schnuren!!!
Проблема е, че незнам за кой точно яз.става дума - само предполагам, т.к. друг човек организира излета и по негови думи язовира е "Попово".....гледам че има един, който е може би най-големия в района и е в непосредствена близост до града и мисля че е същия. Съжалявам но не открих нищо др. за предполагаемия водоем освен това което и ти пишеш за билета от ЛРС Попово. А каква рибка има все пак там !??!?!
-
- разбира нещата
[quote="vinil"] А каква рибка има все пак там !??!?

- rino712
- ще става разбирач
Пич-ами всякаква риба,но основно-шаран сулка- и сом но по-рядко..Таранка,облес,амур и кефал,костур също.Единствено незнам за щука,но едни селски ми казаха,че са прехвърлили от Драганово доволно количество дребни щуки.Като инфото от миналата неделя е -хванати 3бр шаран-3.4.и 7кг.
Wild fur Schnuren!!!
- galin grigorov
- новобранец
Това за рибите и билета евярно.миналата година язовира беше зарибен с 10000 шаранчета но бракониерите не оставиха почти нищо .
Re: Инфо за яз. Попово?
ОК! Благодаря на всички отзовали се ! На слука !!
- rino712
- ще става разбирач
Re: Инфо за яз. Попово?
Значи в момента дава само шаран-днес до 14ч са извадени от познати 3бр 2.5-3.800кг.На царевица.
Wild fur Schnuren!!!