Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Илария на плувка
- patter
- вече хвърля и на тежко
Илария на плувка
Вчера отидохме да пробваме как е на 3-та варненска буна. Имаше няколко колеги мятаха чепарета, но сякаш без особен успех. След кратко разследване се оказа че от левия рог е имало успех с илария на дъно. Тъкмо реших да тръгвам към втора или първа буна и хоп - един колега извади иларийка от тихото. Беше на дъно съвсем близко до буната. Докато се огледаме какво става той презареди, хвърли и хоп втора иларийка. Отидох до колата да взема такъмите и жената и се настанихме. Опънах директния, с който щеше да лови жената и докато пробвам червея и дълбочината - хоп иларийка. Връчих и сопата и се заех да преправям мача от бомбарда на ваглер. С нояколко прекъсвания за "откачи ми рибата" монтирах ваглер, закачих червейче и почнах и аз да хвърлям.
Крайния резултат - 25 иларийки (общо двамата) в интервала 18:30 - 21:00. Към края спря да кълве а и тъмно стана
Интересно, че поне половината иларийки бяха пълни с тиня ...
Крайния резултат - 25 иларийки (общо двамата) в интервала 18:30 - 21:00. Към края спря да кълве а и тъмно стана

Интересно, че поне половината иларийки бяха пълни с тиня ...
- ioska70
- научил се да хвърля
Re: Илария на плувка
Бпаво pateer. другия път пак да ги уловите . А тинята си е тиня. И риба та си е риба . Ааааааааааааа бира та си е бира кото е студенААААААААААААААААААААААААА.
Наслука.
- patter
- вече хвърля и на тежко
Re: Илария на плувка
Вчера решихме да повторим мероприятието. Резултатът беше 13 иларии и един доста едър кефал, който след дълго тракане на аванса дойде до буната, но като видя че нямам кеп ми каза чао и си отиде с кукичката ....